Krzemo Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 Pistons jeszcze spokojnie mogą to wyciągnąć. NYK wygrali dwa razy, ale minimalnie. Z drugiej strony był blowuot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 20 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 Teraz, Krzemo napisał: Pistons jeszcze spokojnie mogą to wyciągnąć. NYK wygrali dwa razy, ale minimalnie. Z drugiej strony był blowuot. Podobnie Wolves mogą to jeszcze wyciągnąć, w G2 i G3 było blisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 1 minutę temu, kuba2419 napisał: Podobnie Wolves mogą to jeszcze wyciągnąć, w G2 i G3 było blisko Simbasket. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 Godzinę temu, julekstep napisał: tylko GMy kasztany! Ja też kasztan, więc tu remis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 W dniu 17.06.2023 o 23:13, ignazz napisał: Może i wulgarny, ale szczery. Jak na razie obrazek tych playoffów haha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 42 minuty temu, Krzemo napisał: Pistons jeszcze spokojnie mogą to wyciągnąć. NYK wygrali dwa razy, ale minimalnie. Z drugiej strony był blowuot. niezbadane są wyroki simki ale jak wrzuca ona na 34 minuty Delfino to może być i blow out xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 2 godziny temu, Krzemo napisał: Pistons jeszcze spokojnie mogą to wyciągnąć. NYK wygrali dwa razy, ale minimalnie. Z drugiej strony był blowuot. Rok temu wyszli nawet z 1:2 na 3:2 z Heat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 Godzinę temu, Cichy napisał: Rok temu wyszli nawet z 1:2 na 3:2 z Heat I skończyło się źle i tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 7 godzin temu, kuba2419 napisał: No to przecież mówię: autostrada do finałów Szkoda że kontuzje zabiły serie Raptors i Pistons. ło juz nawet julkowe pazie wpadaja z wyrokowaniami pamietaj pogratulować Tyowi tytułu w tym sezonie 6 godzin temu, Tecu napisał: Ja też kasztan, więc tu remis. meh, teraz jesteś goat przynajmniej odkad tank zyskał wielkie uznanie w oczach pewnego hipokryty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 4 minuty temu, elwariato napisał: meh, teraz jesteś goat przynajmniej odkad tank zyskał wielkie uznanie w oczach pewnego hipokryty jest tank i tank Magic np tankują godnie, robiąc najlepszy lotto-bilans jednocześnie wprowadzając simkowe legendy do HoF i ratując kariery solidnym graczom a nie no sorry, zapomniałem że można też tankować jak Ty (dla qcina) więc są takie kategorie tanku: - tank godny, okuratny i sprawiedliwy (Magic) - tank obrzydliwy i godny pogardy (Bulls, Nuggets, Hawks itd) - tank lamusowy (Pacers) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 20 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 4 minuty temu, julekstep napisał: jest tank i tank Magic np tankują godnie, robiąc najlepszy lotto-bilans jednocześnie wprowadzając simkowe legendy do HoF i ratując kariery solidnym graczom Juz przez chwilę pomyślałem że grasz w PO, polizujac się julkowi przed simka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 (edytowane) tak to jest tank altruistyczny w mysl pomocy ułomnemu koledze plus moj "tank" to bylo blisko 40 wygranych ps a no i ten AK to za tą przygodę obecną w Tragic to powinien zostać karnie usuniety z tegorocznego wyboru w poczet hof, straszna żenuła Edytowane 20 Czerwca 2023 przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 Godzinę temu, julekstep napisał: jest tank i tank Magic np tankują godnie, robiąc najlepszy lotto-bilans jednocześnie wprowadzając simkowe legendy do HoF i ratując kariery solidnym graczom a nie no sorry, zapomniałem że można też tankować jak Ty (dla qcina) więc są takie kategorie tanku: - tank godny, okuratny i sprawiedliwy (Magic) - tank obrzydliwy i godny pogardy (Bulls, Nuggets, Hawks itd) - tank lamusowy (Pacers) proszę mnie nie wrzucać do jednego wora z Bulls i Nuggets Ja tankowałem niecałe 2 sezony (0,7 w pierwszym roku, 1,0 w drugim i 0,2 w trzecim) - to na tle pozostałych tankerow (w tym godnych Magic np. którzy już na ten moment maja podobna długość tanku- 0,7 w pierwszym roku i 1,0 w drugim) wypadam zgola inaczej. Hawks należą do kategorii tankerow szlachetnych, a ich pozycja i uznanie wśród innych zespołów wynika głównie z doskonałego czucia w wymianach i szczęścia w loterii, na która przecież wpływu nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 simka za 15 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 20 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 6 minut temu, julekstep napisał: simka za 15 min Ja pi****le....byłem pewny że to @Pablo81 zmienił sobie Avatar na ten... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 2 minuty temu, kuba2419 napisał: Ja pi****le....byłem pewny że to @Pablo81 zmienił sobie Avatar na ten... Byłem ogromnym przeciwnikiem tego avataru Julka, ale że po po takim czasie nawet tygodnia żałoby nie wytrzymał? Słabo @julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 (edytowane) Dzień 126 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Nuggets vs Timberwolves (#8) Bilans serii: 3 - 1 Nuggets 91 - Timberwolves 118 play-by-play (#4) Jazz vs Clippers (#5) Bilans serii: 2 - 2 Jazz 104 - Clippers 105 play-by-play (#2) Kings vs Lakers (#7) Bilans serii: 1 - 3 Kings 110 - Lakers 113 play-by-play (#3) Rockets vs Warriors (#6) Bilans serii: 4 - 0 awans Rockets! Rockets 115 - Warriors 91 play-by-play (#1) Pistons vs Knicks (#8) Bilans serii: 1 - 3 Pistons 110 - Knicks 112 play-by-play (#4) Pacers vs Raptors (#5) Bilans serii: 4 - 0 awans Pacers! Pacers 114 - Raptors 108 play-by-play (#2) Celtics vs Heat (#7) Bilans serii: 1 - 3 Celtics 115 - Heat 99 play-by-play (#3) Bulls vs Cavaliers (#6) Bilans serii: 3 - 1 Bulls 106 - Cavaliers 136 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu 3 minuty temu, MarcusCamby napisał: Byłem ogromnym przeciwnikiem tego avataru Julka, ale że po po takim czasie nawet tygodnia żałoby nie wytrzymał? Słabo @julekstep zmiana avatara to właśnie oznaka żałoby, kolo umarł to tak średnio stosownym jest utrzymanie avatara z nim jak trzyma kiełbasę w gębie, c'nie? Edytowane 20 Czerwca 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 20 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 @geniuz dzięki za serię trochę się bałem powtórki z sezonu po zdobycia misia kiedy z #1 dostałem 4-1 wdupe, albo coś koło tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Quarter: 4 Time Remaining: 0:10 Knicks 110, Pistons 110 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Knicks ball: Kristaps Porzingis inbounds the ball to Alex Caruso Alex Caruso brings the ball over the timeline. Alex Caruso drives to the inside. Alex Caruso shoots from the inside. The shot is blocked by Al Jefferson. Gilbert Arenas(Knicks) gets the rebound. Gilbert Arenas now has three rebounds for the game. Gilbert Arenas shoots from the left baseline. It's Good. Gilbert Arenas now has 4 points for the game. Final Score - Knicks 112, Pistons 110 Arenas to jednak klasa w PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi