Chytruz Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Z dupy sobie wziales argument ktory jest z kosmosu Czego to nie można znaleźć w dupie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 O Turkoglucie się mówiło, że to turecki MJ, dziś to on wygląda bardziej jak turecki Rodman Spodobało mi sie to określenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 czasami sie zastanawiam czy to jest forum e-suns albo czy to jest jakas skrzynka mailowa Bastilliona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 MVP Nash All NBA 1st Nash JRich GHill Amare Robin All NBA Defensive 1st Nash JRich GHill Amare Robin All NBA Defensive 2nd Nash Nash Nash Nash Nash 6th Man Dragic MIP Nash - poprawil obrone ROTY Earl Clark COTY Gentry Bastillion po pierwszej rundzie - :oops: :shock: :cry: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 (+ to plus, - to minus) Mr. Obvious strikes again. Nie no szczerze śmiesznie to wygląda P.s = to znak równości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Wade jest ostatnio kawalerem, stuka panienki na lewo i prawo z South Beach, dobrze sie bawi, ma fajny telefonik , co drugi mecz jest spuchniety od wody, ogolnie przepierdala kariere w hujowym klubie i nie wiem czy to tylko podejscie w stylu '' a huj i tak nic w tym roku nie zdobedziemy to przynajmniej postaram sie wyruchac wiecej panienek niz Wilt '' czy tez to juz jest na stale i ''kariera'' szeroko pojeta poszla z dymem, jest pierscien jest kasa , jest slawny ma staty , jest super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Sorrki, że tak dużo tu ostatnio wrzucam ale to... Tańcz Lebron tańcz swoim życiem się baw..... ...rozebuao mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 chociaż z tym Crabem odnoszę ostatnio wrażenie, że jak ktoś go ściągnie za bety na glebę, to wtedy raczej parkiet dozna jakiejś kontuzji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Reakcja na informacje, że ziomek kupił podrobianą koszulke i umoczył kupe kasy ale i tak jestem z niej zadowolony ... ...ja siana nie straciłem powiedziałem żeby mi babcia dała .:} : :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 uprzedziłeś mnie Krzemo ;p sytuacja wyglądała tak: Dżizas, jak jesteś zadowolony to Twoja sprawa. Jednak nie zmieni to faktu, że kupiłeś podróbkę i każda osoba znająca się na rzeczy to potwierdzi. Swoją drogą - nieźle przepłaciłeś. Koszulki u Chińczyka od którego sprowadza Parki1 można kupić za 20-25$ + wysyłka 15$ czyli max. 120zł ale i tak jestem z niej zadowolony ... ...ja siana nie straciłem powiedziałem żeby mi babcia dała .:} : ale, żeby mieć lepszy obraz tego użytkownika trzeba przeczytać jeszcze to: nie to som swingmany i to nie som fake .to niby czemu fake .? http://img695.imageshack.us/i/dsc03051z.jpg/ masz tutaj som .:} ale swojej nie prześle bo niemam z czego robić . bo aparat mi się popsuł a z telefonu nic nie będziesz widział . widziałeś zdjęcia od tego kolesia .? mi przyszła od tego kolesia koszulka i wszystko ok .:} wejdzie na ten link tam som zdjęcia od tego kolesia .:} bb2 a masz jakomś koszulke new orleans na sprzedaż .? omg... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fartman Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Takie PW dostalem dzisiaj fartman sprzedaż mi tom koszulke new orleans tom całą niebieską rozmiar L .? Master: Kto jak kto, ale Ty raczej powinieneś wiedzieć, że PM się nie wkleja na forum, a już tym bardziej nie w celu ponapierdalania się z kogoś czy czyjejś pisowni. Ostrzeżenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Takie PW dostalem dzisiaj fartman sprzedaż mi tom koszulke new orleans tom całą niebieską rozmiar L .? Gwiazdy neostrady. Niestraszna im żałoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Do łapu capu w pięknym stylu leci decyzja o zamknięciu tematu ubaw po pachy i skasowanie mojego podpisu. [*]Mało tego, można Ci jeszcze skasować konto tak jak to zrobiłem z postem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 można Ci jeszcze skasować konto Hmm to ciekawe. Na jakiej podstawie można skasować konto? Nie doszukałem się tego w waszym ślicznym regulaminie? Czy tylko chciałeś postraszyć władzą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxec Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Brandon idzie na rekord debiutantów w PO. Jakby mieli cokolwiek pod koszem, to by dawało więcej niż gówno. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Jeśli tak będzie grał przez całe playoffy(w znaczeniu-dobrze i w zależności od sytuacji) to cavs idą po mistrza i nawet Artest będzie sobie mógł defense napisać na głowie w 20 językach a to i tak mu nie pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Wade pizda nic nie ptorafi sam zagracTrzeba sie go pozbyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Rogerowi to się trzeba odgryźć za 1939 przede wszystkim. W FBX chodzi dokładnie o to samo co w FB, tzn unikać Denga, T-maca, Hinricha i JO, trejdować z bułą i obrażać Rogera? Bring it on. Post of the year. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 dirty thirty @ bobcatz vs magic Jakby poszedł teraz do kuchni i porozmawiał z chlebakiem na ten temat to zapewne poziom dyskusji byłby wyższy niż ten który Ty tu prezentujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 w łapu cpau Mało tego, można Ci jeszcze skasować konto tak jak to zrobiłem z postem. Uuu :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi