Skocz do zawartości

Nuggets 2024/25 - Booth przestań mi Jokicia prześladować

Lucas

Denver obroni tytuł?  

48 użytkowników zagłosowało

1. 1. Nuggets b2b mistrzem?

Rekomendowane odpowiedzi

I znowu to samo, nadchodzi dwumecz z tego pierwszy ciężki z zespołem który wiadomo Od dawna że kompletnie nie siedzi tie Breaker już rozstrzygnięty w sezonie z nimi 0– 3 łącznie streak L5  i zaraz potem Back to Back z zespołem gdzie wszystko jest możliwe. Zamiast dać odpocząć liderom i odpuścić ten pierwszy mecz i brać w ciemno 1– 1 w momencie kiedy walczysz o bilans, kończysz go  0-2 , i oddajesz za darmo ciężko wywalczone trzecie miejsce. I spadek z powrotem do drabinki z oklahomą. Tego jednego Zwycięstwa bardzo cennego Może potem zabraknąć na koniec sezonu.

1 godzinę temu, balech napisał(a):

Akurat dzisiaj to nic dziwnego, że grał, ale ogólnie Malołn w klacztime powinien Rasa trzymać w piwnicy.

Wy macie przeświadczenie, że Brick w Nuggets to w clutch bierze gałę i odpala cegłę za cegłą, no właśnie tak nie jest, do wczoraj pozostawiał po sobie całkiem dobre wrażenie, grał dość odpowiedzialnie, znał swoją rolę, starał się nie wychodzić przed szereg, dlatego mimo wszystko szkoda mi ziomka, bo pewnie go to bardzo boli, dziś do trzeciej kwarty miał 30 punktów i z Pickettem trzymał Nuggets w grze, no, ale znowu zjebał layupa więc śmiechom nie będzie końca

jak mnie już męczy ten sezon takimi historiami, kończmy ten regular już

1 godzinę temu, Tombou napisał(a):

Tego jednego Zwycięstwa bardzo cennego Może potem zabraknąć na koniec sezonu.

dziwne podejście, Nuggets to drużyna bez rytmu gdzie przetarcie z taką ekipą jak Wolves jest bezcenne, zresztą bardzo niewiele zabrakło aby jednak tych Spurs pokonać, takie mecze dla szerszej rotacji też są potrzebne

Nuggets raczej nie będą się pozycjonować pod drabinkę, najważniejsze by mieć HCA w pierwszej rundzie, co pewnie uda się zrobić, prócz Wolves z tej dolnej połówki tabeli nie ma ekipy, której muszą się nad wyraz obawiać, jeśli mają przegrać z takimi Lakers, to w sumie who cares, to tylko potwierdzi stagnacje tego rosteru

5 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

dobra, wszystko mi jedno

Jak mawiał mój pierwszy guru koszykówki pan łabędź przestrzelenie layupa w kontrze po której przeciwnik rzuca to -4 punkty 

2 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Wy macie przeświadczenie, że Brick w Nuggets to w clutch bierze gałę i odpala cegłę za cegłą, no właśnie tak nie jest, do wczoraj pozostawiał po sobie całkiem dobre wrażenie, grał dość odpowiedzialnie, znał swoją rolę, starał się nie wychodzić przed szereg, dlatego mimo wszystko szkoda mi ziomka, bo pewnie go to bardzo boli, dziś do trzeciej kwarty miał 30 punktów i z Pickettem trzymał Nuggets w grze, no, ale znowu zjebał layupa więc śmiechom nie będzie końca

jak mnie już męczy ten sezon takimi historiami, kończmy ten regular już

dziwne podejście, Nuggets to drużyna bez rytmu gdzie przetarcie z taką ekipą jak Wolves jest bezcenne, zresztą bardzo niewiele zabrakło aby jednak tych Spurs pokonać, takie mecze dla szerszej rotacji też są potrzebne

Nuggets raczej nie będą się pozycjonować pod drabinkę, najważniejsze by mieć HCA w pierwszej rundzie, co pewnie uda się zrobić, prócz Wolves z tej dolnej połówki tabeli nie ma ekipy, której muszą się nad wyraz obawiać, jeśli mają przegrać z takimi Lakers, to w sumie who cares, to tylko potwierdzi stagnacje tego rosteru

Ale przecież to jest cały westbrook z przekroju kariery 

Nadchodzi najważniejszy czas sezonu, czy to walka o rozstawienie czy trudna seria po i Russell włącza swój hero mode, gdzie zostaje tylko on i przeświadczenie że może uratować świat 

27 minut temu, josephnba napisał(a):

Nadchodzi najważniejszy czas sezonu, czy to walka o rozstawienie czy trudna seria po i Russell włącza swój hero mode, gdzie zostaje tylko on i przeświadczenie że może uratować świat 

on dwa razy pobiegł do kontry, overreacting srogie tu macie, dajcie mu się chociaż rozkręcić

12 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

on dwa razy pobiegł do kontry, overreacting srogie tu macie, dajcie mu się chociaż rozkręcić

Ja na twoim miejscu modlilbym się żeby do tego rozkręcenia nie doszło 

Malo ci przekładów z gry bricka obok największych tego sportu, żeby pojąć iż to jednostka która się nie reformuje