Sylvinho. Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 3 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): @Sylvinho. Muscala to w Grizzlies siedzi Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 Były już pytania o draft, także mimo że nieskończony to wrzucam co mam DeRozanDraftFile2041.xlsx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 9 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Były już pytania o draft, także mimo że nieskończony to wrzucam co mam DeRozanDraftFile2041.xlsx 16.49 kB · 0 pobrań Doncica kolejny potwór typu Davis, Giannis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 51 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Były już pytania o draft, także mimo że nieskończony to wrzucam co mam DeRozanDraftFile2041.xlsx 16.49 kB · 3 pobrania nie no Panie z ta obrona u Doncicia i Younga to zes Pan ładnie poleciał, obaj perimeter powinni mieć na poziomie 30-35 maks, a drivy na 25 pewnie w maksie bo jednak wypdaloby ich trochę znerfic, bo o ile Doncicia można traktować jako generacyjny talent, to czemu Young z miejsca miałby wchodzić do ligi jako top5 PG to trochę dziwne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 A skąd ta nazwa pliku? Ten tez nie grzeszy obronnością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 9 minut temu, ignazz napisał(a): A skąd ta nazwa pliku? Ten tez nie grzeszy obronnością Akurat save gry się nazywa DeRozan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 Czułem, że pytanie o draft nie było bezpodstawne Pozdrawiam @julekstep @Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 @MarcusCamby zostaliśmy w walce o 8 seed bo julek to tankmentality Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 Teraz, Koelner napisał(a): @MarcusCamby zostaliśmy w walce o 8 seed bo julek to tankmentality Ktoś jest zdziwiony? Krótki research draftowy i stało się jasne, że trzeba tankować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 2 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Ktoś jest zdziwiony? Krótki research draftowy i stało się jasne, że trzeba tankować przecież musisz go poprawić bo tam są anomalie Prawda @Qcin_69 przyjacielu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 Teraz, Koelner napisał(a): przecież musisz go poprawić bo tam są anomalie Prawda @Qcin_69 przyjacielu? No w sumie masz rację. Teraz jak deal poszedł, można wszystkim overalle pozbijać, gdzie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 7 minut temu, Koelner napisał(a): @MarcusCamby zostaliśmy w walce o 8 seed bo julek to tankmentality Dziwnie piszesz "kultura organizacji" przyjacielu. Zobaczyłem jak @Szulim marnuje koniec kariery (i szanse na HoF) legendy Mistrzowskich Magic i musiałem zareagować. W Magic nie zostawiamy rannych kolegów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): Dziwnie piszesz "kultura organizacji" przyjacielu. Zobaczyłem jak @Szulim marnuje koniec kariery (i szanse na HoF) legendy Mistrzowskich Magic i musiałem zareagować. W Magic nie zostawiamy rannych kolegów! A to wszystko wyjaśnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): Jestem takim samym mentalnym tankerem jak Qcin. Wiemy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 @julekstep ja niby marnuje karierę? Gdyby nie jego ciagle kontuzje to w życiu bym go nie wymienil ale cóż - trzeba podejmować jakieś ruchy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 7 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Wiemy! to teraz napisz UCZCIWIE kto jest ostatnim LEGITNYM mistrzem simki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): to teraz napisz UCZCIWIE kto jest ostatnim LEGITNYM mistrzem simki? Akurat oglądam Mrocznego Rycerza, więc: "Albo ktoś umiera jako bohater, albo żyję dłużej i staje się łajdakiem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 5 minut temu, Szulim napisał(a): @julekstep ja niby marnuje karierę? Gdyby nie jego ciagle kontuzje to w życiu bym go nie wymienil ale cóż - trzeba podejmować jakieś ruchy nie martw się przyjacielu, Magic zawsze przyjdą na ratunek swoim legendom! a Celtics będę teraz obserwował uważnie -> 55 baniek za 33 letnich KD i Russa wygląda bardzo zachęcająco! Teraz, MarcusCamby napisał(a): Akurat oglądam Mrocznego Rycerza, więc: "Albo ktoś umiera jako bohater, albo żyję dłużej i staje się łajdakiem" najlepsze że tego łajdaka sam karmisz overpowered rookasami! xD już nie wspominając o tym że decyzja o Wielkiej Przebudowie w Magic była podjęta bezpośrednio po tym jak odrzuciłeś pewną ofertę! TO TY STWORZYŁEŚ TEGO POTWORA! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 4 minuty temu, julekstep napisał(a): TO TY STWORZYŁEŚ TEGO POTWORA! xD tam uj na jedno wychodzi, ze mc dobrze napisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 5 minut temu, julekstep napisał(a): już nie wspominając o tym że decyzja o Wielkiej Przebudowie w Magic była podjęta bezpośrednio po tym jak odrzuciłeś pewną ofertę! To trochę beka z perspektywy czasu, że rozbiło się o Taj Gibsona, który ledwie po jednych campach stał się szrotem za minimum. Ale jak widać racji mi nie odmawiasz co do zasady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi