Qcin_69 Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 2 godziny temu, julekstep napisał(a): to mile ze sie tak o mnie martwisz nawet jak mam arguably najbardziej perspektywiczna druzyne w lidze jestes prawdziwym przyjacielem! eeeeee Murray-Booker-Siakam-Allen > Ingram-Tatum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Teraz, Qcin_69 napisał(a): eeeeee Murray-Booker-Siakam-Allen > Ingram-Tatum Magic maja lepszego GMa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 2 minuty temu, julekstep napisał(a): Magic maja lepszego GMa jeden szien mnie nie było i już zamiany na stanowiskach GMow? z begm Ci się nie pomyliło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 4 minuty temu, Qcin_69 napisał(a): jeden szien mnie nie było i już zamiany na stanowiskach GMow? z begm Ci się nie pomyliło? w begm Magic tez maja lepszego GMa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Ta wersja draftu ostateczna czy będą jakieś poprawki? Luka i Trae trochę przesadzeni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 2 godziny temu, julekstep napisał(a): ehh inny byles jak ci trejda potwierdzalem Biznes is biznes Ale fakt, że negocjacje z Tobą są spoko. Bo niekiedy to ciężki temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Biznes is biznes Ale fakt, że negocjacje z Tobą są spoko. Bo niekiedy to ciężki temat ja tez lubie z Toba handlowac przyjacielu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Nasza Para Prezydencka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi