karpik Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Teraz rzucę coś co może być powodem do nie lada dyskusji, ale to w sumie dobrze. Ściągnięcie Amare w last year contract mogłoby im się opłacić. To o Pacers, chociaż to zdanie o której drużynie by nie było, powinno się tu znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mameluk Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Na wstępie napisze, że na pewno wielu użytkowników zastanawia się czemu nie udzielam się na forum, no, myślę, żę niejednemu spędzało to sen z powiek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 (edytowane) by ely3 No już bez przesady albo powiedzmy sobie szczerze że ostatnio wśród białych nie mamy obrońców takich jak Bobby Jones który praktycznie w pewnym momencie potrafił kryć wszystko co się rusza ( i nie chodzi mi tu o takie krycie jak Kemp) Instant classic Edytowane 9 Grudnia 2013 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 kolejny instant classic, chytry w temacie o kings: Rudy The Bricklayer? Prawa do tronu będzie rościł też DeMarcus I The Retard, mam wrażenie, że może to doprowadzić w kraju do chaosu i wojny domowej. Żydzi na swoje szczęście już dawno uciekli do Houston. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 z cyklu "matka przyszła, ciotka wyszła" dh12 sayz to Rappar Znamy się, lubimy, szanujemy i jednocześnie pomyślałeś, że Kemp to top1-2 w lidze ?! Obrażasz mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 w temacie NBA 2k14 @kaziu666666 Ostrzegam jednak, że zanim przejdziemy do gry warto usunąć nadmiar graczy z wysokim overallem(ja na przykład wyjebałem pełno zawodników z lat 50, 60, których słabo znam i R.Gaya) i poprawić ratingi tak by wszystko się zgadzało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 ignazz w temacie w 'inne' o blokadzie na meczu zadbaj także o pewne pozory i po trafieniu z przykrycia rzutu za 3 (PIĘKNE UCZUCIE) szukaj oczu przeciwnika aby mu tam zajrzeć i się uśmiechnąć... za żadne skarby nie obawiaj się ze jak się wkurwi to ciebie mocniej przykryje bo właśnie w tym szale jak nie ma nad tobą jakiejś mistycznej przewagi czasem pójdzie jego staranie w piach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 skoro nikt się nie zdecydował to wrzucam z obowiązku tego all-time pewniaka wiecie kto, wiecie o czym Dzisiaj kolejna wygrana na własne życzenie. Chyba trzeba było zostawić Beasa. Suns poszli na wojnę bez generała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 prawdziwa wielkość gracza wychodzi właśnie wtedy że nawet jak go zabraknie zespół potrafi funkcjonować Chyba trzeba napisać całą historię NBA na nowo - ile warte są te nasze listy all-time i rozkminy kto jest kto, kiedy przez tyle lat nie braliśmy w ogóle pod uwagę jak dobrzy są zawodnicy, kiedy NIE GRAJĄ. Na szybko takiego Davida Robinsona trzeba kopnąć kilkadziesiąt miejsc w dół, jak wypadł w 96/97, to Spurs od razu wykręcili 20-62 i pick nr 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Za to wysoko stoi Nelson, 1# pg XX wieku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 1st i 2nd All-NBAPaul , George , LBJ , Griffin , HowardCurry , Kobe , Durant , Melo , Randolph Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Bosh jest w top15 ligi spokojnie. z serii "krótko" i na temat" - jednoosobowa brygada RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 (edytowane) Magic w obronie to poziom Nasha. Fantazja zaczyna niektórych ponosić, ale przecież to "all-time fantasy" ;] Edytowane 23 Grudnia 2013 przez karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 (edytowane) Z serii: To ja jestem zabawny, a nie on! Przem od jakichś 10 lat usiłuje być zabawny i kontrowersyjny, ale póki co wychodzi mu to jak Strasburgerowi włosy. Edytowane 24 Grudnia 2013 przez Przem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 (edytowane) użytkownik Tasma przesiąknięty świąteczną niepewnością Szanse oceniam 60% do 40% dla MIA pod warunkiem HCA Indiany po RS. Jeśli MIA wygra wschód prawie na 100% zagra w finale. Edytowane 26 Grudnia 2013 przez havlicek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 KD za bardzo zakoc***e sie w tym jumperze to mnie w nim tylko wkurwia jakby wchodxzil wiecej na obrecz to by byl w c*** lepszy Nie chodzi o to co Kubbas napisał tylko o to co mu skrypt wygwiazdkował a co puścił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Mają fhuj lepszą ławkę? Skok z 30. na 27. ławkę w lidze - jest jak odbijanie się od dna w betonowych butach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Dlaczego looser ??? Dlatego że ma 26.3 pkt i 8.8 zb i 44% z gry ??? Wiem znam tych hejterów Melo co mówią że looser i niespełniony talent bo nie zdobył jeszcze tytułu ... ale zobacz jacy Knicks byli przed przejściem Melo ! Chyba od 19 lat nie byli w play off'ach i po raz pierwszy od 25 lat przeszli do 2 rundy więc ... tak Carmelo to looser tylko dlatego że Dolan źle zbudował dookoła niego zespół i że "wytrejdował" weteranów którzy wiedzieli o co chodzi ... Też po pierwszym sezonie myślałem że Carmelo będzie lepszy ... i w tzw. "scoring" jest lepszy ale ogólnie jest troche gorszy Nasz nowy użytkownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Chyba że jakieś dopalacze na wzrost, są w juniorskich ligach chłopaki co biorą tego typu rzeczy i rosną 20cm w rok.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 (edytowane) wowo robi PR Dennisowi J. Po śmierci DJ-a Ainge powiedział, że to najbardziej underated zawodnik w historii. Pewnie gdybym to ja umarł to Bastillon też by powiedział, że byłem najbardziej underrated użytkownikiem forum ale fakt, że Johnson nie miał szczęścia. Edytowane 12 Stycznia 2014 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi