rw30 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 ........Mnie jednak bardziej chodziło o część z inwestowaniem w Varnado, bo wystawienie D-Leaguera (wcześniej zreszta zwaivowanego) na 16 minut w sezonie to jakbym ja znalazł na ulicy butelkę po Żywcu, którą mogę oddać do sklepu za 35 gorszy i powiedział znajomym, że inwestuję w branży piwowarskiej. all time comparison !!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 na tvn w piątek o 3 i w niedziele o 23 i powtórki następnego dnia, do dzisiaj pamiętam jak odkurzałem i Fisher wchodził za Van Excela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Jaka jest różnica w zdobyciu misia rok po roku, a z rokiem przerwy.Wyjaśni ktoś koledze @Rapparowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 a fenomen Jazz na forum e-nba jest czymś zaskakującym. chyba wszyscy kibice Jazz w Polsce się tutaj zalogowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 wszyscy czterej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 wszyscy czterej? Dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tank Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Napisałał fan Spurs, którzy co roku lecą na winny w RS jak szaleni.. Miszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Otis Thorpe czyli ktoś powiedzmy pokroju zdrowego Eltona Branda z Clipps. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 ...chyba trzeba być idiotom jak kijek czy chomik...Nie mogłem się powstrzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 z tych kilkunastu porazek z druzynami z czuba tabeli, lakers tylko 2 razy zagrali w pelnym skladzie i maja bilans 1-1 w tych meczach.Wynika z tego, że Lakers potrafią wygrywać nawet wtedy, gdy zaliczają porażki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Nie mogłem się powstrzymać.Tutaj błąd w korekcji :ooops Najpierw napisałem że tylko takim idiotom i potem zmieniłem zdanie, ale nie zmieniłem słowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 tako rzecze wasko: ktoś musiał KObemu powiedzieć, że dzisiaj w NBA pod kosz może swobodnie wejść każdy, kto na komisji wojskowej dostał kategorię A i przeszedł sakrament bierzmowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Heat graja tak, jakby sobie trenowali zacięte końcówki przed playoffs... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 ... Karpik w pierwszej chwili pomyślałem sobie, że zwyczajnie zalewa Ciebie żółć, ale zauważyłem, że ostatnio aktywny się zrobiłeś w tym temacie, więc wywnioskowałem, że zwyczajnie dziecko ma nowa zabawkę Niechcący dotknąłeś ciekawej kwestii - tak uważam i wydaje mi się, że nie tylko ja, że Heat nie grają na maxa. LBJ mając nieporównywalnie gorszy team niz ten aktualny na Florydzie mial dużo więcej blowoutów w Ohio, niz teraz w Heat. Chcesz policzyć sobie mecze, w których Heat na kilka minut przed końcem byli pewni wyniku, to policz sobie występy w tym sezonie Jamesa Jonesa. Co dało Cavs wysokie gromienie przeciwników dobrze wiemy, Heat mentalnie są na zupełnie innym poziomie i nie zdziwiłbym się, gdyby ćwiczyli przy okazji różne zagrywki. sezon regularny na tym etapie sezonu, to dla Heat trening. Jak to brzmi bezczelnie, to sorry, ale zwyczajnie dla mnie tak to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Po pierwsze, to bardzo bym prosił o nie zaśmiecanie mojego ulubionego tematu zbędnymi komentarzami (ten można usunąć jakby co albo gdzieś przenieść). Po drugie, nie widzę specjalnie związku między "nie graniem na maxa" (wiele ekip tak robi, nie tylko Heat), a specjalnym trzymaniem wyniku w okolicach remisu, tak, żeby poćwiczyć zaciętą końcówkę. To drugie trąci nieco arogancją i butą, której zresztą niektórym użytkownikom nie brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Jasne, że to można usunąć lub przenieść - pełna zgoda jednak dużo oglądasz Heat? Ja widziałem ich większość meczy od lat i mam na czym wyrobić sobie zdanie. Przykładowo mecz z Raptors nie był dla mnie wyrównany. Te 20-30pkt różnicy mogli zrobić równie dobrze do przerwy. Karpik Odróżniajmy z łaski swojej pychę i butę od zdrowego rozsądku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Karpik w pierwszej chwili pomyślałem sobie, że zwyczajnie zalewa Ciebie żółć, ale zauważyłem, że ostatnio aktywny się zrobiłeś w tym temacie, więc wywnioskowałem, że zwyczajnie dziecko ma nowa zabawkę jaki widzę, że alojz napisał coś w łapu capu to zawsze warto kliknąć, bo wiadomo co to będzie : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Jasne, że to można usunąć lub przenieść - pełna zgoda jednak dużo oglądasz Heat? Ja widziałem ich większość meczy od lat i mam na czym wyrobić sobie zdanie. Przykładowo mecz z Raptors nie był dla mnie wyrównany. Te 20-30pkt różnicy mogli zrobić równie dobrze do przerwy. Karpik Odróżniajmy z łaski swojej pychę i butę od zdrowego rozsądku. Jeśli chodzi o Heat, to śmiało można mnie nazwać niedzielnym kibicem - oglądam te ciekawsze mecze i jak już rzucamy przykładami, to w przykładowym meczu z Celtics, Heat wcale nie wyglądali na tych, którzy cokolwiek kontrolują i ćwiczą zacięte końcówki przed playoffs. Naprawdę fajnie to wyciągnęli, nawet LeBron był clutch, co nie zawsze jemu akurat się zdarza, ale pisanie, że Heat trenują zacięte końcówki przed playoffs jest brakiem szacunku dla rywali - tacy Celtics na mój gust na taki brak szacunku nie zasługują (chyba, że w tym konkretnym meczu Heat zaciętych końcówek nie ćwiczyli, to wtedy zwracam honor). PS I przypominam tylko, że tytuł się wygrywa w czerwcu, a nie w marcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Jak rzucisz okiem na temat o Heat, to napisałem tam po meczu z Celtics, że mecz z Celtics, a mecz z Raptors stały na zupełnie innym poziomie. Ja nigdzie nie rozdaję tytułu Heat. Boję się Spurs i Lakers, szanuję Celtics, Thunder i inne teamy z mistrzowskimi aspiracjami, ale na mecze z Raptors, czy Bobcats patrzę zupełnie inaczej, choć wiadomo, że można przegrać i wygrać z każdym (chociażby porażka z Wizards). Pozdrawiam i sorki za offtop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 co prawda co drugi to analfabeta na forumie lecz Ps. Lorak, jeszcze w kwestii Browna - Mike wykopał własny grup, epickie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi