dannygd Opublikowano Poniedziałek o 20:46 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 20:46 6 godzin temu, vero1897 napisał(a): Akurat wpadło mi video z tego zagrania to wrzucam: https://www.instagram.com/reel/DHxHTOyp-jJ/?igsh=angzODVwcWh6cDR6 x D "no look pass"... padłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu 15 godzin temu, dannygd napisał(a): "no look pass"... padłem... Nie bylo tak tragicznie jak wyszło :). Podanie prawie dobre tylko 30 cm za wysoko i troche za szybko. Tylko ta asysta do przeciwnej drużyny o tablicę nie wyglada dobrze. W SHAQTIN' A FOOL pierwsze miejsce pewne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Ale mecz Jokica, ale mecz tak ogólnie, wow. Na szczęście na Westbrooka można liczyć w takich momentach, thx Russ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 18 minut temu, Van napisał(a): Na szczęście na Westbrooka można liczyć ten to zawsze cos spierdoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu należy mu się sztuka na ryj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Prze c***owa sekwencja. Ten faul za 3 trochę naciągany bo już było po rzucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu jak to było? "win, lose, draw, have fun". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu już się tam nie zesrajcie, chłop gra dobry sezon, a jeden z drugim tylko czeka aż mu się stopa czy tam ręka podwinie, na czele z fanami Lakers co siedzą cicho gdy Lebron podaje jak inwalida bez mózgu, ale tu "dziękujemy Russ" gamonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Fani Nuggets sensitive niczym Russ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): na czele z fanami Lakers co siedzą cicho gdy Lebron podaje jak inwalida bez mózgu, ale tu "dziękujemy Russ" gamonie hmm, jedynym fanem Lakers jaki tu napisał byłem ja, gdzie po meczu z podaniem Lebrona jak inwalida bez mózgu jak napisałem po raz kolejny, że Lakers powinni go latem oddać to się na mnie inni rzucili. Czy Russ gra dobry sezon jak na gracza za minimum? Tak. Czy powinien grać w clutch meczów o stawkę ? Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Malone to debil, ze trzyma w takich momentach Russa na parkiecie. 17 sekund do konca, Wolves pilka z boku, mogl zrobic jaka tylko zmiane by chcial, Westbrook byl mu niezbedny w tym posiadaniu w defensywie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu ja broniący RW-4 to dziwna sprawa ale on ogólnie dobry jest w obronie. Wiem, nigdy nie wiadomo kiedy on coś odyebie, no ale, odds were ok-ish Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joe dumars Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu przypierdalanie sie do westbrooka szarzujacego na kosz (pod presja obroncy!) w sytuacji, gdy kto inny (tutaj: watson) odjebal akcje pozbawiajaca druzyne zwyciestwa (typowy dla 'swiezaka' bezsensowny faul przy rzucie oddawanym na sekunde przed koncem), to kwintesencja 'forumki' . lepiej poleciec 'sprawdzonym schematem' (czyt. westbrook debil) i przyjebac sie do dyzurnego 'kozla ofiarnego'. zalosne w c***... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Godzinę temu, Van napisał(a): Czy Russ gra dobry sezon jak na gracza za minimum? Tak. Czy powinien grać w clutch meczów o stawkę ? Nie. nie ma za dużo alternatyw gdy Jamal ponownie nie potrafi być zdrowy chociaż przez dwa miesiące sezonu, zresztą tak jak pisał @rw30 Wes to całkiem solidny obrońca, jeśli chodzi o obwodowych to chyba nasz drugi najlepszy 13 minut temu, joe dumars napisał(a): przypierdalanie sie do westbrooka szarzujacego na kosz (pod presja obroncy!) w sytuacji, gdy kto inny (tutaj: watson) odjebal akcje pozbawiajaca druzyne zwyciestwa (typowy dla 'swiezaka' bezsensowny faul przy rzucie oddawanym na sekunde przed koncem), to kwintesencja 'forumki' . lepiej poleciec 'sprawdzonym schematem' (czyt. westbrook debil) i przyjebac sie do dyzurnego 'kozla ofiarnego'. zalosne w c***... Mordo, ale to Wes faulował, też przez moment myślałem, że to Watson, bo kamera od razu pokazała jego z załamaną miną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 16 minut temu, joe dumars napisał(a): przypierdalanie sie do westbrooka szarzujacego na kosz (pod presja obroncy!) w sytuacji, gdy kto inny (tutaj: watson) odjebal akcje pozbawiajaca druzyne zwyciestwa (typowy dla 'swiezaka' bezsensowny faul przy rzucie oddawanym na sekunde przed koncem), to kwintesencja 'forumki' . lepiej poleciec 'sprawdzonym schematem' (czyt. westbrook debil) i przyjebac sie do dyzurnego 'kozla ofiarnego'. zalosne w c***... śmiesznie wyszło KWINSTESENCJA 'FORUMKI'! 37 minut temu, rw30 napisał(a): ja broniący RW-4 to dziwna sprawa ale on ogólnie dobry jest w obronie. Wiem, nigdy nie wiadomo kiedy on coś odyebie, no ale, odds were ok-ish yup, decyzja dobra (patrząc na alternatywy) -> ciężko było przewidzieć że tu z miejsca pójdzie przechwyt dający Brickowi okazję do spektakularnego spi****lenia poszła mocna kumulacja pecha z tym missem i faulem (w obu przypadkach decyzja była dobra ogólnie, tylko wykonanie c***owe) -> gdyby to był jakikolwiek inny grajek pewnie przeszłoby bez większego echa, ale że to Brick to ludzie cisną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 19 minut temu, joe dumars napisał(a): przypierdalanie sie do westbrooka szarzujacego na kosz (pod presja obroncy!) w sytuacji, gdy kto inny (tutaj: watson) odjebal akcje pozbawiajaca druzyne zwyciestwa (typowy dla 'swiezaka' bezsensowny faul przy rzucie oddawanym na sekunde przed koncem), to kwintesencja 'forumki' . lepiej poleciec 'sprawdzonym schematem' (czyt. westbrook debil) i przyjebac sie do dyzurnego 'kozla ofiarnego'. zalosne w c***... Czy to czasem nie westbrook właśnie faulował przy tym rzucie? Bo jeśli dobrze rozumiem piszesz że to nie on zajebał się w akcji jak rookie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 6 minut temu, josephnba napisał(a): Czy to czasem nie westbrook właśnie faulował przy tym rzucie? Bo jeśli dobrze rozumiem piszesz że to nie on zajebał się w akcji jak rookie Jasne że to Russ faulował .W sumie to nie grał dzisiaj tragicznie, tylko w ostatnich sekundach 2OT trochę zaczęło mu się jebać , spudłował wolego, później layup a na koniec ten głupi faul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Watson Westbrook jeden i drugi na W obaj czarni można się pojebać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Ja wiem że zaraz pójdzie hejt na mnie ale ludzie chłopa ze stażem+10 lat, mvp w dorobku, kilkoma ASG, NBA teamami FAULUJE RZUCAJĄCEGO TRÓJKĘ GRACZA PRZY STANIE +1 To się nie broni w żaden sposób Koleś zjadł zęby na tym sporcie i robi top3 najgłupszą rzecz, jaka może zrobić koszykarz na jakimkolwiek szczeblu Nie za często oglądam nuggets ale jokic znów jest ulany jak ręka @julekstep na zdjęciach ze zlotu Edytowane 1 godzinę temu przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 32 minuty temu, julekstep napisał(a): gdyby to był jakikolwiek inny grajek pewnie przeszłoby bez większego echa, ale że to Brick to ludzie cisną nie no, takiego combo to dawno nie było. Swego czasu Brandon Knight zrobił ładną karierę bo spudłował layupa na zwycięstwo. Tutaj Russ stwierdził, że pokaże nowy poziom btw chyba nikt nie ma lepszych podpowiedzi w YT niż Brandon Knight LMAO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi