microlab Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 W ogóle całe to zdanie klasa. Granger półka Beasleya, Bargnani półka Big Baby, no nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heylbj Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Na moje to wychodzi, że podać piłkę do Beasleya, to to samo co wrzucić ją do kibla. Takie same prawdopodobieństwo, że wróci od niego do ciebie lub kolegi, np. jak krzywo odbije się od muszli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czikson Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.eioba.pl/files/user9622/1000000000000244000001ad0caf4042.gif&imgrefurl=http://www.eioba.pl/a/2546/ciekawe-zludzenia-optyczne&h=429&w=580&sz=25&tbnid=MVPPBfRnThdFJM:&tbnh=87&tbnw=118&zoom=1&usg=__EEU4phEYffgFYW8okJRzSBrh99I=&docid=5gg9PoaXkc3NbM&sa=X&ei=R1QRUZzrLaPd4QTh2IHoDg&ved=0CDwQ9QEwBA&dur=807 Dla mnie nie liczy się to co mózg wadliwie interpretuje na podstawie ograniczonych danych z oka, tylko fakty. Bo widzieć, to ja tutaj widzę czarne kropki w białych kółkach, ale to, że widzę w żaden sposób nie potwierdza ich obecności. rappar w dyskusji o wlaczonych swiatlach w samochodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tank Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 A od socjologii to się odpierdol bo: 1. To studiują fajne dupy. 2. Nieźli są towarzysko. 3. Niektóre są naprawdę dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 wiadomo kto o wiadomo kim: Jaką by Al nie był dziura w defie to jednak w zeszłym sezonie doprowadził Utah do play off w obecnym Jazz to 7 zespół na zachodzie a on dalej jest ich liderem, więc taki cienki być nie może jak go tu niektórzy widzą, w lato dostanie zapewne max umowę też nie przypadkowo, w sumie to ta wymiana jest jak dostać go za darmo skoro Spliter też w lato spada. instant classic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Zamieszczone przez Roger Z 5 meczy które grali po kontuzji Rondo trzy były z Magic, Sacto i Raptors, jeden z osłabionymi Clippersami u siebie i jeden na kurwie z Miami. Jak się wygrywa mecz "na kurwie" to się nie liczy? - Chytruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Tak patrzylem na Piston i kogo oni mogliby dostac? Nie wiem, jak wtam z solary, ale moze uda sie Gordona wyciagnac? wydaje mi sie, ze jest do oddania przez Pistons.Sorry administratorze, ale musiałem Gordon już tam nie gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 . Los Ass Lickers przez chwilę niebezpiecznie zbliżali się do 8 seeda. Portland Throat Bangers praktycznie wypadają z gry, Kutah Jizz ma w miarę bezpieczne 4.5 meczu przewagi, ale jak Kobe Brandzlant i spółka pojadą do końca wygrywając 60%, to o małe potknięcie Hujston Cockers nietrudno, zważywszy jak bardzo James Hard on decyduje o ich grze. Wtedy 8 seed, spotkanie z Gay Antonio Spust i kto wie co może się stać. Szkoda by było, gdyby tak piękny sezon LAL jakimś przypadkiem został zmarnowany. Poza tym lepiej żeby ich pick poszedł do Penix Sucks a nie Clitland Cockaliers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Mysle ze jego "idz poogladac mecze" jest lepsze niz Twoje statystyki. Tutaj ogolnie wszyscy chyba lubia z rana spojrzec w BS, rzucic w zdaniu dwa angielskie slowka i jest spoko Tak samo pisanie kto prowadzi jaka ofensywe; daj starcow z Boston do Nuggets a Farieda i Iguadole do C's to wtedy mozna pogadac. Inna sprawa ze Karl ma taka a nie inna filozofie gry. Zreszta porownywanie Rondo do Lawsona czy O BOZE - Conleya to chyba tylko taki tani trolling co? Smieszne ze najlepiej asystujacy ostatnimi czasy zawodnik, zreszta jeden z najlepszych defensorów na PG wzbudza az tyle niecheci zeby ludzie wmawiali sobie ze jest słaby Jasne że można się przyczepić do rzutu ale serio Lawson? Conley? Chyba inne ligi ogladamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wesoly_jamnik Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Ostrzegam, jeśli ktoś mi wyskoczy z Malonem, zamierzam skopiować jakiś post Vasqueza i pozmieniać tam Iverson/Lebron/Nash na Malone jako losera, który nie potrafi poprowadzić do mistrzostwa. +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toraach Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Shaq w swojej karierze wygrywał tylko wtedy, kiedy nie był nasilniejszą osobowością w zespole.W temacie o LeBronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Problem z Tobą Van jest taki (pomimo, że jesteś jednym z rozsądniejszych userów na forum) Mocne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 . marnotactwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Wstyd mi, że nie zauważyłem. ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Skład Miami był i jest idealnie dobrany pod względem charakteru,wieku,dopasowania do zespołu tak jak Bullsi lat 90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 kto to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 . Rappar srać się powinno do kibla, tymczasem Ty swoimi postami zasrałeś niemal każdy temat odkąd zwiększyłeś swoją aktywność na forum. Wnioskuję więc, że albo zaczęły się ferie w Twoim województwie albo masz zatkany kibel. Iverson w miejsce Jordana. Conajmniej 3 tytuły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 I co w tym takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 @Joseph 23mjchicagobulls czy jakoś jakoś tak. @Matek ludzie nie dostrzegają jak dobry Odom był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Ja tam dałbym mu (Pittmanowi - przyp.: Chytry) chociaż jedną szansę jeszcze, zwłaszcza biorąc pod uwagę jak dlugo w niego inwestowaliśmy... Ja tam sie Luki cieszę. Teraz inwestujemy w Varnado. Pittman: 4 mecze, 3 mpg Varnado: 4 mecze, 4mpg Jakoś mnie rozśmieszyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi