memento1984 Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2024 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): z Samem Petkinsem mu się pojebało "wiecej ludzi gralo w kosza niz pilke" a idz w c*** z takim Gortatowaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2024 w ogóle w 90' każdy znał/lubił Perkinsa może dlatego dla nas boomerów center który palił trójkę to było zjawisko ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Shaq jak zwykle nawet Stanowskiemu na pytania nie odpowiada CCC sprzedaje buty, Reebok, Gortat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2024 ^ pierwszy raz włączyłem coś z kanału zero, ale już wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2024 1 minutę temu, lorak napisał(a): ^ pierwszy raz włączyłem coś z kanału zero, ale już wystarczy. no niestety tak jak juz pisalem, dlatego typka nie lubie, najwiekszy farmazon w lidze Stanowski fajne glebokie pytania zadaje ale co z tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2024 SHAQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2024 15 minut temu, Koelner napisał(a): SHAQ piekny to byl wywiad nie zapomne go nigdy co ci sie najbardziej podobalo? Cytat Deckard Cain Straszny wywiad Marcin Pawlowski wywiad roku Fix'n'Fit jak się już zesraliscie to nie zapomnijcie się podetrzeć Broniewski malo o butach bylo. gdzie je dostac? w S wielki chłop ale pusty ten bęben Cytat szkoda ze o CCC nie wspomniał co ten w koszuli teraz dojebal ze jak byl maly to sie skapnal ze rzut z polowy nie liczy sie do statystyk jako rzut za 3?xddd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Shaq jeszcze bardziej cringe'owy niż w Inside NBA nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2024 (edytowane) Edytowane 27 Sierpnia 2024 przez Kubbas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2024 10 minut temu, Kubbas napisał(a): co ci sie najbardziej podobalo? że powiedział na końcu “dzięki” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2024 ale to byla c***nia, jeeesuu, "wszystko jest fajnie a ludzie z CCC sa zajebisci", "moje nowe biznesy i super ze ludzie kupia moje buty w CCC" i tak w pizdu wkolo hahaahahah Z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2024 7 minut temu, memento1984 napisał(a): ale to byla c***nia, jeeesuu, "wszystko jest fajnie a ludzie z CCC sa zajebisci", "moje nowe biznesy i super ze ludzie kupia moje buty w CCC" i tak w pizdu wkolo hahaahahah Z geniusz. sam wszedłem pierwszy raz w życiu na stronę CCC i faktycznie tanie buty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2024 nom, słabizna ten cały program, 85k viewsów to też c*** nie wynik jak na taką pompę,tak jak słusznie pisał @BMF Janusz jest jaki jest, ale jest lubiany przez randomów, a z tego co MG pisze na tt, nie dostał żadnej propozycji nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2024 3 minuty temu, Koelner napisał(a): geniusz. sam wszedłem pierwszy raz w życiu na stronę CCC i faktycznie tanie buty niby tak, z drugiej strony bylem ostatnio w okolicy Aldi to sobie zajrzalem do discount dept store w okolicy, trey youngi 3 za $29.99 + 6% VAT. Ogolnie teraz jak oni tych butow wydaja pierdyliard tj kilka modeli na sezon (to poza Lebronami, bo tych jeszcze nigdy nie widzialem) to "stare" modele mozna kupic za $30-$40. Wiec te k**** Shaq'i z CCC za 269PLN (~$70) to w c*** hahahaha to byla marka ktora mial Walmart nie tak dawno i byly wtedy po $15-$20. Wielki dobrodzieju Shaq'u, dziekujemy ze przyjechal Pan na prowincje sprzedac swoje tanie buty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2024 stary w Polsce VAT 23% i inne milion podatków nie pytaj jak żyjemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): nom, słabizna ten cały program, 85k viewsów to też c*** nie wynik jak na taką pompę,tak jak słusznie pisał @BMF Janusz jest jaki jest, ale jest lubiany przez randomów, a z tego co MG pisze na tt, nie dostał żadnej propozycji nawet juz 127 tys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Teraz, Koelner napisał(a): juz 127 tys Najman zrobiłby bańkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2024 (edytowane) No ja raz kupilem sobie jego Shaqi z 4 lata temu w UK. Jakos kolo 30f xD Edytowane 27 Sierpnia 2024 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Bartosiak połączył Perkinsa tego z LAL / SEA z Kendrikiem. Dopiero zacząłem oglądać, ale fchooj sensownie mówi ten Bartosiak i widać że się pasjonował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2024 7 minut temu, rw30 napisał(a): Dopiero zacząłem oglądać ja przestaniesz, to przynajmniej unikniesz rozczarowania, kompletnie nic ciekawego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi