elwariato Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: Mistrzów 2043! to jak z kupowaniem gwiazd, tych na niebie, iluzoryczna własności ... 1 minutę temu, kolader napisał: Jak mi zabrali Balla fultza trza było brać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 Teraz, MarcusCamby napisał: Ale @julekstep grubego WTF dałeś. czemu? na starcie Monte ma lepsze skille niż Ball/Fox tylko potencjału brakuje a jak cygan ukradł Allena to już BPA's mnie tak nie podniecają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: czemu? na starcie Monte ma lepsze skille niż Ball/Fox tylko potencjału brakuje a jak cygan ukradł Allena to już BPA's mnie tak nie podniecają i jest "stary" czyli standardowo dales d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 (edytowane) Teraz, elwariato napisał: i jest "stary" czyli standardowo dales d. idź poprzeciągaj jakąś serię w PO żeby finalnie i tak przegrać Edytowane 15 Lipca 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 3 minuty temu, julekstep napisał: czemu? na starcie Monte ma lepsze skille niż Ball/Fox tylko potencjału brakuje a jak cygan ukradł Allena to już BPA's mnie tak nie podniecają dziwny pick, nie miałem Morrisa w top15 tego draftu tbh, przed nim miałem dwóch guardow na shortliscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 Morris obecnie to najlepszy PG - steal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 Teraz, Qcin_69 napisał: dziwny pick, nie miałem Morrisa w top15 tego draftu tbh, przed nim miałem dwóch guardow na shortliscie by far najlepszy playmaker w tej klasie + b.fajnie rozłożony scoring nie broni, ale u PG to nie boli jakoś mega jeden problem to mało potencjału...ale może coś tam mu się uda nabić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 4 minuty temu, julekstep napisał: na starcie Monte ma lepsze skille niż Ball/Fox Chyba się za długo na Tyusa napatrzyłeś, który jest anomalią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 Teraz, MarcusCamby napisał: Chyba się za długo na Tyusa napatrzyłeś, który jest anomalią. przecież jak Monte w pierwsze campy zrobi sensowne +15-25 progresu to z miejsca będzie bardzo 'servicable' point guardem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: by far najlepszy playmaker w tej klasie + b.fajnie rozłożony scoring nie broni, ale u PG to nie boli jakoś mega jeden problem to mało potencjału...ale może coś tam mu się uda nabić no zobaczymy, imo obrona u Pgkow właśnie teraz będzie ważniejsza niż w dawnych latach gdy guardzi byli dużo słabsi od obecnych Currych czy nadchodzących Morantow. No ale zobaczymy, imo Morris nigdy ponad poziom 6th mana w borderline Po teamie nie wyjdzie a i na „teraz” była lepsza opcja do wzięcia - no ale c***, CAMPY zdecydują! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: no ale c***, CAMPY zdecydują! to wiadomo nawet Tatum może podzielić los Duranta/TMaca (czyli -20 potencjału i +0-1 overalla na pierwszych campach) i będzie dupa xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 13 minut temu, MarcusCamby napisał: Chyba się za długo na Tyusa napatrzyłeś, który jest anomalią. a co to za anomalia, chlopak młody i miał wysoki potencjał, z tym morisem jest odwrotnie, fultz po pierwszych campach bedzie lepszym grajkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 2 minuty temu, elwariato napisał: a co to za anomalia, chlopak młody i miał wysoki potencjał, z tym morisem jest odwrotnie, fultz po pierwszych campach bedzie lepszym grajkiem Z przyjemnością poczekam na jego wycenę na rynku FA Mając nadzieję, że jego wypłata będzie równie godna co jego cyferki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 30 minut temu, Koelner napisał: Morris obecnie to najlepszy PG - steal Oj, byli fajniejsi do wyboru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 25 minut temu, MarcusCamby napisał: Z przyjemnością poczekam na jego wycenę na rynku FA Mając nadzieję, że jego wypłata będzie równie godna co jego cyferki że Tyusa wycenę? on na zadne fa nie trafi przecież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 @julekstep Te współczynniki Loyality itp., w zakładce draft pick preview są takie, jak będą mieć gracze później, czy w tej zakładce są randomowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 2 minuty temu, Pablo81 napisał: @julekstep Te współczynniki Loyality itp., w zakładce draft pick preview są takie, jak będą mieć gracze później, czy w tej zakładce są randomowe? chyba są takie jakie będą tak strzelam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 3 godziny temu, Qcin_69 napisał: Emmanuel Mudiay - QO dla drugirundowcow (5mln) on jest już FA za późno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 O i poszedł Derrick White, brawo Koelner, jeszcze z 2 fajnych grajków z potencjałem birderline allstara zostało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 7 godzin temu, Qcin_69 napisał: Wysłucham ofert za Jusufa Nurkicia - tylko w pakiecie z Frazierem może iść, albo za kogoś na dłuższym kontrakcie (preferowani wysocy) - oczywiście za top5 (skille + potencjał) - oczekuje tez solidnej dopłaty Widać że nie chcesz mi należycie do jego skilli płacić i dokładając kasztana na długim kontrakcie oczekujesz cudów lol gdzie ta kultura organizacji ja się pytam?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi