julekstep Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 (edytowane) 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: sugeruje, ze nawet jak miała 40stke, to mimo ze obok było sporo fajniejszych dup, to dalej gdyby powiedziała ze trafia na rynek wolnych agentów to z miejsca stałaby się najgorętszym dostępnym nazwiskiem dziwne myślałem że te najgorętsze FAs to same schodzą i nie trzeba ich promować a tu widzę agent działa intensywnie jak u żadnej innej przypadek? Edytowane 8 Lipca 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 14 minut temu, julekstep napisał: dziwne myślałem że te najgorętsze FAs to same schodzą i nie trzeba ich promować a tu widzę agent działa intensywnie jak u żadnej innej przypadek? bo obawiam się, ze zaraz temat zejdzie na Sokratesa, albo na to na jakim wypizdziejowie mieszka Fluber i tego draftu nigdy nie skończymy, a ja mam dzisiaj plany zalać się w trupa xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 Widzę , że @Braveheart22 odpalił listę modelek VS i wybrał losową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 Teraz, LAF napisał: Widzę , że @Braveheart22 odpalił listę modelek VS i wybrał losową. przecież na nią był mega hype tak z 15 lat temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 Godzinę temu, P_M napisał: why? To tak jakby syrene sport porownac do 911 i to i to sportowe coupe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 fajny pick Julek, podobnie myślałem o Szekspirze, ze bardziej by pasował do kina/teatru niż literatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 Teraz, Qcin_69 napisał: fajny pick Julek, podobnie myślałem o Szekspirze, ze bardziej by pasował do kina/teatru niż literatury jednak Szekspir - w przeciwieństwie do Moliera - pisał też jakieś sonety i inne formy typowo 'literackie' imho i tu i tu chyba powinien być pierwszy, ale: w literaturze większa konkurencja, więc obiektywnie może troszkę spaść w kino/teatr Szekspir byłby no-brainerem do 1st spot, ale w związku z tym że będzie głosowało lobby kinowe to wyniki totalnych wymiataczy teatralnych mogą być zaniżone niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 3 godziny temu, Qcin_69 napisał: Wiadomo ze w kobiecie walka się toczy o 2 miejsce, bo Monica zjada wszystkie inne kombinacja prime + długowieczność - generalnie to ona jest troche Lebron James w świecie w którym nie istniałby Michael Jordan. Póki co u mnie - Audrey na drugim Chciałbym tylko przypomnieć, że Grace Kelly była tak piękna, że książe stracił dla niej głowę i została księżną Monako. Co do jednego zgoda Audrey, Monica i Grace to pewne top 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 1 minutę temu, jack napisał: Co do jednego zgoda Audrey, Monica i Grace to pewne top 3. haha jakie podchody pod spółdzielnię xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 Ja nie widzę wyraźnej faworytki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 46 minut temu, jack napisał: Co do jednego zgoda Audrey, Monica i Grace to pewne top 3. ciężko się nie zgodzić, to znaczy Monica tutaj jest nobrainer, ale później jest dość wąski tier dupeczek które mogą być na podium, miejsca 5-16 to już kwestia sympatii będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 4 minuty temu, Qcin_69 napisał: ciężko się nie zgodzić, to znaczy Monica tutaj jest nobrainer, ale później jest dość wąski tier dupeczek które mogą być na podium, miejsca 5-16 to już kwestia sympatii będzie pls przecież ta Bellucci to ot solidne combo jakości, longevity i 'nazwiska' na pewno żaden no-brainer do podium -> takie 4 gwiazdki na google review ale sam o tym wiesz i dlatego tak reklamujesz namolnie, jak jakiś jej alfons xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: pls przecież ta Bellucci to ot solidne combo jakości, longevity i 'nazwiska' na pewno żaden no-brainer do podium -> takie 4 gwiazdki na google review ale sam o tym wiesz i dlatego tak reklamujesz namolnie, jak jakiś jej alfons xDDD no na pewno xd jak Monica by tu miała nie wygrać to znaczy, ze głosowały pedały xd @Koelner liczę na poparcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 (edytowane) 6 godzin temu, julekstep napisał: ja tu będę leciał po sympathy i mam zamiar wziąć SWOJĄ PIERWSZĄ NARZECZONĄ Z TV (chyba że ktoś mi ją zabierze ) Obstawiam, że to jedna z babeczek z serialu "Charmed", am i right? Edytowane 8 Lipca 2023 przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 Teraz, Qcin_69 napisał: jak Monica by tu miała nie wygrać to znaczy, ze głosowały pedały xd oho jeszcze próbuje groźbą/presją mam nadzieję że tu poważni ludzie i się nie dadzą zastraszyć! Teraz, P_M napisał: Obstawiam, że to jedna z babeczek z serialu "Charmed", am i right? nie nawet nie znam tego serialu w 98 to ja dragonballa oglądałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 Teraz, julekstep napisał: oho jeszcze próbuje groźbą/presją mam nadzieję że tu poważni ludzie i się nie dadzą zastraszyć! Jakbyś mnie spotkał na żywo to byś szybko odszczekał te kłamstwa, bananie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: nie nawet nie znam tego serialu w 98 to ja dragonballa oglądałem w 98 to ja tez to DB, ale tamten serial leciał u nas dużo później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 Teraz, Qcin_69 napisał: Jakbyś mnie spotkał na żywo to byś szybko odszczekał te kłamstwa, bananie! W sensie kłamstwem jest że tu poważni ludzie? W sumie muszę ci chyba przyznać rację! Tylko nie bij w łeb! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 8 minut temu, Qcin_69 napisał: ciężko się nie zgodzić, to znaczy Monica tutaj jest nobrainer, ale później jest dość wąski tier dupeczek które mogą być na podium, miejsca 5-16 to już kwestia sympatii będzie Miałem Bellucci i Grace Kelly na mojej krótkiej liście ale nie mogłem się zdecydować więc stwierdziłem, że wezmę od razu drugą jak zejdzie pierwsza. Z Monicą jest łatwo bo można ją podziwiać "w pełni". Audrey super ale to taka Grace bez księcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 Teraz, jack napisał: Miałem Bellucci i Grace Kelly na mojej krótkiej liście NIE WĄTPIĘ ŻE KRÓTKA! hihihihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi