julekstep Opublikowano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał: @julekstep jak dorosły facet przeprosisz teraz Wielkiego wizjonera @elwariato Masz na myśli tego typka który pierwszy raz od stu lat może zrobi 2nd round pokonując 2-star heavy team w którym połamały się obie gwiazdy? xD SORI WARIAT MORDO, ŚWIETNY GM Z CIEBI! PRAWIE TAK DOBRY JAK POLITOLOG Z PABLA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 9 minut temu, julekstep napisał: ZAWIODŁEM SIĘ jak ta runda się skończy tak jak się zanosi to na wschodzie trzeba będzie chyba Knicks kibicować....trochę żenada nom prawie taka żenada jak twoje wyrokowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 19 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 W G5 aż 5 ekip ma szansę na sweepa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 7 minut temu, julekstep napisał: SORI WARIAT MORDO, ŚWIETNY GM Z CIEBI! Dziękuję Tobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 6 minut temu, julekstep napisał: Masz na myśli tego typka który pierwszy raz od stu lat może zrobi 2nd round pokonując 2-star heavy team w którym połamały się obie gwiazdy? xD SORI WARIAT MORDO, ŚWIETNY GM Z CIEBI! PRAWIE TAK DOBRY JAK POLITOLOG Z PABLA! zdjąłem dwoch starterów? zdjąłem, teraz zamiast Tya dalem Noela , mam nadzieję że ze Sylwek wybaczy tos pierdzielil że umocze, bos sam cienias który nie miał by tyle cojones zeby wyrownac szanse plus za sto lat to Tragic do po zawitają tankerze xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 2 minuty temu, elwariato napisał: zdjąłem dwoch starterów? zdjąłem, teraz zamiast Tya dalem Noela , mam nadzieję że ze Sylwek wybaczy tos pierdzielil że umocze, bos sam cienias który nie miał by tyle cojones zeby wyrownac szanse plus za sto lat to Tragic do po zawitają tankerze xD Bardzo dobrze mu napisałeś! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 Teraz, Pablo81 napisał: Bardzo dobrze mu napisałeś! ten jak se szuka kolegów wśród PO teamów tankuj z godnością 4 minuty temu, elwariato napisał: zdjąłem dwoch starterów? zdjąłem, teraz zamiast Tya dalem Noela , mam nadzieję że ze Sylwek wybaczy tos pierdzielil że umocze, bos sam cienias który nie miał by tyle cojones zeby wyrownac szanse plus za sto lat to Tragic do po zawitają tankerze xD no spoko, dwóch kasztanów w głębokiej ekipie >< obaj superstarzy w 2-star heavy teamie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 Teraz, julekstep napisał: ten jak se szuka kolegów wśród PO teamów tankuj z godnością Jak szukam? Spurs - Pacers -> BFF. Tyus ze Spurs Khris ze Spurs Deng ze Spurs Valanciunas ze Spurs Noel ze Spurs (za Powella że Spurs). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 7 minut temu, julekstep napisał: ten jak se szuka kolegów wśród PO teamów tankuj z godnością no spoko, dwóch kasztanów w głębokiej ekipie >< obaj superstarzy w 2-star heavy teamie xD moja wina ze mam dobra ekipe, zbudowana bez tanku co najwyzej wina Pabla j.w plus zdjąłem na odpowiednich pozycjach graczy, i faktycznie takich kasztanow po ktorych tragic muszą 100 lat tankowac plus gest fairplay sie liczy ale co korpo leszczyk moglby o tym wiedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 12 minut temu, elwariato napisał: moja wina ze mam dobra ekipe, zbudowana bez tanku co najwyzej wina Pabla j.w plus zdjąłem na odpowiednich pozycjach graczy, i faktycznie takich kasztanow po ktorych tragic muszą 100 lat tankowac plus gest fairplay sie liczy ale co korpo leszczyk moglby o tym wiedziec japa tankerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 plus widze ze graczem meczu w starciu Heat C's musi być pg tych drugich i oczywiscie wynik w placy RJ w 18 min 22 ptk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 @julekstep zmień avatar suchodolski śp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 8 minut temu, Koelner napisał: @julekstep zmień avatar suchodolski śp o lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 ja tam sie nie znam na tych internetach, ale ponoc łon, ten internet to jest, dziś płacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 Szkoda, było blisko żeby odwrócić losy serii, ale nic z tego więc pewnie skończy się w 5 meczach.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 20 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 10 minut temu, SlaKB napisał: Szkoda, było blisko żeby odwrócić losy serii, ale nic z tego więc pewnie skończy się w 5 meczach.. Jeżeli Pistons, C's i Raptors odpadną w 1rd to Bulls będą mieli autostradę do finałów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 Teraz, kuba2419 napisał: Jeżeli Pistons, C's i Raptors odpadną w 1rd to Bulls będą mieli autostradę do finałów nie no Knicks i Pacers nie mają złych składów (tylko GMy kasztany! xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 20 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: nie no Knicks i Pacers nie mają złych składów (tylko GMy kasztany! xD) No to przecież mówię: autostrada do finałów Szkoda że kontuzje zabiły serie Raptors i Pistons. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 27 minut temu, julekstep napisał: (tylko GMy kasztany! xD) gm jestem świetnym tylko coachem słabym ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi