ignazz Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 W związku z ukazaniem się info ze na koniec sierpnia we Wrocławiu pojawi się pare głośnych nazwisk z nba nic nie stoi na przeszkodzie aby połączyć event nba z naszym złotem wszystkich zapraszam serdecznie Pod koniec sierpnia Wrocław odwiedzą nie tylko Jeremy Sochan i Gregg Popovich, ale też pojawią się legendy NBA Zapowiada się niesamowicie atrakcyjne lato dla kibiców koszykówki, San Antonio Spurs niby z Teksasu, ale takie też trochę już "nasze" #plkpl #nbapl #koszkadra Postaram się ogarnąć Baze noclegowa i jak będą chętni sale do kosza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 świetna lokalizacja nam się trafiła, miasto piękne, no i przede wszystkim tam jeszcze nas nie było, będzie to też okazja aby ściągnąć do Wro całą liczną Śląską kolonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBaron Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 Żeby ich szczury nie pogryzły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 jesli jestem mile widziany to bede, dokladniejsze dni mniej wiecej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 2 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał: świetna lokalizacja nam się trafiła, miasto piękne, no i przede wszystkim tam jeszcze nas nie było, będzie to też okazja aby ściągnąć do Wro całą liczną Śląską kolonie Byłem we Wrocławiu 2x parę miesięcy temu, nigdy nie miałem okazji pozwiedzać wcześniej bo byłem tylko przejazdem. Przezajebiste miasto. Możliwe, że in. Fajnie by było w kosza pograć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 (edytowane) Jestem miejscowy więc jeśli mi nic nie wypadnie to na pewno będę. Pomysł z gierką w kosza kozak! Jak najbardziej jestem za! Swoją drogą ciekawe co to za legendy NBA. Pewnie ktoś ze Spurs. Może Parker? Ginobli? Byłoby więcej niż genialnie! Ten pierwszy nawet nie miałby tak daleko Edytowane 8 Lipca 2023 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 (edytowane) ktoś mi wyjaśni o co chodzi z Sochanem i Popem? ok już wiem, grubo no, pewnie będę, i tak jestem na miejscu. Edytowane 8 Lipca 2023 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 No pomysł nie najgorszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 9 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2023 @ignazzA wiadomo już kiedy dokładnie ten Sochan przyjeżdża ? Jestem w Polsce 9-23 sierpnia, do Wrocławia mam godzinę także chętnie się pojawię, tylko 19-20 sierpnia mam wesele przyjaciela, więc pewnie z terminem nie trafię tak czy siak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 9 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2023 2 godziny temu, RonnieArtestics napisał: @ignazzA wiadomo już kiedy dokładnie ten Sochan przyjeżdża ? Jestem w Polsce 9-23 sierpnia, do Wrocławia mam godzinę także chętnie się pojawię, tylko 19-20 sierpnia mam wesele przyjaciela, więc pewnie z terminem nie trafię tak czy siak. Jeszcze nie https://www.mvpmagazyn.pl/artykul/przedstawiciele-ligi-wizytowali-kilka-obiektow-nba-zawita-do-polski-w-sieprniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 13 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 A tak w ogole to jest połowa lipca, więc jeśli nba ma w sierpniu przyjechać to chyba roku 2024. Takich eventów nie robi się z tygodnia na tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 9 minut temu, rw30 napisał: A tak w ogole to jest połowa lipca, więc jeśli nba ma w sierpniu przyjechać to chyba roku 2024. Takich eventów nie robi się z tygodnia na tydzień. lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 I jak coś więcej wiadomo? Można i bez Popa się spotkać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 17 godzin temu, Kubbas napisał: I jak coś więcej wiadomo? Można i bez Popa się spotkać myślę, że skoro tylu osobom pasuje, to jak najbardziej można we Wro zrobić zlot nawet bez SAS w tle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 18 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 To zorganizujcie to w weekend 11-13 sierpnia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 18 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 uaktualnienie na dzisiaj: W dniu 8.07.2023 o 17:50, ignazz napisał: wszystkich zapraszam serdecznie Pod koniec sierpnia Wrocław odwiedzą nie tylko Jeremy Sochan i Gregg Popovich, ale też pojawią się legendy e-NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 4 minuty temu, rw30 napisał: uaktualnienie na dzisiaj: - wiesz, że Sochan zagra w reprze tego lata? - ta... i co może jeszcze rw30 na zlot przyjedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 20 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 W dniu 18.07.2023 o 17:13, LeweBiodroSmoka napisał(a): - wiesz, że Sochan zagra w reprze tego lata? A skąd takie info? Bo przecież on sam podaje info ,że skupia się na przygotowaniach i nie będzie go na meczach kadry w Gliwicach. I chyba w ogóle w tym roku nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 1 godzinę temu, ely3 napisał(a): A skąd takie info? Bo przecież on sam podaje info ,że skupia się na przygotowaniach i nie będzie go na meczach kadry w Gliwicach. I chyba w ogóle w tym roku nie będzie to był żart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 20 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 49 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): to był żart Aaaa to ok .. Myślałem ,że po prostu nie wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi