julekstep Opublikowano 28 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 (edytowane) 21 minut temu, Koelner napisał(a): orlando Magic była tankującą ekipą no nie z Tatumem w skladzie ani razu nie tankowali ja nie Nuggets zeby dostac dwie historycznie mocnr jedynki w drafcie i dalej tankowac KULTURA ORGANIZACJI! Edytowane 28 Września 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 6 minut temu, julekstep napisał(a): KULTURA ORGANIZACJI! * KULTURA TANKUJĄCEJ ORGANIZACJI ORLANDO MAGIC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 2 minuty temu, Koelner napisał(a): * KULTURA TANKUJĄCEJ ORGANIZACJI ORLANDO MAGIC przeciez mamy tyle samo sezonow tankowania na koncie z tym ze ja mam lacznie z 22-25 sezonow gry a Ty chyba 4 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 13 minut temu, julekstep napisał(a): ja nie Nuggets zeby dostac dwie historycznie mocnr jedynki w drafcie i dalej tankowac Fake News! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Tank Magic fajny - jak zaczną wchodzić QO, to akurat się skończy kontrakt AK. Na FA szału nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 14 minut temu, julekstep napisał(a): przeciez mamy tyle samo sezonow tankowania na koncie z tym ze ja mam lacznie z 22-25 sezonow gry a Ty chyba 4 xD 9 sezonów i nigdy poniżej 30W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 8 minut temu, Pablo81 napisał(a): Tank Magic fajny - jak zaczną wchodzić QO, to akurat się skończy kontrakt AK. Na FA szału nie będzie - AK moze zrobic Kobiego zawsze a nawet jak nie zrobi to mam dwoch liderow i kilku graczy z papierami na bycie fajnymi rotacyjniakami + jeszcze kilka pickow do wykorzystania ja juz grajac pol sezonu w s5 4ema rookies i 1 sofomorem robie PO - wiec niesmialo stwierdzam ze GM z zakontraktowanymi Gayem i Kwame ktory poza tym ma jednego b.fajnego mlodzika (ktory sufit i tak ma duuuzo nizej niz Tatum czy Ingram) i jednego ok nie powinien martwic sie o przyszlosc mojej ekipy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 5 minut temu, julekstep napisał(a): - AK moze zrobic Kobiego zawsze a nawet jak nie zrobi to mam dwoch liderow i kilku graczy z papierami na bycie fajnymi rotacyjniakami + jeszcze kilka pickow do wykorzystania ja juz grajac pol sezonu w s5 4ema rookies i 1 sofomorem robie PO - wiec niesmialo stwierdzam ze GM z zakontraktowanymi Gayem i Kwame ktory poza tym ma jednego b.fajnego mlodzika (ktory sufit i tak ma duuuzo nizej niz Tatum czy Ingram) i jednego ok nie powinien martwic sie o przyszlosc mojej ekipy xD 1. Jak skończą się umowy Gaya, Browna i AK, to będziesz mieć dwóch gości na QO, ja jednego. Będę miał więcej kasy do wydania na FA. Będziemy wtedy plus - minus w tym samym miejscu. Z tym, że ja nie nurkowałem w ekskrementach tanku 2. Nie wkładaj Ingrama do jednego worka z Paytonem i Tatumem. 3. Na swoich umowach para Kwame-Rudy daje jakieś 2x większy impakt niż Ruski (jego potencjał - auć). 4. I przestań pisać o tym PO na Wschodzie jak tam pół konferencji tankuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Teraz, Pablo81 napisał(a): 1. Jak skończą się umowy Gaya, Browna i AK, to będziesz mieć dwóch gości na QO, ja jednego. Będę miał więcej kasy do wydania na FA. Będziemy wtedy plus - minus w tym samym miejscu. Z tym, że ja nie nurkowałem w ekskrementach tanku powodzenia na FA! 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): 2. Nie wkładaj Ingrama do jednego worka z Paytonem i Tatumem. bron Boze! jak Ingram i Tatum nie zawala campow to beda grali w innej lidze niz Fidek (legit superstarzy vs borderline all-star) 3 minuty temu, Pablo81 napisał(a): 3. Na swoich umowach para Kwame-Rudy daje jakieś 2x większy impakt niż Ruski (jego potencjał - auć). oczywiscie! dokladnie widac to po wynikach ekip (AK z mlodzieza krecacy lepszy wynik niz Gay/Kwame z lepszym 'na teraz' supportem) 4 minuty temu, Pablo81 napisał(a): 4. I przestań pisać o tym PO na Wschodzie jak tam pół konferencji tankuje. a przypadkiem w ostatniej kolejce nie przegrales z jednym z tych tankerow? xD 8 minut temu, Pablo81 napisał(a): (jego potencjał - auć). potencjal reszty ekipy mi to z nawiazka rekompensuje i czy 3 lata mlodszy Gay nie ma przypadkiem dosc podobnego potencjalu? Szkoda ze tak zjechal bo pare lat temu zapowiadal sie na kozaka a ledwo sie rozkrecil i juz sie skonczyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 2 minuty temu, julekstep napisał(a): powodzenia na FA! bron Boze! jak Ingram i Tatum nie zawala campow to beda grali w innej lidze niz Fidek (legit superstarzy vs borderline all-star) oczywiscie! dokladnie widac to po wynikach ekip (AK z mlodzieza krecacy lepszy wynik niz Gay/Kwame z lepszym 'na teraz' supportem) a przypadkiem w ostatniej kolejce nie przegrales z jednym z tych tankerow? xD Piszę Ci, że pół wschodu tankuje, a Ty mi piszesz, że masz wyniki lepsze LOL Myślisz, że każda ekipa gra z każdą po 3x w sezonie? Czy jak? Campy to loteria. Jak Pójdą, to ingr wskoczy na tier Elfrida, ale mogą nie pójść. I zdradzę Ci sekret - każdy tanker sprzedaje assety za picki i spadajce, żeby mieć spoko gości na rookie scalę i dotankowac na FA. Ale Ty masz AK I jeszcze jak podkreślasz, że Ci nie przeszkadza. No k**** - wcale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Teraz, Pablo81 napisał(a): Piszę Ci, że pół wschodu tankuje, a Ty mi piszesz, że masz wyniki lepsze LOL Myślisz, że każda ekipa gra z każdą po 3x w sezonie? Czy jak? Campy to loteria. Jak Pójdą, to ingr wskoczy na tier Elfrida, ale mogą nie pójść. I zdradzę Ci sekret - każdy tanker sprzedaje assety za picki i spadajce, żeby mieć spoko gości na rookie scalę i dotankowac na FA. Ale Ty masz AK I jeszcze jak podkreślasz, że Ci nie przeszkadza. No k**** - wcale a w czym mi przeszkadza? w tym ze nie poszaleje na kiepskim FA (z tego co sondowalem to nie zapowiada sie zbyt dobrze)? Jakos przezyje! 2 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Campy to loteria. Jak Pójdą, to ingr wskoczy na tier Elfrida, ale mogą nie pójść. komus wciskasz Fida ze takie bzdury probujesz tu sprzedac? xD Ingram i Tatum to juz sa gracze na poziomie Paytona a powinni byc sporo lepsi za rok-dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 2 minuty temu, julekstep napisał(a): a w czym mi przeszkadza? w tym ze nie poszaleje na kiepskim FA (z tego co sondowalem to nie zapowiada sie zbyt dobrze)? Jakos przezyje! komus wciskasz Fida ze takie bzdury probujesz tu sprzedac? xD Ingram i Tatum to juz sa gracze na poziomie Paytona a powinni byc sporo lepsi za rok-dwa No zobaczymy Ingram jest średniakiem. Przeżyjesz bez wzmocnien na FA? No, cały Ty PG podpiszesz sobie za MLE, a Bradley już w następnym sezonie przeskoczy Kwame, a Boucher będzie drugim Willim. Tak jest Kasztanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 37 minut temu, Pablo81 napisał(a): No zobaczymy Ingram jest średniakiem. Przeżyjesz bez wzmocnien na FA? No, cały Ty PG podpiszesz sobie za MLE, a Bradley już w następnym sezonie przeskoczy Kwame, a Boucher będzie drugim Willim. Tak jest Kasztanie! to mile ze sie tak o mnie martwisz nawet jak mam arguably najbardziej perspektywiczna druzyne w lidze jestes prawdziwym przyjacielem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 11 minut temu, julekstep napisał(a): to mile ze sie tak o mnie martwisz nawet jak mam arguably najbardziej perspektywiczna druzyne w lidze jestes prawdziwym przyjacielem! Masz dwa spoko prospekty To wszystko co biega pod koszem pogra w lidze max 5 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 28 minut temu, Pablo81 napisał(a): Masz dwa spoko prospekty To wszystko co biega pod koszem pogra w lidze max 5 lat Spurs przyjaciele! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 7 minut temu, julekstep napisał(a): Spurs przyjaciele! Z tankerami się nie bujam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 7 minut temu, Pablo81 napisał(a): Z tankerami się nie bujam ehh inny byles jak ci trejda potwierdzalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Cieszy mnie, że tankerów boli ich piętno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 3 godziny temu, julekstep napisał(a): urodzony antytanker syn ci sie urodził, przejmie Magic, gratki w koncu rysuje sie jakaś przyszłość dla tej pokalanej organizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 45 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Cieszy mnie, że tankerów boli ich piętno lepszy bol tankerstwa niz bol wiecznego 1st round exitu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi