Chytruz Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 W temacie "samochody w NBA" Antoine Carr, TJ Ford, Cherokee Parks, Truck Robinson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Rappar w temacie 'ranking drużyn' Efekt zmęczenia materiału może być w marcu albo w maju być widoczny. Skoro nie mają siły już teraz, weług Ciebie opadną z sił jeszcze bardziej więc co powiesz o zakład za 100 zł, że Miami wejdzie do PO? epic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Jakis dobry dzien na forum, Chytruz strikes again. Polecam jego wymiane postów z dh12 http://www.e-nba.pl/topic/3133-ranking-dru%C5%BCyn-nba-201314/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Jak już trade to lepiej z RR9.Dobry PG by się przydał aby mógł ktos grać p&r z Westem i alley-opy do skocznego Hiberta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Zajebista ta cenzura jest switc***ącego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Pop z tego co widzę ma w pompce kolejne 60W, zresztą Parker też nie wydaje się być zainteresowany śrubowaniem career year. Jeśli Kawhi się jakoś nie rozbestwi - na co też się nie zanosi, bo gość robi tylko rzeczy, w których jest dobry i robi je świetnie - nic innego nie robi. Spurs mogą nie mieć HCA w II rundzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 wariato o Haywardzie: w sumie sadze też ze z agentem wiedzieli co robią odrzucając 50/4 bo on w lato dostanie maksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 wariato o Haywardzie: w sumie sadze też ze z agentem wiedzieli co robią odrzucając 50/4 bo on w lato dostanie maksa tutaj się nie komentuje, ale mocne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 ad vocem 60/4 to jest chyba maksymalna umowa; 12 mln na rok myslę że jest w jego zasięgu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Podziel jeszcze raz 60 przez 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 (edytowane) Fakt ale chodziło mi ze coś ok 12 baniek bądź wzwyż, na realu o tym gadamy i większość uwarza że Hayward dostanie coś w okolicach12/13 Edytowane 17 Listopada 2013 przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 No i jakby nie było to był wybrany z numerem drugim, a to jest zaraz po pierwszym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Rondo z lepszym rzutem, jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić... to tak, jakby Kubbas zaczął moderować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 by ignazz: jedyny plus to fakt, ze by nam się Marcin nie przewracał w trumnie po swoich bączkach bo nie byłobo miejsca na upadek z howardem w tym samym miejscu..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 co się dziwisz jak w tygodniu MG miał takie akcje że leciał na dupsko w trumnie? cytat z dyskusji o Houston i głupiej propozycji Asik za Gortat... napiętnować żart ? ;-) czy autora bezsensownego trejdu nic nie zmieniajacego w rakietach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Ignazz, relax . Po prostu śmiesznie to napisałeś i tyle ;] Nikogo nie napiętnuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 spox ... dodałem przecież ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 ignaz mimo ze pokazales klase bo sie przywitales to masz minusa za pisanie po angielsku. Podejrzewam, że to heylbj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 shit! sorry MVP jestem naprawdę confused. taki user jak Ty ma nicka MVP? weird nieprawdaż? szok ten topik o NBA. sorki jeszcze raz .. srybnę correctę i wrzuce translejszyn.... lubisz bardziej jumpery czy crossovery? bo wiem ze najbardziej lubisz lajknąc slamdunki tylko looknij na nazwę bo chyba piszesz inaczej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemo Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 ... and the MVP-award goes to:- ''Paul George moj czlowiek, smieje sie w szkole ze ja go odkrylem a teraz wszyscy mu kibicuja bo tak dobrze gra. mam nosa do takich talentow od razu wiedzialem ze eksploduje. to samo np mialem z Lebronem albo Durantem i Rose. ale takze z mniej znanymi jak np Irving.'' -"no mi wystarcza pare meczow w nba i juz powiem czy gracz zrobi kariere czy nie. z lebronem to mnie macie, nie pamietam jego debiutu, napisalem z rozpedu. ale nie napisalem za to o wielu innych jak curry ktorego rzut mi sie od razu spodobal albo np blake griffin jak robil paki od poczatku to wiedzialem ze bedzie niszczyl latami. kiedy mowilem o tym chlopakom to oni tylko 'co ty kobe/wade/shaq to jest to, a nie jakis grifin curry czy george''I te komentarze...-''Tzn kiedy odkryłeś talenty wspomnianych przez Ciebie graczy?"-"no przecież napisał, ze w szkole...."- "Odkrył LeBrona jak robił 20/5/5 w rookie season. To nie są przelewki panowie, mamy tutaj scouta klasy światowej. Chociaż sorry, w 2003 roku to on miał 7/8 lat, więc nie ma szans. Czyli odkrył go jak zdobywał MVP.''Nie wiem co i kto się pod tym kryje, ale gość idzie na mistrzostwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi