agresywnychomik Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 11 minut temu, RappaR napisał(a): Ja nie kłócę się, że Forrest Gump nie pasuje do komedii. Ja po prostu stwierdzam, że to tylko dobry film. No nie przekonałeś mnie z tym "dobry". Ciekawe czy ktoś w końcu podjebie 7 samurajów bo technicznie to ciagle niewybrani... xD @Qcin_69 Rydwany ognia !!! Gladiator... Bylem 2 razy w kinie z dupeczka jak chodziłem do LO imho tylko do tego się ten film nadaje xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 3 minuty temu, Qcin_69 napisał(a): ok już poprawiam I nie można dwa razy z jednej francyzy wziąć picków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Teraz, BMF napisał(a): Ej, nie fair, chciałem brać Oldboya. Będziecie oglądać ten Dekalog za karę. ;]]] @BMF oznacz mnie jak picknies! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Za kilka dolarow wiecej lepsze od dobry, zly, brzydki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 @qcin dobierz do 9 picków i będziesz między mną i BMF już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Teraz, ernie9005 napisał(a): Za kilka dolarow wiecej lepsze od dobry, zly, brzydki True. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 już poprawiłem, nie płaczcie tam. Oldboy zajebisty film @BMF chyba mój #1 z tyg co oglądałem nieanglojęzycznych @julekstep ja jeśli chodzi o animacje to kieruje się tym gdzie najwiecej razy płakałem, w Coco płakałem dłużej niż nie płakałem, stad razem z pickiem BMFa to mój top absolutny i najlepsze co wyszło za mojego życia- GOATa Walta Disneya nie licząc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Teraz, ernie9005 napisał(a): Za kilka dolarow wiecej lepsze od dobry, zly, brzydki Pewnie jesteś fanboyem Clinta i nie spodobało Ci się, że w Dobrym, złym i brzydkim został przyćmiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a): No nie przekonałeś mnie z tym "dobry". Ciekawe czy ktoś w końcu podjebie 7 samurajów bo technicznie to ciagle niewybrani... xD @Qcin_69 Rydwany ognia !!! Gladiator... Bylem 2 razy w kinie z dupeczka jak chodziłem do LO imho tylko do tego się ten film nadaje xD Za dobry na kino z dziewczyna. Ja byłem na jakimś dziwnym hi way polskiej szmirze i ostatni rząd był bardzo przydatny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 1 minutę temu, RappaR napisał(a): I nie można dwa razy z jednej francyzy wziąć picków a gdzieś wziąłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 1 minutę temu, RappaR napisał(a): https://pl.wikipedia.org/wiki/Trylogia_dolarowa Hehe, może w końcu LBS się ucieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 1 minutę temu, ignazz napisał(a): Za dobry na kino z dziewczyna. Ja byłem na jakimś dziwnym hi way polskiej szmirze i ostatni rząd był bardzo przydatny. Ja z moją obecną żoną, a wówczas dziewczyną za starych czasów byliśmy na jakimś filmie w kinie, ale nie pamiętamy co to był za film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 1 minutę temu, RappaR napisał(a): https://pl.wikipedia.org/wiki/Trylogia_dolarowa Be flexi: Filmy nie są ze sobą powiązane fabularnie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Teraz, Kily napisał(a): Hehe, może w końcu LBS się ucieszy Ja w sumie chciałem wziąć film z Clintem Eastwoodem, mam dwa topowe westerny i jeden z nim, ale uznałem, że jeszcze mam dwóch bardzo lubianych aktorów do wybrania Teraz, agresywnychomik napisał(a): Be flexi: Filmy nie są ze sobą powiązane fabularnie, No właśnie Ty bądź flexi i weź coś oryginalniejszego, a nie jak secret chciał wziąć Godfathera II do dramatu Zaraz w sportowych pójdzie Creed, bo ma inny tytuł Dobra bo się zamieszanie zrobiło to niech będzie kolejność już: PM Kily Ja BMF Qcin Julekstep Secret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 1 minutę temu, RappaR napisał(a): Ja w sumie chciałem wziąć film z Clintem Eastwoodem, mam dwa topowe westerny i jeden z nim, ale uznałem, że jeszcze mam dwóch bardzo lubianych aktorów do wybrania No właśnie Ty bądź flexi i weź coś oryginalniejszego, a nie jak secret chciał wziąć Godfathera II do dramatu Zaraz w sportowych pójdzie Creed, bo ma inny tytuł Ja nie gram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 7 minut temu, agresywnychomik napisał(a): @Qcin_69 Rydwany ognia !!! To byłaby piękna klamra spinające wszelkie ATFy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 9 minut temu, agresywnychomik napisał(a): @Qcin_69 Rydwany ognia !!! Przecież wziął Ben Hura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Nie powinien Qcin najpierw picku wymienić, zanim ruszycie dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 To co @RappaR, @Qcin_69 ma western do zmiany, tak? Teraz, MarcusCamby napisał(a): Nie powinien Qcin najpierw picku wymienić, zanim ruszycie dalej? O to to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 (edytowane) Po tej rundzie @julekstep i @Qcin_69 macie miec po 10 picków więc dobierajcie. I nie, trylogia dolarowa liczy się za jeden Edytowane 28 Sierpnia 2023 przez RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi