Skocz do zawartości

Sondaż polityczny

RappaR

Jaką opcję polityczną popierasz w nadchodzących wyborach?  

56 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaką opcję polityczną popierasz w nadchodzących wyborach?

• Prawo i Sprawiedliwość
      10
    • Koalicja Obywatelska
      10
    • Konfederacja
      20
    • Trzecia droga
      10
    • Lewica
      6

Ankieta została zamknięta

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta została zamknięta 13.10.2023 o 05:59

Rekomendowane odpowiedzi

Ewybory.eu zakończyły swój sondaż uliczny. Wzięło w nim udział 10007 osób.Warto również nadmienić, iż przed wyborami prezydenckimi w 2015 byli jednymi z nielicznych, którzy przewidzieli zwycięstwo Dudy.

KO + Lewica + Trzecia Droga = 252 mandaty

PiS 175 mandatów

Konfa 32 mandaty

1e76aa0aefce5a2a71dc544a79f82383e66ae77c

1 godzinę temu, lorak napisał(a):

@fluber też powinien zagłosować na lewicę: fragment od 16:20 

Z tego co wiem są przeciwko podatkowi katastralnej, a przynajmniej tak gdzieś zadeklarowali, a mój stosunek do samorządów jest... Także podziękuję:)

Godzinę temu, mayor napisał(a):

@flubera ten problem z mieszkaniami nie dotyczy.,On ma wille 300m plus i to solidnie zbudowaną -Niemiec płakał jak spierdalał

Żadna willa, zachowałem ducha tego miejsca 

5 minut temu, jack napisał(a):

To, że jedyna partia, która otwarcie deklaruje sprzeciw wobec konserwatyzmu obyczajowego ma tylko 10% poparcia to nawet bardzo niezrozumiałe

To, że najbardziej seksistowska partia w Polsce ma powyżej 10% w Polsce jest właśnie straszne

1 minutę temu, RappaR napisał(a):

To, że najbardziej seksistowska partia w Polsce ma powyżej 10% w Polsce jest właśnie straszne

Twoje lęki są nieuzasadnione. 

Ciekawe, że w temacie afery youtubowej zniknąłeś. Czyżby nie pasował ci do wizji świata? 

6 minut temu, fluber napisał(a):

Co deklaruje w tym zakresie lewica czego nie deklaruje koalicją po-nowoczesna-zieloni?

PO to centrum tylko obracające się z wiatrem (prawie jak Gowin).

W Polsce zdarzało się nawet, że w sejmie nie było żadnej partii lewicowej. To jest abstrakcja

Teraz, jack napisał(a):

Twoje lęki są nieuzasadnione. 

Dokładnie. To co czuję, to strach :)

Teraz, jack napisał(a):

Ciekawe, że w temacie afery youtubowej zniknąłeś. Czyżby nie pasował ci do wizji świata? 

Ale jak zniknąłem? I w czym mi nie pasuje do mojej wizji świata?

Jak najbardziej pasuje do mojej wizji świata. Od zawsze twierdzę, że nie tylko księża są pedofilami

To mayor, ronnieartestic i reikai zniknęli. Jak widać bardzo akceptują pedofilię, tylko nie u księży

20 minut temu, lorak napisał(a):

ze 3D za mało? ludzie raczej wiedza ze głos na nich to wspieranie duopolu, wiec nie dadza się nabrać na kolejnego Kukiza/Palikota.

Że 3D za dużo, ja sądziłem że nie przekroczą 8℅ i nie wejdą do Sejmu, bo głosowanie na nich jako KO 2.0 gdzie otwarcie przyznają, że chcą wejść pod skrzydła Donalda jest pozbawione logiki i już lepiej z puntku widzenia takiego wyborcy głosować na KO, abstrahując już, że sam mariaż PSLu i Hołowni to absurd od strony programowo-merytorycznej. 

12 minut temu, P_M napisał(a):

Że 3D za dużo, ja sądziłem że nie przekroczą 8℅ i nie wejdą do Sejmu, bo głosowanie na nich jako KO 2.0 gdzie otwarcie przyznają, że chcą wejść pod skrzydła Donalda jest pozbawione logiki i już lepiej z puntku widzenia takiego wyborcy głosować na KO, abstrahując już, że sam mariaż PSLu i Hołowni to absurd od strony programowo-merytorycznej. 

3D ma łapać tych bardziej na prawo od PO a Lewica tych bardziej na lewo. I całkiem nieźle to chyba wychodzi.

Nawet na debacie Tusk zajął się waleniem w PIS a skrzydła robiły promocję swojego. 

19 minut temu, RappaR napisał(a):

Ale jak zniknąłem?

A tak, że poza jako komentarz było cię stać na głupkowatego mema i to w dodatku nie na temat.

20 minut temu, RappaR napisał(a):

I w czym mi nie pasuje do mojej wizji świata?

W tej jak to mężczyźni są poniewierani przez kobiety

21 minut temu, RappaR napisał(a):

Jak najbardziej pasuje do mojej wizji świata. Od zawsze twierdzę, że nie tylko księża są pedofilami

To mayor, ronnieartestic i reikai zniknęli. Jak widać bardzo akceptują pedofilię, tylko nie u księży

No to teraz zobaczymy czy przeniesienie na inną platformę załatwi sprawę pedofilii wśród "influenserów"

• matek zablokował(a) ten temat
  • Reikai odblokował(a) ten temat