Qcin_69 Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 7 minut temu, julekstep napisał: W sensie kłamstwem jest że tu poważni ludzie? W sumie muszę ci chyba przyznać rację! Tylko nie bij w łeb! lepiej nie wychodź z tej swojej willi na Chomiczowce! I na wakacje omijaj Ciechocinek! Moje wściekłe cygany już na Ciebie polują! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 4 minuty temu, Qcin_69 napisał: I na wakacje omijaj Ciechocinek! przyjadę z tatą i ci pokażemy! ha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 23 minuty temu, Qcin_69 napisał: no na pewno xd jak Monica by tu miała nie wygrać to znaczy, ze głosowały pedały xd @Koelner liczę na poparcie! Propsy dla Freddiego powinny Ci dać do myslenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 Maria Polder over niektóre Wasze wybory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 8 minut temu, LAF napisał: Maria Polder over niektóre Wasze wybory. Wrzucisz jakieś fotki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 https://instagram.com/mariapolder?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 4 minuty temu, LAF napisał: https://instagram.com/mariapolder?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Taka Justyna 23 lata studentka ochrony środowiska z Białegostoku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 32 minuty temu, fluber napisał: Propsy dla Freddiego powinny Ci dać do myslenia a faktycznie! Tego nie wyłapałem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: a faktycznie! Tego nie wyłapałem! Jeszcze niektórzy próbowali torpedować Beatlesów, przypuszczalnie z powodu śpiewania tekstu „baby you’re rich fag jew” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 To jest klasyka tylko dla przypomnienia. Choć to co Fluber wklejal po alko tez może się podobać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 2 minuty temu, ignazz napisał: oooo! Jest i Ciocia Helena z podkarpacia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 No ona historyczna bo wprowadziła 90/60/90 Parametry ma. To takie adv stats Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 5 minut temu, Kily napisał: Jeszcze niektórzy próbowali torpedować Beatlesów, przypuszczalnie z powodu śpiewania tekstu „baby you’re rich fag jew” i wszystko jasne! Było brać Ashtona Kutchera w najładniejszym i by poszły ochy i achy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 24 minuty temu, P_M napisał: Taka Justyna 23 lata studentka ochrony środowiska z Białegostoku Yhy Teraz, Qcin_69 napisał: Było brać Ashtona Kutchera w najładniejszym i by poszły ochy i achy! Jesteśmy na forum koszykarskim a więc Kyle Korver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 (edytowane) W dniu 8.07.2023 o 19:08, Qcin_69 napisał(a): oooo! Jest i Ciocia Helena z podkarpacia! Marilyn była zawsze strasznie zrobiona na twarzy, aż napuchnięta. Bez makijażu mi się nie podoba ( tzn zdaje sobie sprawę, że wszystkie kandydatki wyglądają dużo gorzej bez makijażu niż z, ale mam wrażenie, że tu jest downgrade większy niż przy innych) Edytowane 27 Września 2023 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 2 minuty temu, fluber napisał: Marilyn była zawsze strasznie zrobiona na twarzy, aż napuchnięta. Bez makijażu mi się nie podoba ( tzn zdaje sobie sprawę, że wszystkie kandydatki wyglądają dużo gorzej bez makijażu niż z, ale mam wrażenie, że tu jest downgrade większy niż przy innych) jak najebana ciocia Hela z Podkarpacia * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 (edytowane) W dniu 8.07.2023 o 19:19, Qcin_69 napisał(a): jak najebana ciocia Hela z Podkarpacia * Po wypiciu butli Ciociosana na wakacjach w Złotych piaskach Edytowane 23 Grudnia 2023 przez jack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 11 minut temu, fluber napisał: Marilyn była zawsze strasznie zrobiona na twarzy, aż napuchnięta. Bez makijażu mi się nie podoba ( tzn zdaje sobie sprawę, że wszystkie kandydatki wyglądają dużo gorzej bez makijażu niż z, ale mam wrażenie, że tu jest downgrade większy niż przy innych) https://jasnastrona.com/niesamowici-ludzie/10-zmian-ktorym-musiala-sie-poddac-marylin-monroe-zeby-zwalczyc-swoje-kompleksy-5827/ Ten art co nieco przybliża jak Marylin wyglądała w rzeczywistości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 13 minut temu, jack napisał: Po wypiciu butli Ciociosana na wakacjach w Złotych piaskach Czyli jednak nie z Podkarpacia a z Górnego Śląska! Okolice Bytomia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 9 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2023 14 godzin temu, julekstep napisał: w 98 to ja dragonballa oglądałem Bulma czy Chichi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi