Chytruz Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 gość ma 25 lat i w 26 minut robi 14/5 więc mimo krytyki jest (olewając jego pozaboiskowe debilizmy) najbardziej produktywnym graczem do wzięcia...... O Michaelu B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 By ignazz o Michaelu B. Mimo, ze trwa u nas moda na całkowite wyśmiewanie Beasa ( jego "głowowe' problemy są oczywiste) nie sądzę aby się w NBA nie znalazł kolejny łoś na usługi tylko 25 letniego gracza który patrząc pobieżnie robi w 26 minut 14/5 "Niby to samo ale jak brzmi! Trzy dobre! !" By Tey z tylu sklepu warzywnego numer 82 w Opolu. (??) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOAT_Kobe Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Po ciętości Waszych ripost mniemam, że B"Easy to kolejny bardzo dobry ruch Pata;) chciałeś powiedzieć Rilesa n1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 14 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Spójrzcie na polskich kiboli :] 50 sterydów ze Ślunska napada na 2 małych Meksikanos. Przeciw 50 kibolom z Holandii czy Anglii spier.dalali by z tej plaży w podskokach, ba - oni by z niej wyszli po angielsku już w momencie, gdy tamci by na nia weszli. może nie o koszykówce, ale dawno większej BZDURY nie przeczytałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 (edytowane) Pojęcia nie mam o co Wam chodzi z tym Rilesem. wszyscy tak mówią na Pata.. no ale jak na polu koszykarskim Lakers nie moga rywalizować.. Edytowane 14 Września 2013 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 może nie o koszykówce, ale dawno większej BZDURY nie przeczytałem Tak to już jest jak się ogląda tvn. Was też ******* określenie "kibol" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mythos Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 nie, nas tez wqrwia bydlo. nie ogladam tvn-u, przeszkadza mi to co widze i slysze na miescie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Bydło to mało obraźliwa nazwa, plus kibole to i tak wyższa grupa społeczna w porównaniu ze zwyczajową osiedlową hołotą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Ci o których mówicie to poprostu "przestępcy" albo "pseudokibice", ale pod żadnym pozorem kibol, bo to z gwary wielkopolskiej i oznacza coś całkiem innego niż mówią "dziennikarze" TVN na czele z Olejnik(ona uwielbia to słowo). Co nie zmienia faktu, że co się nie stanie to zawsze będzie wina kolesi z szalikami drużyny piłkarskiej. Za ten incydent z meksykanami i nazywanie ich winnymi, pozwałbym media i polityków którzy nazywali ich od najgorszych zanim jeszcze nie było pewne co tam właściwie się wydarzyło. Dobra koniec offtopu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Naprawde przepraszam za całe zamieszanie. Pojebało mi sie bo chciałem poprostu spróbować w tym systemie gry i nie byłem pewien czy w końcu to napisałem bo nie było mnie jakiś czas w domu. Jeszcze raz sorki za całą sprawe. A co do gry to napewno bd grał cały czas epickie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 ps. Co do poziomu to też kwestia układu rywalizacji można puszczać w końcu spotkania na szczycie i rywalizacje ekip z dołu i wtedy pewnie sporo luda by się zdiwiło ze dla oka czasami przyjemniejsza będzie rywalizacja tych drugich, to jest radosny kosz bez napinki forumowe hall of shame w sumie zdanie wczesniej o bilansie bobcats i lakers też by sie nadało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 nawet Curra'ego trudno nazwać PG przy tylu oddawanych rzutach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Jak sobie teraz przypomnę, że Suns jednocześnie mieli Beasleya, Marshalla i Wes Johnsona... coś jak LeBron, Durant i CP3 w jednym zespole, tylko odwrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Jak dla mnie to jest pozorny talent. Coś jak talent dryblerski Afflalo, który kręci się i wiruje z piłką jak cyrkowiec z And1 Mixtape Tour, ale jeszcze nigdy żadnego obrońcy nie minął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 KAnter/Fav/RJ/Hay/Tins i łakwa Lucas/Burks/Gobert/Evans/Clark poźniej wróci Burke i Marv imo to oni tak czy inaczej do 30 zwycięst doczłapią spokojnie to bedą gdzieś w granicy 7-10 picku dużo zależy od formy Jeffersona , niby miał już być na emerytuże ale tak patrząc po pre to ciągle jeszcze coś tam porzytecznego potrafi wnieść na boisko magia nazwiska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Czemu Ellis ma wybujałe ego? Powiedział, że jego gra przypomina Wade'a i prawdę powiedział, a że inni to wyjęli z kontekstu to już inna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Właśnie tu szedłem z powyższym. Gallinari idzie po asg Chyba po usg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Nie, uchodzić za talent w NBA i grać all-time antykoszykówkę, to jak wyruchać Emmę Watson na popijawce u kumpla w piwnicy. Nie mieści się w polu semantycznym zwrotu "życie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JH13 Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Nagrodę najbardziej depresyjnego zespołu dostają Lakers. Jak to się mówi, jakbym miał pistolet z dwoma nabojami i w jednym pokoju Stalina, Hitlera i Nicka Younga, to strzeliłbym do Nicka Younga dwa razy. Rozwaliło mnie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Rafał Juć ma 21 lat i jest najmłodszym w historii pracownikiem koszykarskiej NBA... http://www.warszawa.sport.pl/sport-warszawa/1,124555,14873704.html uśmiechnąłem się pod wąsem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi