Koelner Opublikowano 14 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 12 minut temu, julekstep napisał: jbc to stronka zaktualizowana Kochamy Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 biedny @LAF wszystkie jego 'no-brainery' poszły i teraz jest dylemat fit czy skill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 Cancar to fit i skill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 14 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 2 godziny temu, julekstep napisał: biedny @LAF wszystkie jego 'no-brainery' poszły i teraz jest dylemat fit czy skill to przeciez ten deal ze schroederem byl o niebo lepszy już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 ja to was pi****le, jak będę miał te 2 picki to dwa dni macie czekania jak c*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 14 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 7 minut temu, Koelner napisał: ja to was pi****le, jak będę miał te 2 picki to dwa dni macie czekania jak c*** Dokładnie ile można wybierać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 14 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 6 minut temu, LAF napisał: Według mnie swapu nie będzie LAF nie pitol, tylko wybieraj tego Bama, czy kogo tam planujesz., bo bez sensu wstrzymujecie. Przecież te parę picków w okolicy swojego idzie ogarnąć jakie są możliwości wyboru.. ojp jak ciapate tu przyjdą, to nie będzie czego zbierać z tej zepsutej przez socjalizm cywilizacji.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 14 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 11 minut temu, Alonzo napisał: ojp jak ciapate tu przyjdą, to nie będzie czego zbierać z tej zepsutej przez socjalizm cywilizacji.. Simka to czy dział inne? Skąd przyjdą, jak przyjdą, po co przyjdą i dlaczego ciapate I co ma socjalizm do wyborów w wirtualnej grze z lat 90tych? Tyle pytań a to tylko Simka Nie na moją głowę to chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 14 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 Teraz, Tecu napisał: Simka to czy dział inne? Skąd przyjdą, jak przyjdą, po co przyjdą i dlaczego ciapate I co ma socjalizm do wyborów w wirtualnej grze z lat 90tych? Tyle pytań a to tylko Simka Nie na moją głowę to chyba W simce takie poważne pytania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 Teraz, Tecu napisał: Simka to czy dział inne? Skąd przyjdą, jak przyjdą, po co przyjdą i dlaczego ciapate I co ma socjalizm do wyborów w wirtualnej grze z lat 90tych? Tyle pytań a to tylko Simka Nie na moją głowę to chyba @Alonzo prowokuje bo @LAF pije piwo z Mentzenem @LAF chyba nie jesteś z Włocławka! Max Fabianki albo Modzerowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 14 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 8 minut temu, kuba2419 napisał: W simce takie poważne pytania? Poważne sprawy wymagają poważnych pytań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 17 kwietnia ruszył sezon czyli draft prawie trwa 1/3 sezonu - zajebiste proporcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 4 minuty temu, Koelner napisał: 17 kwietnia ruszył sezon czyli draft prawie trwa 1/3 sezonu - zajebiste proporcje Jakby @julekstep simował w takim tempie jak ludzie wybierają to sezon by trwał dłużej niż w RL NBA. Ech, co sezon to samo. Dać trzeba 12H na wybór, bo niektórzy to już walą w c***a po całości, śmiem twierdzić że nawet po złości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 akurat z perspektywy PTB to faktycznie jest zagwozdka, bo wszyscy typowo pod nich gracze poszli (a wydawało się że chociaż ktoś z dwójk Fox/Donovan zostanie do 4tego picku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 Fajne to jest. Kolesie dluuuugo myślą nad pickiem a potem nawet nie potrafią oznaczyć następnego fajne. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 i wybrał oczywisty wybór czyli autopick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 Jbc to jestem w trasie do Wiednia, wieczorem (o ile wybiora przede mną) machnę pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 7 godzin temu, Koelner napisał: i wybrał oczywisty wybór czyli autopick czy ja wiem czy taki oczywisty? u mnie Lonzo był 8/9 w tym drafcie, spodziewałem się ze spadnie do 8 i wtedy bym go brał, a tak wiem ze co najmniej 1 z tych graczy których chciałem będzie dostępny z 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 56 minut temu, Qcin_69 napisał: czy ja wiem czy taki oczywisty? u mnie Lonzo był 8/9 w tym drafcie, spodziewałem się ze spadnie do 8 i wtedy bym go brał, a tak wiem ze co najmniej 1 z tych graczy których chciałem będzie dostępny z 8 Khmmm Tadek……to nie ta sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 12 minut temu, Koelner napisał: Khmmm Tadek……to nie ta sprawa coo? Yhm A Aha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi