Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. RappaR Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Widze że nikt o tym nie piszę więc ja muszę to zrobić ... wiem wiem , jestem kompletnie niepoważny i będę w osamotnieniu z tą swoją tezą . Wyda się to nieprawdopodobne ale mam wrażenie że cała ta drabinka itp... jest ułożona pod Miami po to żeby trzeci raz pod rząd wygrali . Lubie sport lubie NBA , ale to wszystko z taką zdrową rywalizacją ma coraz mniej wspólnego . Trzeba ludziom otworzyć oczy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 cos mi sie moglo powalic, tata musial przekrecic LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 to post 'pare postow wyzej' ale jest tak dobry ze oprocz lajka wrzucam go osobno: Ogólnie twoje "jestem samcem alfa, gryzę jak wilk, ośmieszam kozaków aż uciekają i boją się odpowiadać" jest nawet śmieszne, to że inni Cię mają w dupie jest jeszcze śmieszniejsze ale jak zaczynasz robić gówno w łapu-capu to już trochę przesada. tzw ostateczny argument Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 jest nadzieja dla NFZu zapadniecie sie pluca to nie tragedia , nie pisalem tego ale Bogut powinien sprobowac , z jednym plucem da sie zyc, a to nie jest tak ze by mu sie zapadlo na stale, zyciem nie ryzykowal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 SAS-PTB 4:2OCT-LAC 4:2IND-WAS 4:2MIA-BRK 4:2 czy tylko mi sie zdaje czy tez tylko 2 cyferki mu dzialaja na klawiaturze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 czy tylko mi sie zdaje czy tez tylko 2 cyferki mu dzialaja na klawiaturze? A czemu to wsadziłeś do łapu-capu - przecież przy zasadach Waszej gry to są najbezpieczniejsze propozycje. To czysta statystyka i matematyka. 4-2 dla tego ca ma HCA to najczęściej występujący wynik w historii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 a ja już myślałem, że Lorak stał się człowiekiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak73 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 A czemu to wsadziłeś do łapu-capu - przecież przy zasadach Waszej gry to są najbezpieczniejsze propozycje. To czysta statystyka i matematyka. 4-2 dla tego ca ma HCA to najczęściej występujący wynik w historii. Zawsze mnie to dziwiło, bo gm6 grany jest na wyjeździe. Chyba łatwiej zatem trafić 4:1 lub 4:3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Zawsze mnie to dziwiło, bo gm6 grany jest na wyjeździe. Chyba łatwiej zatem trafić 4:1 lub 4:3? Też bym typował 4-1, jakby liczyć częstości, ale przy ich systemie 4-2 to najbezpieczniejszy wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Nie 4-2, ale 4-3 to statystycznie najlepszy typ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karwan Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Jakbyś Rappar był świadkiem przypadkowego bąka ze strony CP3 na świeżym powietrzu, to byś w tej sprawie domagał się interwencji policji. Jakby zaś Ci Lebron w Twoim własnym mieszkaniu, bez Twojej zgody zrobił wielką kupę na środku salonu, to byś w nie wbił zapałki i uznał, że jeż się wprowadza. Podwójne standardy. beka na głos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Czy są tu fani Arrowa ? Dużo ludzie się tym jara. Osobiście nie oglądam,nie moja bajka. Sam pewnie nie wie po co to napisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Lew Alcindor miał 1 misia, dlaczego tak wysoko? Duncan przed Jordanem to żart, przed LeBronem dyskusyjna sprawa, tak jak The Dream. Brakuje 5-ciokrotnego mistrza NBA Jabbara... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Jeśli ktoś nie pamiętato przed sezonemtypowałe duży progres w drużynie Portland i byłem jechany od góry do dołu za wiarę wtęekipę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mac Opublikowano 21 Maja 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Cavs nie mogą mieć jedynki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 (edytowane) Rappar: temat: "Pojebany Śląsk" Może kiepski pomysł na żale, ale wracamy z kumplem najebani z imprezy, mijamy jakiś 3 typa, dojebują się do nas i kończy się bójką. Dostali wjebane i nam uciekli... No ja pierdolę.... ban na jeden dzień, a ja się dziwię co tak mało nowych postów na forum Edytowane 22 Maja 2014 przez metlik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 temat: "Pojebany Śląsk" ban na jeden dzień, a ja się dziwię co tak mało nowych postów na forum Byłem tak pijany, że nawet nie pamiętam, że to pisałem. Proszę, zapomnijmy o tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Co tu do cholery robi moja osoba przy tej wypowiedzi?? Mam mocne alibi, że to nie ja piałem, oglądałem w tym czasie mecz z Ignazem,Ely3 i Jose Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Propsy Rappar,masz plusa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 (edytowane) ignazz w temacie spurs thunder jedyne co mnie trzyma przy życiu tyo fakt że spurs w tym roku w PO grają załośnie NA WYJAZDACH ale do końca mają HCA.... może chca się skupić tylko i wyłacznie na graniu u siebie a tak jak jest wpiedrol to zdejmują wszystkich aby uniknąć kontuzji? ryzykowne ale może i madre? musk rozje***y Edytowane 28 Maja 2014 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi