SlaKB Opublikowano 22 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 (edytowane) Tak dobrze poszło, że nie wiem czy przywracać Grangera do rotacji.. Edytowane 22 Czerwca 2023 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 22 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 (edytowane) 6 godzin temu, Ice23 napisał: @piotreksuper Dziekuję i gratuluję wygranej. Życzę powodzenia, w kolejnej rundzie (rundach). Dziękuję, nie sądziłem że wygram zwłaszcza po przeczytaniu przedsezonowych rankingów Julka... Miałem wrażenie, że bez Sessionsa byłoby trudniej ( 1 mecz) Edytowane 22 Czerwca 2023 przez piotreksuper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 1 godzinę temu, SlaKB napisał: Tak dobrze poszło, że nie wiem czy przywracać Grangera do rotacji.. simka happen xD 3 mecze na styku dla mnie 2 blowouty i ruchańsko gangbang penetracja dla Ciebie xD aż strach coś zmieniać xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 4 minuty temu, Koelner napisał: simka happen xD 3 mecze na styku dla mnie 2 blowouty i ruchańsko gangbang penetracja dla Ciebie xD aż strach coś zmieniać xD Dokładnie, żadnych wniosków nie można wyciągnąć poza tym, że Twoi są lepsi w clutch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 22 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 @eMeS dzięki za serię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 simka za 5 min! Dzień 130 (na pierwszym miejscu goscie) (#2) Jazz vs Clippers (#7) Bilans serii: 2 - 4 awans Clippers! Jazz 101 - Clippers 129 play-by-play (#1) Pistons vs Knicks (#8) Bilans serii: 2 - 4 awans Knicks! Pistons 96 - Knicks 113 play-by-play (#3) Celtics vs Heat (#6) Bilans serii: 2 - 4 awans Heat! Celtics 107 - Heat 112 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 22 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 Tyler Zeller 18p/13r, 7/9fg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 (edytowane) no to mamy drugą rundę tych nudnych playoffów. szybki opis zestawień (szybki bo playoffy nudne): Zachód: Nuggets (1) - Clippers (5): 4-1 Clippers są fajni i pewnie lepsi niż ich bilans z RS (kontuzja Brogdona), ale jednak tutaj wielu emocji nie będzie. 1 win wyciągną, w innym meczu może powalczą ale i tak seria do jednej bramki. Podsumowując -> HWDNuggets! Rockets (3) - Lakers (7): 4-1 Kolejna seria bez historii. Lakers to bardzo like'able drużyna (DRUŻYNA -> nie mylić z GMem, który jest wrogiem Magic!)...ale ich marna ofensywna oparta na VonFlecie będzie w tej serii miała problem z wychodzeniem z 80ciu. Jedyna ich nadzieja to jakaś kontuzja w Rockets (którzy mają rewelacyjne s5, ale brakuje im totalnie głębi) Wschód: Pacers (4) - Knicks (8): 3-4 Jakby mi ktoś jakiś czas temu napisał że matchup wariata i Koelnera będzie najciekawszym w jakiejkolwiek rundzie PO to bym go wyśmiał...a teraz właśnie tak jest -> jest to najciekawsza para drugiej rundy. Upadek Simbasketu. Koelner to wyciągnie bo PO Arenas. Bulls (3) - Heat (7): 4-0 Heat znów ponad stan i znów ta bajka zakończy się na Bulls. Szkoda strzępić klawiatury, seria bez historii. Edytowane 22 Czerwca 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 22 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 @julekstep to co jutro startujemy z 2rd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 2 minuty temu, kuba2419 napisał: @julekstep to co jutro startujemy z 2rd? tak trzeba to kończyć i zająć się zabawami porządnych ekip (czyli loterią!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 Porzingod się przełamał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 22 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 2 minuty temu, Koelner napisał: Porzingod się przełamał. teraz Noel go połamie uff znowu srulek mnie nie wytypował czyli bedzie dobrze xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 22 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 @gimmie dzięki za serie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 22 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 1 godzinę temu, elwariato napisał: teraz Noel go połamie uff znowu srulek mnie nie wytypował czyli bedzie dobrze xD Zastanawiam się co jest lepsze w tej simce to, że się faktycznie wygra, czy to, że się nie sprawdzają przewidywania wybitnych wróżbitów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 22 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 6 minut temu, profésora napisał: Zastanawiam się co jest lepsze w tej simce to, że się faktycznie wygra, czy to, że się nie sprawdzają przewidywania wybitnych wróżbitów ja myślę że najlepsze jest jak jedno łaczy sie z drugim, Julcio dodaje tyle pikanteri i kolorytu tej rozgrywce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 W dniu 17.06.2023 o 21:01, julekstep napisał: Pistons - Knicks: 2-4 Knicks to pewnie jeden z najmocniejszych 2nd seedów w historii (nawet uwzględniając brak Danny'ego Greena w pierwszych dwóch meczach) za to geriatria z Pistons zaczęła się powoli sypać i ta ekipa mnie średnio przekonuje...a świetna głębiia, którą tanim kosztem zmajstrował SlaKB nie powinna dawać aż tyle w PO. tutaj Nostradamus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 4 godziny temu, Koelner napisał: tutaj Nostradamus i ślepej kurze sie trafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 10 minut temu, elwariato napisał: i ślepej kurze sie trafi troszkie mnie zaskoczył bo sam obstawiałem wpierdol od Pistons, wygrać z 1 seedem to cinszko zawsze i wszędzie w dodatku Green był połamany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 12 godzin temu, SzuLcU napisał: @gimmie dzięki za serie Powodzenia @SzuLcU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi