Artlan Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 (edytowane) wszedlem na gamelog Nasha i zdalem sobie sprawe ze go mega przecenilem ludzie sprawdzcie sobie to 12-11-3 za sezon i to koniec dobrych wiesci k**** mysli sie Steve Nash - MVP efekt , 500 zwyciestw, krolestwo do boju na bialym koniku nic bardziej mylnego Steve Nash dwa lata poza playoffs jeszcze rok temu mozna to bylo jakos przezyc bo gowno mieli ale w tym roku przegrali boj z wielka Utah Jazz - najlepszy atak na swiecie przegral z Devinem Harrisem i Gordonem haywardem ale dosc tej szydery game log highlites 20x 5 i wiecej TO 10x FG% ponizej 33,3% 10x 20 i wiecej pkt w tym 1x 30 pkt w 2013 bedzie mial znakomite 39 lat co wiecej nie jest w stanie grac w wiekszosci b2b wniosek ten co zwykle steve Nash jest po prostu badziewny i stary i jezeli oczekujecie cudow i magii ze strony Steve Nasha to czeka was zaskoczenie i zdziwienie do tego jak spojralem bagatela - Steve Nash dostaje 9 baniek za sezon Klasyka. Gdyby NBA było w tym kraju bardziej popularne to byłby hit kwejka, mistrzów, demotywatorów, stron typu "weź się tato", "superbobas" a ludzie by nagrywali utwory z tym tekstem, robili remixy itp. Edytowane 20 Sierpnia 2012 przez Artlan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mythos Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 jezeli musisz komentowac to co wrzucasz do lapu capu i wyjasniac czemu jest smieszne to zaliczyles wlasnie faila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Ok, w sumie racja, komentarz zbyteczny więc usunąłem. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 To, że suns poza top 10 w ortg to mogę się założyć diamenty przeciwko orzechom. 3 znaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heylbj Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Moim zdaniem w Ortonie Thunder widzą szansę na nowego Perkinsa, przy odpowiednim ukierunkowaniu, dzięki któremu mogliby zatrzymać Hardena. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heylbj Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 do tego Dwight nie bedzie mial Plutonu jj reddickow doookola ltorzy mu robili miejsce tylko Artesta, gasola i kobego tak wiec z mojej logiki ta ofensywa nie bedzie lepsza a gorsza , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 a czemu to niby takie oczywiste że ma się sumować do 100? może to ocena szans jednego zespołu, czyli ma 60% szans że wygra a 40% że nie. chyba tak są zakłądy robione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Witam. Osobiście nie mogłem się doczekać chwili, w której do nas dołączysz. Wierzę, że nas nie zawiedziesz. Powodzenia. odpowiedź na przedstawienie się nowego usera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 by Maciek 90210: Z tym Lewandowskim i Kubą to dojebałeś tak, że aż mnie kupa męczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Stroshow w temacie 'polskie młoty' Jak jesteśmy przy siatkówce to ciekawe dlaczego w reprezentacjach USA czy Brazylii "Pełno" czarnoskórych zawodników.Można pomyśleć że czarni idą tam gdzie większa kasa i pewnie jakiś to procent prawdy jest a z drugiej strony lepiej chyba być gwiazdą w dyscyplnie o światowej marce o k**** wniosek z tego taki: czarni wielkimi myślicielami są więc wymyślili że w siatkę nie ma co grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heylbj Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 (...) Sorry, ale Chandler, Jason Terry jako druga opcja + banda nobodies i emerytów i JJ Barea z wodogłowiem to jakiś żart w porównaniu do sytuacji gdy pozostali mistrzowie mają do pomocy przyszłych Hall of Famerów w prime, Wade'a, który w pojedynkę jebnął pierścionek kilka lat wcześniej (...) Wszyscy miewamy czasem słabsze chwile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Właśnie dziwne jest to, że jeżeli popatrzeć na matupy to już nie jest tak kolorowo, bo OKC idealnie pasuje na LAL. Wiadomo, że to bardzo powierzchowne, nie wrzucajcie proszę do łapu capu, ale troszkę w tym prawdy jest. dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Kurde ja sam nigdy za Dirkiem nie przepadałem, ale trzeba oddać cesarzowi co cesarskie. Czy tam firerowi co firerowskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Taki choćby Jones to robi lepiej niż Shaq, który nawet jak ściągnie na siebie czterech obrońców to dalej wszyscy siedzą w pomalowanym i żeby się zmieścic z Grubasem to wciągają brzuch. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heylbj Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 naukowcy z Harvardu udowodnili, że z pod kosza jest łatwiej trafić niż za trzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 on spadł z krzesła i pewnie się przy tym potłukł a wy tu sobie podśmiec***ki robicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 A że ja robię to na większym luzie i z uśmiechem, a wtobie ciągle górę bierze dominujący gen wkurwionego prymusa-okularnika, to wszelkietwoje rytualne i dziecinne połajanki, czego to ja nie wiem, czego to janie rozumiem i na czym to ja się nie znam, przyjmuję pogodnie, ze środkowympalcem w cipce laski, którą mógłbyś mieć, gdybyś nie był sobą, ew. trzymającza jaja chłopca, którego mozesz mieć tylko sobą będąc.vasquez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 też miałem to wrzucać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 ja też ,wygrał. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 MOżna lubić gracza, cenić, ja to po ludzku rozumiem, ale ty Kevinowi tak liżesz jaja, że od tego zaraz mu zbieleją. vasquez strikes again Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi