memento1984 Opublikowano 1 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2024 4 godziny temu, Sewer napisał(a): Mam wypowiedź Shaqa z pierwszej ręki jak zareagował na nieprzychylne komentarze na temat wywiadów jakich udzielił Polskim mediom: ,,Zanim osądzisz człowieka, najpierw kup jego dostepne cenowo buty, przejdź milę i potem mozesz spierdalac na berdyczow" Troche poprawilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2024 najebany nie podkręciłem w nich kostki więc są ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 1 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2024 Godzinę temu, Koelner napisał(a): najebany nie podkręciłem w nich kostki więc są ok pierdolisz, jutro do robo wstajesz jesteś trzeźwy jak wąż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2024 Kiedy wydaje Ci się, że Stephen A Smith c***a wie o koszykówce, posłuchaj go o MMA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 5 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2024 Gdzieś w internetach widziałem sondę wśród Amerykanów. Gdybyście mieli pozbyć się ligi, która jest najnudniejsza to jaki byłby wasz wybór? NBA? NHL? NFL? MLB? Zgadnijcie, która liga zdobyła najwięcej głosów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 5 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2024 Nadal o butach przystępnych cenowo ale lepiej niż u Stanowskiego https://www.facebook.com/sklepkoszykarza/videos/1034202221266397 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2024 Nasz stary znajomy pan Zarychta uznał, że ciągłe wycinanie hlsów z LP to jednak praca niegodna jego personie i se podpierdolił na żywca filmik sprzed 11 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi