Skocz do zawartości

Nuggets 2024/25 - Booth przestań mi Jokicia prześladować

Lucas

Denver obroni tytuł?  

47 użytkowników zagłosowało

1. 1. Nuggets b2b mistrzem?

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, julekstep napisał(a):

dobry prognostyk! 💪

Na playoffy niech jeszcze znowu zetnie włosy i będzie jechał z leszczami aż miło!

61/10/10 i nikt już nawet na to nie zwraca uwagi, bo u Serba takie wyskoki to norma, szczególnie w tym sezonie. Chore. A i tak pewnie nie dadzą mu tego MVP.

58 minut temu, vero1897 napisał(a):

Na playoffy niech jeszcze znowu zetnie włosy i będzie jechał z leszczami aż miło!

61/10/10 i nikt już nawet na to nie zwraca uwagi, bo u Serba takie wyskoki to norma, szczególnie w tym sezonie. Chore. A i tak pewnie nie dadzą mu tego MVP.

61 i  przegrana 

Puste statystyki 

4 godziny temu, josephnba napisał(a):

Nie za często oglądam nuggets ale jokic znów jest ulany jak ręka @julekstep na zdjęciach ze zlotu 

Jokic zagrał 53 minuty w meczu i jak wszedł na parkiet w połowie drugiej kwarty to grał 40 minut bez zejścia z boiska, a Ty coś o jego wadze piszesz? Ciekawa opinia, bo raczej nie ma to wpływu na jego kondycję.

Westbrook gra spoko sezon, zwłaszcza jak na gracza za minimum, ale szkoda że zmarnował wybitny występ Nikoli. Niesamowicie męczy mnie ten zespół i marzy mi się jakaś rewolucja latem, choćby po to żeby wokół Jokicia nie oglądać przez dekadę tych samych twardy na boisku czy ławce. Skończy się jakas druga runda pewnie znów i tyle z kolejnego niesamowitego sezonu Nikoli, FO Nuggets ma krew na rękach.

Jakby nie patrzeć Russ to i tak kawał porządnego grajka za śmieszne pieniądze. Szczególnie ten sezon ma dość dobry, może nie zawsze sprawdza sie w crunchtime, ale to już nie jest jego wina, tylko trenera, który trzyma go na parkiecie, albo rozpisuje akcję pod Russa

33 minuty temu, Lucas napisał(a):

Westbrook gra spoko sezon, zwłaszcza jak na gracza za minimum

w sumie post asg gra słabo jak większość rosteru, teraz spojrzałem w cyferki i nawet nie spodziewałem się, że to wygląda aż tak źle, no ale jak się ma obronę w trzeciej dziesiątce i dostaje na dziure od Wizards u siebie to czego się spodziewać, pierwszy raz w erze Joka nie jaram się playofami, nawet gdy nie było Jamala i Portera to jakoś człowiek miał nadzieje na niezła serię, teraz to trochę strach się bać, ta drużyna nie potrafi utrzymać żadnej przewagi, liczba zmarnowanych kikunastopunktowych zaliczek jest porażająca

Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

w sumie post asg gra słabo jak większość rosteru, teraz spojrzałem w cyferki i nawet nie spodziewałem się, że to wygląda aż tak źle, no ale jak się ma obronę w trzeciej dziesiątce i dostaje na dziure od Wizards u siebie to czego się spodziewać, pierwszy raz w erze Joka nie jaram się playofami, nawet gdy nie było Jamala i Portera to jakoś człowiek miał nadzieje na niezła serię, teraz to trochę strach się bać, ta drużyna nie potrafi utrzymać żadnej przewagi, liczba zmarnowanych kikunastopunktowych zaliczek jest porażająca

Chyba za duży pesymizm, kto na Zachodzie poza zasięgiem? Według mnie powalczą, może Oklahoma poza zasięgiem, ale zaobaczymy jak młode chłopaki zniosą presję. Czuję, że będzie ciekawie.

31 minut temu, balech napisał(a):

Chyba za duży pesymizm, kto na Zachodzie poza zasięgiem? Według mnie powalczą, może Oklahoma poza zasięgiem, ale zaobaczymy jak młode chłopaki zniosą presję. Czuję, że będzie ciekawie.

w tym 5letnim peaku Joka Nuggets zwykle wyglądali lepiej po ASG, to miejsce w tabeli jest dość mylące bo generalnie poza Thunder to nikt na Zachodzie nie przekonuje, w ogóle ten sezon jest dość nijaki, gdzie bardzo dobre okresy gry mają drużyny typu Bulls czy Blazers, a ci niby potentaci są zwykle bardzo nierówni

sporo się musi wydarzyć aby Nuggets mieli szansę na coś więcej niż druga runda, przede wszystkim lepiej nie trafić za szybko na Wolves, którzy mają z nami streaka 6-0 i do każdego pojedynku z Nuggets podchodzą jak do elimination game

@LeweBiodroSmoka @LucasNaprawdę Wam współczuję po tym super meczu... szczególnie, że prawdopodobienstwo trafienia na Sotę w 1 rundzie wzrosło. To, że Gobert z Randle to najgorsi obrońcy na Jokera nie zmieni faktu, ze z Sotą Wam od dawna nie po drodze... 

Na pocieszenie wypowedź ANTa:

https://x.com/DaneMooreNBA/status/1907312899824984520?t=Wd2jBqzA0c-TsC-M-N8BQw&s=19

5 minut temu, dannygd napisał(a):

Nie zmienia to faktu jak c***owo go broni.

nie jest tajemnicą, że Joka samym centrem nie powstrzymasz, dlatego tak dobrą robotę wykonał Towns rok temu, a Gobert świetnie asekuruje wtedy strefę podkoszową, ten patent wyszedł już kilku ekipom w tym sezonie, najlepiej dla Wolves byłoby wejście Reida do s5, ale to się pewnie (na szczęście) nie wydarzy

12 godzin temu, Lucas napisał(a):

Jokic zagrał 53 minuty w meczu i jak wszedł na parkiet w połowie drugiej kwarty to grał 40 minut bez zejścia z boiska, a Ty coś o jego wadze piszesz? Ciekawa opinia, bo raczej nie ma to wpływu na jego kondycję.

Westbrook gra spoko sezon, zwłaszcza jak na gracza za minimum, ale szkoda że zmarnował wybitny występ Nikoli. Niesamowicie męczy mnie ten zespół i marzy mi się jakaś rewolucja latem, choćby po to żeby wokół Jokicia nie oglądać przez dekadę tych samych twardy na boisku czy ławce. Skończy się jakas druga runda pewnie znów i tyle z kolejnego niesamowitego sezonu Nikoli, FO Nuggets ma krew na rękach.

Ale chyba nie zrozumiałeś ironicznego wydźwięku tego wpisu 

Nie tłumaczy się żartu ale nie czytasz zapewne wątku politycznego 

Tam ktoś nazwał Julka grubym po zdjęciu ręki ze zlotu 

Ot cała filozofia 

12 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

jakiś ciapak ojebał Cię na 2 dychy Józek? czy na siłe chcesz się ponabijać z typa, który zagrał 45 minut bez odpoczynku (cała druga połowa + dogrywki) w meczu na takiej intensywności?

k**** a robię żona zrobiła embargo na figle że spinasz się o taki z założenia głupi wpis 

k**** poczucie humoru macie na poziomie Lakers 

Jeden Vero się połapał 

Żeby uciąć na przyszłość 

Jokic jest przec***em