Pablo81 Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: no wie będzie mentorował młodzieży Niech Monte przypilnuje - on szczególnie tego potrzebuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 4 minuty temu, Pablo81 napisał: Niech Monte przypilnuje - on szczególnie tego potrzebuje nie bój nie bój jak w tym sezonie jeszcze nie pyknie to mam swój pick jbc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 (edytowane) 5 minut temu, julekstep napisał: nie bój nie bój jak w tym sezonie jeszcze nie pyknie to mam swój pick jbc Pick + mental tankera Edytowane 17 Lipca 2023 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 Teraz, Pablo81 napisał: Pick + metal tankera sam jesteś metal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 dawać już ten sezon, ile można się guzdraj z draftem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 (edytowane) 7 minut temu, julekstep napisał: sam jesteś metal on jest punkiem Edytowane 17 Lipca 2023 przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 1 minutę temu, elwariato napisał: on jest punkiem na moje oko to bardziej depesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 7 godzin temu, profésora napisał: Miami Heat Richard Jefferson 2 x 4 400 000 = 8 800 000 James Ennis II 2 x 2 495 049 = 4 990 098 Będziecie mieć miejsce po QO Joka aby ich podpisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 html zaktualizowany do stanu na teraz jbc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 Oby wielki Harry Giles zrobił większą karierę niż w RL NBA! Powodzenia @kuba2419! Może mi chociaż Edek Sumner się ostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 9 minut temu, MarcusCamby napisał: Oby wielki Harry Giles zrobił większą karierę niż w RL NBA! Powodzenia @kuba2419! Może mi chociaż Edek Sumner się ostanie wahałem się Giles czy Kornet! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: wahałem się Giles czy Kornet! I wybrałeś gorszego, jednocześnie kolejny raz robiąc z siebie... A szkoda mojej klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 22 minuty temu, MarcusCamby napisał: I wybrałeś gorszego, jednocześnie kolejny raz robiąc z siebie... A szkoda mojej klawiatury się okaże czy gorszego Zabawne, ze taki obrońca moralności i symbol cnót, ma problem z tym ze ktoś bierze pick za darmo bo chce robić pod gorke innemu Nic dziwnego, ze ciężko potem w cokolwiek wygrać skoro bardziej niż o swoim zespole myśli się tylko żeby zaszkodzic innym Jednak Wojtek Sokół miał racje : Ej, czy ty też wyrównujesz do dołu? Za mądry dla ciebie, kto mądrzejszy od ogółu matołów? Za bogaty ten, kto bogatszy niż ty? Ludzie zachowują się jak ogrodnika psy Ej, czy równasz w dół? Skoro tobie brak, to niech też braknie mu? Brak mi słów na takie podejście Zawiść, zazdrość, zamiast starać się mieć więcej? Tylko myślisz, żeby inni mieli mniej Ej, śmiej się, śmiej, zobaczysz jednak Twój śmiech urwie się jak hejnał Niech myśl jedna ogarnie tu wszystkie umysły Damy radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 Jeszcze nie zgred ale już nie małolat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 18 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 8 godzin temu, MarcusCamby napisał: Oby wielki Harry Giles zrobił większą karierę niż w RL NBA! Powodzenia @kuba2419! Może mi chociaż Edek Sumner się ostanie Byłem mega zdziwiony i pozytywnie zaskoczony że się ostał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 18 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 fajne te qo leca, pozniej mniejsza konkurencja na fa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 jak ktoś liczy na fa to może się przeliczyć xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 Zapomnialem, że mam 2 picki, ale wpadł idealnie gracz, którego chciałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 Ivan Rabb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 kończmy już to FA bo chcę campy i wiedzieć czy robię misia już w tym roku czy dopiero za rok! Teraz, Ashigaru napisał: D.J. Wilson już wybrany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi