Qcin_69 Opublikowano 4 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 Godzinę temu, fluber napisał: @Qcin_69 idź tam pogoń kolegę że spółdzielni:) Camby z nami nie gra! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 2 godziny temu, fluber napisał: @Qcin_69 idź tam pogoń kolegę że spółdzielni:) japa tankerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 8 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: japa tankerze Pickuj, gorzej niż z Judaszem już się nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 10 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: japa tankerze króciutko z nimi LBS! Choc dziwne ze pick nie był w samo południe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: króciutko z nimi LBS! Choc dziwne ze pick nie był w samo południe! O 15:10 też nie:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 4 minuty temu, fluber napisał: Pickuj, gorzej niż z Judaszem już się nie da Jestem zajęty do 20 więc śmiało możesz z Cambusem dalej płakać nad tymi wszystkimi spiskami, studiując w przerwach meandry kasztanologii stosowanej piuw piuw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: Jestem zajęty do 20 więc śmiało możesz z Cambusem dalej płakać nad tymi wszystkimi spiskami, studiując w przerwach meandry kasztanologii stosowanej piuw piuw Właśnie widzę, nie można wybrać od ręki, bo trzeba mieć dwie godziny czasu na analizy, nie gramy i złote kalesony;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 1 minutę temu, fluber napisał: Właśnie widzę, nie można wybrać od ręki, bo trzeba mieć dwie godziny czasu na analizy, nie gramy i złote kalesony;) @DRK podebrał mi pick, nic nie zrobię teraz, choć korciło by wybrać Ave Divine ze specjalną dedykacjo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 ely wybiera qcinowi, qcin wybiera lbsowi dzieje się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 Teraz, julekstep napisał: ely wybiera qcinowi, qcin wybiera lbsowi dzieje się! Laf Julkowi Julek Elyemu Krąg forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Laf Julkowi Julek Elyemu Krąg forum! widzisz żebym miał Chrisa Paula w sporcie (czy tam najładniejszym whatever)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 4 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 Hue hue Co do picku to ktoś słucha Taco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 4 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 1 minutę temu, LAF napisał: Hue hue Co do picku to ktoś słucha Taco Taco rzecze Zaratustra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: widzisz żebym miał Chrisa Paula w sporcie (czy tam najładniejszym whatever)? 15 sekund po tym jak napisałeś Chris Paul, Laf dodał komentarz. Przypadek? Nie sadze Teraz, ernie9005 napisał: Taco rzecze Zaratustra? xd zaśmiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 8 minut temu, julekstep napisał: ely wybiera qcinowi, qcin wybiera lbsowi dzieje się! japa Simsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 4 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 Taco tak nawija : Artysta z teką myśli, że jest Matejką, a może Banksym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 4 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 @ignazz - zdecydowałeś się bo Marylin Ci się podoba czy na otoczkę związaną z jej postacią, bo myślałem nad nią, ale jak patrzę na jej zdjęcia to meh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 Teraz, P_M napisał: @ignazz - zdecydowałeś się bo Marylin Ci się podoba czy na otoczkę związaną z jej postacią, bo myślałem nad nią, ale jak patrzę na jej zdjęcia to meh... Monroe to Kurnikowa tego draftu, myślałem o niej, ale drugi raz nie zrobię tego samego błędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 4 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 Epic shit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 Teraz, P_M napisał: Epic shit Nie mogłem się powstrzymać, żeby zobaczyć kto z Was naprawdę wierzy w Jezusa, a kto uważa że to wszystko to robota Konstantyna Wielkiego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi