MarcusCamby Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 Godzinę temu, Koelner napisał: Khmmm Tadek……to nie ta sprawa A gdzie mem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 (edytowane) stulta yapy z tym draftem, nie macie co we życiu robić i tak idzie gladko, w najgorszym wypadku ponad miech by przeciez mogło być a srednia mamy myślę niewiele ponad tydzień a i MC miczel to inside i 3 powinien miec zamienioną Edytowane 15 Lipca 2023 przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 4 godziny temu, elwariato napisał: stulta yapy z tym draftem, nie macie co we życiu robić i tak idzie gladko, w najgorszym wypadku ponad miech by przeciez mogło być a srednia mamy myślę niewiele ponad tydzień a i MC miczel to inside i 3 powinien miec zamienioną @MarcusCamby obniżysz Mitchowi Inside i 3 jezeli kolega się tego domaga? 4 godziny temu, elwariato napisał: stulta yapy z tym draftem, nie macie co we życiu robić i tak idzie gladko, w najgorszym wypadku ponad miech by przeciez mogło być a srednia mamy myślę niewiele ponad tydzień a i MC miczel to inside i 3 powinien miec zamienioną Tylko klaskać takie tempo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 k**** nie widzę pliku, kto tam ciekawy zostal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 1 minutę temu, kolader napisał: k**** nie widzę pliku, kto tam ciekawy zostal Jest w temacie draftowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 Na telefonie mi nie otwiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 48 minut temu, kolader napisał: Na telefonie mi nie otwiera proszę kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 3 minuty temu, Koelner napisał: proszę kolego Hahaha bez skilli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 @kolader (ci na żółto już poszli): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 39 minut temu, kuba2419 napisał: Hahaha bez skilli to wstaw ze skillami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 2 minuty temu, Koelner napisał: to wstaw ze skillami 28 minut temu, julekstep napisał: @kolader (ci na żółto już poszli): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 Szczerze mówiąc myślałem, że Grizz wreszcie zorganizują sobie przyzwoitego PG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 5 minut temu, Krzemo napisał: Szczerze mówiąc myślałem, że Grizz wreszcie zorganizują sobie przyzwoitego PG nie ma co szaleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 @Qcin_69 jaka łajza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 z 8 myślałem albo Annuoby albo Allen - dobrze ze Kolander rozwiązał moj dylemat. Witamy w drużynie Mistrzów Jarrett! 1 minutę temu, julekstep napisał: @Qcin_69 jaka łajza chyba nie myślałeś ze Ci młodego Robina Lopeza odpuszczę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: z 8 myślałem albo Annuoby albo Allen - dobrze ze Kolander rozwiązał moj dylemat. Witamy w drużynie Mistrzów Jarrett! mistrzow czego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 Teraz, elwariato napisał: mistrzow czego? Mistrzów 2043! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 10 minut temu, Krzemo napisał: Szczerze mówiąc myślałem, że Grizz wreszcie zorganizują sobie przyzwoitego PG Jak mi zabrali Balla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 to zobaczymy ile ten potencjał warty w simce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 Ale @julekstep grubego WTF dałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi