julekstep Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 3 minuty temu, kuba2419 napisał(a): A kiedy drogi szefie można się spodziewać power rankingu?! dziś zacznę pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 3 godziny temu, Alonzo napisał(a): Dokładnie! Startujemy wieczorem Z tego co widzę, to taktyk nie ustawili tylko @matiwrona i @RDG2 a oni pewnie i tak tankują. to właściwy temat brak taktyki - @RDG2 i @Principe ja dziś wieczorem na pewno nie wklepię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Rozumiem, ze dalej nie ma zadnego slota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 1 godzinę temu, Reikai napisał(a): Rozumiem, ze dalej nie ma zadnego slota? niestety (albo raczej stety) póki co brakuje - ale jesteś pierwszy w kolejce jbc @RDG2 @Principe jak do jutra do 20tej nie będzie taktyk to lecicie na CPU jutro wieczorem start sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Irvingowi spadło tylko o -17 a dlaczego tak poleciał w rankingach pg/sg . w pg jest gorszy niż rose i baron a w sg nawet od dannyego. ciekawy przypadek a był przecież wyżej w top Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 7 minut temu, Koelner napisał(a): Irvingowi spadło tylko o -17 a dlaczego tak poleciał w rankingach pg/sg . w pg jest gorszy niż rose i baron a w sg nawet od dannyego. ciekawy przypadek a był przecież wyżej w top Irving to taki case jak Deng świetni scorerzy, którzy nie oferują zupełnie nic poza tym tak więc boxy dalej będą, może nawet zakręcą się obok ASG, ale impakt pewnie będzie średniawy (chociaż zawsze warto mieć chociaż jednego świetnego scorera, nawet kosztem innych rzeczy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 9 minut temu, Koelner napisał(a): Irvingowi spadło tylko o -17 a dlaczego tak poleciał w rankingach pg/sg . w pg jest gorszy niż rose i baron a w sg nawet od dannyego. ciekawy przypadek a był przecież wyżej w top Ale -9 w ataku boli podwójnie. Thomas, którego sprowadziłem -9 overall, ale za to +7 w ataku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 29 minut temu, julekstep napisał(a): Irving to taki case jak Deng świetni scorerzy, którzy nie oferują zupełnie nic poza tym tak więc boxy dalej będą, może nawet zakręcą się obok ASG, ale impakt pewnie będzie średniawy (chociaż zawsze warto mieć chociaż jednego świetnego scorera, nawet kosztem innych rzeczy) jak tak poczytac tego co piszesz to niedziwne ze Magic musza tankować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Ściągnąłem sejwa i w taktyce skład ok, ale ustawione jakieś slow, balanced itp. @julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 2 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Ściągnąłem sejwa i w taktyce skład ok, ale ustawione jakieś slow, balanced itp. @julekstep nie ustawiałem taktyk jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): nie ustawiałem taktyk jeszcze? Ale skład osobowy jest tip top :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Z ciekawości sprawdziłem jak może Doncic wyjść w drafcie i ze względu na skuteczność osobistych wychodzi lekko podejrzany w jumpshocie. I oczywiście defensywa słaba, ale to dziwić nie powinno. Będzie to jednak mocny prospekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Teraz, MarcusCamby napisał(a): Z ciekawości sprawdziłem jak może Doncic wyjść w drafcie i ze względu na skuteczność osobistych wychodzi lekko podejrzany w jumpshocie. I oczywiście defensywa słaba, ale to dziwić nie powinno. Będzie to jednak mocny prospekt. Ja bym się bardziej na SGA czaił niż Doncica Do tego JJJ, bracia Bridges ogolnie mocny draft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 5 minut temu, kuba2419 napisał(a): Ja bym się bardziej na SGA czaił niż Doncica Doncic, SGA i Trae to ogólnie będzie mocny zestaw na simkowe warunki patrząc po liczbach. Każdy z Nich mógłby spokojnie być jedynką w drafcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 11 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Doncic, SGA i Trae to ogólnie będzie mocny zestaw na simkowe warunki patrząc po liczbach. Każdy z Nich mógłby spokojnie być jedynką w drafcie. ja z 1 biorę SGA albo Younga i przestawiam Murraya na 2 wtedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 1 minutę temu, Qcin_69 napisał(a): ja z 1 biorę SGA albo Younga i przestawiam Murraya na 2 wtedy Czyli jednak tank? SGA może nie będzie wyglądał na najlepszego prospecta ale chyba sufit będzie miał najwyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 2 minuty temu, kuba2419 napisał(a): Czyli jednak tank? SGA może nie będzie wyglądał na najlepszego prospecta ale chyba sufit będzie miał najwyżej mam pick Blazers, z moja 29tka raczej nie będą dostępni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 2 godziny temu, MarcusCamby napisał(a): Z ciekawości sprawdziłem jak może Doncic wyjść w drafcie i ze względu na skuteczność osobistych wychodzi lekko podejrzany w jumpshocie. I oczywiście defensywa słaba, ale to dziwić nie powinno. Będzie to jednak mocny prospekt. mocny ze wzgledu na masę bedzie 1 godzinę temu, Qcin_69 napisał(a): mam pick Blazers, z moja 29tka raczej nie będą dostępni wieko pomna chwila Qcin chce sie pozbyc swojego picka xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 2 minuty temu, elwariato napisał(a): mocny ze wzgledu na masę bedzie wieko pomna chwila Qcin chce sie pozbyc swojego picka xD zapomnij xd moje picki są nietykalne od zawsze na zawsze xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 @Sylvinho. Muscala to w Grizzlies siedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi