matek Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 nie pytajcie sie mnie czemu pamietam jaki numer na koszulce nosil Keith Askins - też nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Z tej strony Adrian. Zainteresowanie NBA zaczęło się oczywiście od gry na pc. Po długim czasie sięgnąłem po 2k14 i najfajniej grało mi się Jazz i to ich lubię najbardziej. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Nie ma co ale moje zainteresowanie samym nba nie koszykowka tez zaczynalo sie od gier o nba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samekontuzj Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 U mnie się zaczęło od piosenki Karl Malone Afrokolektywu. Gorąco polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 live 97 to była gierka, te emocje te kwadratowe gęby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 (edytowane) Ja dostalem live 98 pod choinke na pudelku byl bodajze tim hardaway, a w bulls miast Jordana nijaki Player :] teraz to juz nie to samo... Te super paczki od kolanka... pamietam jak musialem odlaczac port drukarki bo mi fpsy spadaly Edytowane 1 Czerwca 2014 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 700 z groszem za 1,300 z groszem za 2 przejebane zasady że drugie miejsce zgarnia więcej kasy niż 1, gratsy, jebać konformizm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 chciałem dobrze, wyszło jak zwykle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Chyba nikt na tym forum bardziej się nie mija z rzeczywistością co Vasquez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 (edytowane) nie ma czegos takiego jak clutch w playoffs, poniewaz kazda akcja jest tak samo wazna, chyba ze oczywiscie mamy do czynienia z blowoutem. Lorak ;] Edytowane 2 Czerwca 2014 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 W PO statystyki się nabija wtedy, kiedy wynik jest na styku, bo jeśli mecz jest przegrany lub ewidentnie wygrany, to gracze pokroju Rondo odpoczywają. Jakoś mi się to tak razem skojarzyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Z cyklu "miłosierni i łaskawi Lakers" - Matek o Sandersie: ale gdyby był do wzięcia za future 2nd round pick to i do Lakers bym go przygarnął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Czerwca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 (...) jak zając jesteś : cały czas srasz, ale że mielesz samą trawę, to zamiast jednej porządnej kupy zostawiasz tysiące małych bobkow, które są ni w 5 ni w 9 : ani się na nich z klasą wyyebać, ani komu mordę nimi natrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Działalność użytkownika v1steeR z tematu o nba 2k14 się tu nadaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 To daj linka, bo nic nie wnosisz w ten sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 dokładnie, już patrze jak wszyscy lecą i szukają vontku o NBA 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Rzeczywiście będzie mi przykro jak nie poszukasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 czyli w sumie obu nam będzie przykro.... i po co nam to było ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Chodzi o to, że nie każdemu zechce się przetrzepywać temat, szukać na jakich stronach się popisał itp. Koniec głupiej dyskusji o niczym. Zamiast zaczepek wstawiłbyś linka, skoro to takie hity, i byłoby z bani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 ja poszukałem i nawet wpis zrobiłem w temacie którego nie czytałem ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi