Skocz do zawartości

Nuggets 2024/25 - Booth przestań mi Jokicia prześladować

Lucas

Denver obroni tytuł?  

47 użytkowników zagłosowało

1. 1. Nuggets b2b mistrzem?

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

na czele z fanami Lakers co siedzą cicho gdy Lebron podaje jak inwalida bez mózgu, ale tu "dziękujemy Russ" 

gamonie

hmm, jedynym fanem Lakers jaki tu napisał byłem ja, gdzie po meczu z podaniem Lebrona jak inwalida bez mózgu jak napisałem po raz kolejny, że Lakers powinni go latem oddać to się na mnie inni rzucili. 

Czy Russ gra dobry sezon jak na gracza za minimum? Tak. Czy powinien grać w clutch meczów o stawkę ? Nie. 

przypierdalanie sie do westbrooka szarzujacego na kosz (pod presja obroncy!) w sytuacji, gdy kto inny (tutaj: watson) odjebal akcje pozbawiajaca druzyne zwyciestwa (typowy dla 'swiezaka' bezsensowny faul przy rzucie oddawanym na sekunde przed koncem), to kwintesencja 'forumki' 😄.  lepiej poleciec 'sprawdzonym schematem' (czyt. westbrook debil) i przyjebac sie do dyzurnego 'kozla ofiarnego'. zalosne w c***...

Godzinę temu, Van napisał(a):

Czy Russ gra dobry sezon jak na gracza za minimum? Tak. Czy powinien grać w clutch meczów o stawkę ? Nie. 

nie ma za dużo alternatyw gdy Jamal ponownie nie potrafi być zdrowy chociaż przez dwa miesiące sezonu, zresztą tak jak pisał @rw30 Wes to całkiem solidny obrońca, jeśli chodzi o obwodowych to chyba nasz drugi najlepszy

13 minut temu, joe dumars napisał(a):

przypierdalanie sie do westbrooka szarzujacego na kosz (pod presja obroncy!) w sytuacji, gdy kto inny (tutaj: watson) odjebal akcje pozbawiajaca druzyne zwyciestwa (typowy dla 'swiezaka' bezsensowny faul przy rzucie oddawanym na sekunde przed koncem), to kwintesencja 'forumki' 😄.  lepiej poleciec 'sprawdzonym schematem' (czyt. westbrook debil) i przyjebac sie do dyzurnego 'kozla ofiarnego'. zalosne w c***...

Mordo, ale to Wes faulował, też przez moment myślałem, że to Watson, bo kamera od razu pokazała jego z załamaną miną

16 minut temu, joe dumars napisał(a):

śmiesznie wyszło :) 

KWINSTESENCJA 'FORUMKI'!

37 minut temu, rw30 napisał(a):

ja broniący RW-4 to dziwna sprawa ale on ogólnie dobry jest w obronie. Wiem, nigdy nie wiadomo kiedy on coś odyebie, no ale, odds were ok-ish

yup, decyzja dobra (patrząc na alternatywy) -> ciężko było przewidzieć że tu z miejsca pójdzie przechwyt dający Brickowi okazję do spektakularnego spi****lenia

poszła mocna kumulacja pecha z tym missem i faulem (w obu przypadkach decyzja była dobra ogólnie, tylko wykonanie c***owe) -> gdyby to był jakikolwiek inny grajek pewnie przeszłoby bez większego echa, ale że to Brick to ludzie cisną

19 minut temu, joe dumars napisał(a):

Czy to czasem nie westbrook właśnie faulował przy tym rzucie? 

Bo jeśli dobrze rozumiem piszesz że to nie on zajebał się w akcji jak rookie

6 minut temu, josephnba napisał(a):

Czy to czasem nie westbrook właśnie faulował przy tym rzucie? 

Bo jeśli dobrze rozumiem piszesz że to nie on zajebał się w akcji jak rookie

Jasne że to Russ faulował .W sumie to nie grał dzisiaj tragicznie, tylko w ostatnich sekundach 2OT trochę zaczęło mu się jebać , spudłował wolego, później layup a na koniec ten głupi faul

Ja wiem że zaraz pójdzie hejt na mnie ale ludzie chłopa ze stażem+10 lat, mvp w dorobku, kilkoma ASG, NBA teamami FAULUJE RZUCAJĄCEGO TRÓJKĘ GRACZA PRZY STANIE +1 

To się nie broni w żaden sposób 

Koleś zjadł zęby na tym sporcie i robi top3 najgłupszą rzecz, jaka może zrobić koszykarz na jakimkolwiek szczeblu 

Nie za często oglądam nuggets ale jokic znów jest ulany jak ręka @julekstep na zdjęciach ze zlotu 

Edytowane przez josephnba

32 minuty temu, julekstep napisał(a):

gdyby to był jakikolwiek inny grajek pewnie przeszłoby bez większego echa, ale że to Brick to ludzie cisną

nie no, takiego combo to dawno nie było.

Swego czasu Brandon Knight zrobił ładną karierę bo spudłował layupa na zwycięstwo. Tutaj Russ stwierdził, że pokaże nowy poziom

btw chyba nikt nie ma lepszych podpowiedzi w YT niż Brandon Knight LMAO

XMg1dN.jpg