Skocz do zawartości

[2041] Draft i Free Agency - Komentarze

julekstep

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Qcin_69 napisał(a):

ale Ty masz problem z tymi Hawks xd 

Ktorzy się tylko wzmacniają ostatnio i są aktualnie 3? najlepszym zespołem simki po Nuggets i Pistons :D 

Takze japa tam, bo nigdy w historii nie miałeś top3 bilansu 

Taki sam mam problem jak z złodziejem okradającym firmę czy ekskluzywną sex-prostytutką :)

Oj Qcin, na Ciebie to mi szkoda nawet mądrych puent, bo i tak wiem, że nic nie zrozumiesz :)

Baw się ciepło i chełp sukcesami!

Edytowane przez MarcusCamby

1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a):

Taki sam mam problem jak z złodziejem okradającym firmę czy ekskluzywną sex-prostytutką :)

Oj Qcin, na Ciebie to mi szkoda nawet mądrych puent, bo i tak wiem, że nic nie zrozumiesz :)

Baw się ciepło i chełp sukcesami!

słabiutko znowu :( stać Cię na więcej (chyba)

4 minuty temu, Qcin_69 napisał(a):

skoro można pokonać te sama drogę trzy razy szybciej, to po co się męczyć? 

Z nowego jorku do Chicago jest 1280 km. Można prosto albo przez Philly Waszyngton Toronto i Detroit 

Wolisz na wprost przez Gary Elkhart West Unity Swanton Elmore i Vickery nie ma problemu 

9 minut temu, ignazz napisał(a):

Z nowego jorku do Chicago jest 1280 km. Można prosto albo przez Philly Waszyngton Toronto i Detroit 

Wolisz na wprost przez Gary Elkhart West Unity Swanton Elmore i Vickery nie ma problemu 

to chyba zależy od celu jaki bym sobie obrał? 

Jakbym chciał pozwiedzać - to bym wybrał drogę dłuższa, a jakbym chciał dotrzeć do Chicago - to krótsza.

Hawks tankowali przez nieco ponad 1,5 sezonu a swoją potęgę zrobili na przemyślanych wymianach :) 

Ja nie mam gry, wiec nie jestem w stanie przeprowadzić 100 symulacji i sprawdzać która taktyka daje najlepsze efekty, który zawodnik ma ukryty impact, czy jaki fit simka będzie miała od pozostałych, stad zarzuty Cambyego i Alonzo są z pizdy- bo nie mając innych narzędzi wybieram te najprostsze do użycia, a ze posługuje się nimi po mistrzowsku, to cóż, przepraszać za to nie mam zamiaru :)

1 minutę temu, ignazz napisał(a):

Czyli skracając twoja wypowiedz nie za bardzo masz czym jechać i nie do końca wiesz gdzie jechać ale chełpisz się ze jedziesz krótsza droga. Okey 

I co tam o mistrzostwie jeszcze pisałeś?

nie, bardzo złe to odczytałes.

Jeśli moim celem jest dotarcie z punktu A do punktu Z , a mam możliwość i umiejetność dotarcia tam przez punkt B to wybieram te drogę zamist tułania sie przez punkty C,D,E (..), B by na końcu dotrzeć do Z.

A wynika to z tego ze w przeciwieństwie do innych nie mam zainstalowanej tej gry (bl nie mam nawet komputera xd) wiec mimo ze niektórzy simujacy po 50x maja dostęp do samolotu, to ja na moim rowerku szybciej pokonuje te dystanse :) 

Jakbym miał grę to może i bym miał frajdę z innych rozwiązań (a może i nie) ale nie mam, wiec co mam tutaj świrować jarzabka? 

Finały z Blazers, Mistrzostwo z Hawks, proste cele, proste metody 

Hawks bardzo dobry, głęboki, typowy pod rs, team. A przyjdzie co do czego to zabraknie poważnej 1 opcji w ataku. Może obroną jedną rundę przepchają. No chyba, że wschód okaże się słabiutki w playoffs, ale wątpię, że aż tak. 

Edytowane przez Braveheart22

8 minut temu, Braveheart22 napisał(a):

Hawks bardzo dobry, głęboki, typowy pod rs, team. A przyjdzie co do czego to zabraknie poważnej 1 opcji w ataku. Może obroną jedną rundę przepchają. No chyba, że wschód okaże się słabiutki w playoffs, ale wątpię, że aż tak. 

czas Hawks jeszcze przyjdzie, na razie Booker i Siakam trochę za słabi :) ale spokojnie, wielcy Hawks w przyszłym toku już powalczą o tytuł :)