Skocz do zawartości

Ligi Roto 2023/24 NOWE zgloszenia

wiLQ

Rekomendowane odpowiedzi

• wiLQ odpiął/ęła ten temat
24 minuty temu, Coach RR napisał(a):

Część miałem problemy ze swoim kontem i nie zdążyłem z potwierdzeniem udzialu. Jeżeli są wolne miejsca to dopisz mnie gdzie się da. Od lat gram jako Coach R Genzo Wakabayashi w wężyku roto Dzięki 🏀

Sledz co sie dzieje w ligach III, zwlaszcza na Yahoo, jak za tydzien wciaz beda luki w skladzie to kogos zastapisz.

25 minut temu, Lew napisał(a):

Siema,

jakby ktoś się wykruszył to jestem gotowy wrócić po 3 latach nieobecności.

Chyba nie trzeba wykruszeń, nie @wiLQ? Gramy w roto, więc powinieneś móc dołączyć do którejś z trzecich lig, @Lew. Super, że wracasz, btw. Jakbyś chciał więcej lig, to śledź postprime.pl, tam niedługo okręgówki ruszą.

45 minut temu, Lew napisał(a):

jakby ktoś się wykruszył to jestem gotowy wrócić po 3 latach nieobecności.

Szkoda, ze tak pozno bo to doslownie ostatnie chwile przed draftami.

18 minut temu, barcalover napisał(a):

Chyba nie trzeba wykruszeń, nie @wiLQ? Gramy w roto, więc powinieneś móc dołączyć do którejś z trzecich lig,

Problem polega na tym, ze sa 2 ligi po 17 GMow [i po 18 zaproszen], wiec teraz trzeba sledzic co sie dzieje, a nie ot tak sobie dodawac.

15 minut temu, wiLQ napisał(a):

Szkoda, ze tak pozno bo to doslownie ostatnie chwile przed draftami.

Problem polega na tym, ze sa 2 ligi po 17 GMow [i po 18 zaproszen], wiec teraz trzeba sledzic co sie dzieje, a nie ot tak sobie dodawac.

Luźno. Jakby ktoś się wykruszył w ostatniej chwili to czekam. Mogę nawet po drafcie przejąć porzucony team.

• wiLQ zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.