Kosi Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 9.11 już w sprzedaży a tu cisza? Więcej na http://www.mvp-magazyn.pl/ Zapowiada się ciekawie, szkoda, że pierwszy numer tylko w 7 tys. nakładzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirty Thirty Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 No proszę ciekawą ekipą się panowie zebrali. Jeśli tylko cena będzie przystępna to na pewno nie pożałuje kasy na prenumeratę. P.S. Wie ktoś co się stało z tym magazynem koszykarskim co wychodził w zeszłym sezonie na pdf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 No proszę ciekawą ekipą się panowie zebrali. Jeśli tylko cena będzie przystępna to na pewno nie pożałuje kasy na prenumeratę. chyba pierwszy numer 8,90 zl za 50 stron P.S. Wie ktoś co się stało z tym magazynem koszykarskim co wychodził w zeszłym sezonie na pdf? Chyba nie starczyło zapału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 No proszę ciekawą ekipą się panowie zebrali. Jeśli tylko cena będzie przystępna to na pewno nie pożałuje kasy na prenumeratę. chyba pierwszy numer 8,90 zl za 50 stron Jak na obecne ciężkie czasy prasy, całkiem przyzwoicie. Ekipa trzeba przyznać, że chyba najlepsza jaką sie dało skombinować - nie jakieś no-name'y, tylko najsławniejsi polscy koszykarscy publicyści. Layout też wygląda przyzwoicie, patrząc po skanach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lk#1 Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Hirek Wrona jak dla mnie obecnoscia tego Pana utracili caly profesjonalizm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Nie powiem, mile zaskoczenie. Kwestia teraz czy z uwagi na niski naklad nie bedzie problemow z zakupieniem. Ale z pewnoscia beda chcial po niego siegnac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 warunki przyzwoite tylko w dobie inernetu i duzo szybszego przebiegu informacji niż druk można spytać po co :?: jak mam poczytać o czymś na papierze za tydzień.... zamiast obejrzeć to za darmo na NBa.com od razu lub 6 godzin później ( jak "odeśpię" mecz z nocy) to biznesowo spytam po co to :?: znając realia statystyczne ( ilość fanów kosza, nba, frekwencja na meczach naszej ligii, ilośc uczestników forum) i potencjalny zysk z reklam :?: What the fuck? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 warunki przyzwoite tylko w dobie inernetu i duzo szybszego przebiegu informacji niż druk można spytać po co :?: jak mam poczytać o czymś na papierze za tydzień.... zamiast obejrzeć to za darmo na NBa.com od razu lub 6 godzin później ( jak "odeśpię" mecz z nocy) to biznesowo spytam po co to :?: znając realia statystyczne ( ilość fanów kosza, nba, frekwencja na meczach naszej ligii, ilośc uczestników forum) i potencjalny zysk z reklam :?: What the fuck? No cóż... wiadomo, internet zmienił świat, co nie oznacza, że papierowe pisma nie mają bytu. Wiadomo, że miesięcznik nie będzie sie nastawiał na news, tylko na publicystyke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kao chen Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 ja uważam, że internet nigdy nie zastąpi druku. Jest wiele rzeczy o których można pisać. Także jak dla mnie takie czasopismo jest jak najbardziej potrzebne i z checią będę je kupował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 ja uważam, że internet nigdy nie zastąpi druku. Jest wiele rzeczy o których można pisać. Także jak dla mnie takie czasopismo jest jak najbardziej potrzebne i z checią będę je kupował a ja w empku pewnie je przeczytam za darmo a później odkładając na półkę.. nie chodzi tu o moje preferencje tylko raczej o biznesplan, który z góry skazany jest na porażkę BTW mamy w sumie kryzys więc warto oszczedzać :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kao chen Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 no cóż ja tam wolę czytać wygodnie na moim 'foteliku' i mieć na własność. Natomiast bawienie się w wyrocznie jest bezcelowe. Chyba że przeprowadziłeś badanie rynku w tym zakresie :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 no cóż ja tam wolę czytać wygodnie na moim 'foteliku' i mieć na własność. Natomiast bawienie się w wyrocznie jest bezcelowe. Chyba że przeprowadziłeś badanie rynku w tym zakresie :mrgreen: nie badałem :wink: ale widziałem róznicę w kibicowaniu na eurobaskcie Polaków Turków Litwinów Hiszpanów Greków Chorwatów i Słoweńców co to ma do gazety spyatcie :?: to ze nasza liga nawet nie ma jakiegoś przyzwoitego sponsora który wymusiłby transmisje basketu w TV NISZOWY SPORT do mnie to dotarło do wydawcy gazety dotrze niebawem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 4 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Tak zacytuje admina ze strony magazynu. Cena magzynu to 8.90 PLN. Pierwszy numer: 56 stron + plakat dwustronny ignazz a bierzesz pod uwagę, że nie każda osoba interesująca się NBA kilka godzin dziennie spędza na czytaniu stron internetowych związanych z koszykówką, tym bardziej zagranicznych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Tak zacytuje admina ze strony magazynu. Cena magzynu to 8.90 PLN. Pierwszy numer: 56 stron + plakat dwustronny ignazz a bierzesz pod uwagę, że nie każda osoba interesująca się NBA kilka godzin dziennie spędza na czytaniu stron internetowych związanych z koszykówką, tym bardziej zagranicznych? ja jestem za i tak się droczyłem ale wielu chetnych nie bedzie bo masakrycznie mało ludzi obecnie w ogóle interesuje się koszem...stąd mocny sceptyzm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 4 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Koszem tak, ale ciągle najwięcej osób interesuje się NBA. I poziom koszykówki w Polsce tego nie zmieni, dlatego magazyn tylko o NBA to nie taki zły pomysł. Pamiętaj też, że tak jak było za czasów Magic Basketball itp cześć czytelników to byli dzieciaki, którym rodzice kupowali gazete dla plakatu albo obrazków. Teraz może być podobnie, więc nie przekreślajmy pomysłu za wcześnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 na pierwszy rzut oka, tak patrząc na stronę, wygląda to naprawdę bardzo przyjemnie layout na wysokim poziomie arty raczej na luzie, bez ton statystyk i sprawozdań z meczów nazwiska redaktorów robią duże wrażenie będzie dobrze ; ) dla tych którzy robią w majty 'kupię czy nie kupię', cytat ze strony : Do kupienia będzie w salonach prasowych i sklepach z wejściem do środka, m.in. w salonach Ruch, Empik, Relay, Inmedio, 1 Minute, Akapit, Eurokiosk, Żabka,Groszek, Koniczynka, Eurocash, Piotr i Paweł, Gryf, stacje Lotos czy Statoil. także Mar będziesz musiał na Statoil się przejść, bo to pewnie jedyna opcja u Was w Rzeszowie ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kao chen Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 @ignazz ale my tu nie piszemy o polskiej lidze, bo nawet ja nie wiem kto jest teraz mistrzem kraju^^. Mam dwóch młodszych braci. Obaj interesują się NBA a nie mają pojęcia nic o polskiej lidze, nie udzielają się też na forach, ale czasopismo poświęcone NBA na pewno zakupią:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 także Mar będziesz musiał na Statoil się przejść, bo to pewnie jedyna opcja u Was w Rzeszowie ; )No wyobraz sobie ze np Empiki u nas mamy :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Samego czasopisma jeszcze nie ocenie, ale dostalem od Panow z magazynu oferte reklamowa, ceny ktore sobie zycza za reklame z tak malym nakled sa oszamiajace, jesli szybko nie zmienia taktyki to dlugo nie pobeda na rynku. A swoja droga rowniez uwazam, ze taki magazyn nie ma obecnie racji bytu, tymbardziej o NBA w Polsce, gdzie kosz sam soba jest zupelnie niepopularny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxec Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Teraz dopiero przejrzałem topic i linka i zgadzam się z większością forumowiczów - pomysł piękny tylko czy się przyjmie :?: I nie dlatego iggy, że internet, szybkość, informacje, bo w USA są magazyny "on paper" przy wszechobecnym necie i jest ok, ale, że to dyscyplina na której NIKOMU w Polsce nie zależy :roll: Życzę Panom jak najlepiej ale cienko to widzę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi