Qba Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 proponuję zrobić szybki test IQ przy rejestracji do forum. pietras? loqsh? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 z tego co ja tam widzialem to Gortat jest najlepszym podajacym Magic. serio, serio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 viewtopic.php?f=5&t=4113 kogo obchodzi co bastek sądzi?:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 i co ma do tego ze Jennings jest 6 na jakiejs liscie jak Bux maja bilans 9 na Wschodzie podczas gdy Tyreke Evans (owszem jest lepszy indywidualnie ale nie lepszy zespolowo) walczy o Evana Turnera w drafcie Rzuć to w końcu, tym bardziej, że wiesz o impakcie Boguta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 z cyklu Pau Gasol... Pau Gasola (co bede z uporem maniaka powtarzał) dzieli posiadanie jaj od bycia top3 ? PFem w historii. Napewno top 5.prime Duncan się chowa :mrgreen: Nie widzą jak im się udało z Gasolem bez którego Kobe nie istnieje w PO. Jakież to typowe...bo to Gasol, a nie Bryant, poprowadził Lakers do 2 finałów NBA z rzędu i to on był true MVP, a Bryant dostał statuetkę bo go Stern faworyzuje z cyklu nawet Ignazz nie rozumie :wink: Dwóch zawodników zwłaszcza zabłysnęli rozgrywający Javier Gonzalez i skrzydłowy Tracy Smith. Ten pierwszy świetnie prowadził grę Wolfpack i do tego po raz któryś z kolei siekną taką trójkę że ja w niego nie wierze. Zawód jeden, drugi, trzeci... trzy kroki od lini rzutów za 3, rzuca i wpada czysto.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 a) noc draftu i sciągniecie jakiegos grajka, czym Pat podkusi dwyne do pozostania w druzynie. lebron james, z ktorym wade chce grac, ale jak sam mowi jest to malo realne, ale jak LBJ odejdzie z Cavs, jak nie ugraja misia, i jak jabłko go przyciągnie to co wade ma do "stracenia", idzie sobie do NYK walka o misia, kto wie czy nie trafi im sie 1 pick (ile razy najgorsza druzyna sezonu miala 1 pick?) biorą walla, podpisuja lee i maja ekipe a w tej sytuacji na miejscu wade sam poszedłbym do NYK. więc bulls, jesli nie podpiszą wade to mysle ze JJ, i tu bedzie powtórka z rozrywki, s'n't z kiekiem, o tym już sie mowi, a bulls w tej transakcji biorą JJ i dostaje jeszcze sporo kasy, Bosh odchodzi na amen, idzie swoja sciezka, i watpie żeby zatrybiło jakiekolwiek snt, pojdzie tam gdzie mu bedzie lepiej, a chicago w kolejce do bosha nie sa pierwsi,... do bosha nie ale do johnsona tak :| tutaj chodzi o zatrudnienie gwiazdy, dla debila typu forman-paxson johnson=bosh/wade czy nawet james, oni podpisza, ale beda jeszcze chcieli zrobic jakis interes i cokolwiek ugrac wiecej, to samo bylo z t-maciem, byla propozycja ale Forman chcial jescze scole/landrego. jedno jest pewne, bedzie ciekawie Kolejna z torii mycka pt: Bykom to nawet Budda z Allahem nie pomoga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 myslalem ze forum jest na tyle inteligentne zeby zwrocic uwage na taki drobny aspekt gry jaka jest obrona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 myslalem ze forum jest na tyle inteligentne zeby zwrocic uwage na taki drobny aspekt gry jaka jest obrona. Oficjalnie to u mnie cytat miesiąca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxec Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 myslalem ze forum jest na tyle inteligentne zeby zwrocic uwage na taki drobny aspekt gry jaka jest obrona. Oficjalnie to u mnie cytat miesiąca Dobre, dobre :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 On chyba nigdy ich nie miał. Bo ACL`s nie ma w żadnych z kolan. Nie wydaje mi się, by Blair miał operacje, raczej urodził się bez i nie jest mu to potrzebne. Wiem, że kluby się bały o jego kolana. Ja na temat ACL to wiem tylko, że jest to jakiś pierdolnik w kolanie co często się psuje. Musizs gdzieś poszukać jaka była historia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Miazga. W końcu ten temat nabiera właściwego znaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 On chyba nigdy ich nie miał. Bo ACL`s nie ma w żadnych z kolan. Nie wydaje mi się, by Blair miał operacje, raczej urodził się bez i nie jest mu to potrzebne. Wiem, że kluby się bały o jego kolana. Ja na temat ACL to wiem tylko, że jest to jakiś pierdolnik w kolanie co często się psuje. Musizs gdzieś poszukać jaka była historia. nie-k****-wierzę :shock: sory musiałem to napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Jesteście pewni, że Barnes celował w twarz Kobego? Myśle, ze gdyby wyglądało to tak jak sie zdaje, to Bryant zrobiłby jakiś unik, przestraszyłby sie. By Quester Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 zaangazowanie Iversona imponujace bylo jednak tylko po jednej stronie parkietu. latwo jest sie angazowac w atak i miec na to sile jesli w obronie masz wyjebane. Podpisał kibic Nasha. Nr 1 całego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 inni nas wytrzymali to i my jego wytrzymamy ignor na pare lat i nim sie obejrzymy bedzie znow chlopak przy ziemi miszczowski miszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Dwuczęsciowy quiz. W stylu naszych polityków. Pytanie i sam sobie odpowiada w nastepnej odpowiedzi, oczywiscie zostawiajac sobie furtke, ze to nie jego działka, czyli.... szybkie pytanie do speców.Nate czy Rondo i dlaczego? Pytam poprostu o obiektywna opinie bo jak dla mnie to Robinson jest jednak lepszy,ale oc,moze sie nie znam... btw. odp udzielona bez konsultacji "speców". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 przebojowy kolo,nie ma co` :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Czy to jest numer w tym drafcie?... On jest za szczerzony (jeśli w top12) idzie do Charlotte jeśli poza 12 to do Minesoty, czyli jak Charlotte będą w top 12 to numerek idzie do Bulls, a jak poniżej to do Minesoty, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 dla mnie to zadna zagadka ze z Riversa jest conajwyzej przecietny trener Dziwne zeczy wypisujesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Nie do huja przesadzasz , pisząc tego bzdury udowadniasz ze masz kał w bani good shit ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi