matek Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 w łapu-capu się nie komentuje ćwoku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 matek, pozwol, ze ci zapropsuje! props! cytujac klasyka - i cooo? - i nic! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 matek tez moge zripostować? Widać koledze co nie ma plnów zalezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 śmiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 jakikolwiek rozgrywający przywodzi wspomnienia Iversona hmmmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Poza tym świat poszedł do przodu i teraz mamy np. Metta World Peace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Hej mam pytanie, kiedy będzie wiadomo gdzie i kiedy beda grały drużyny na olimpiadzie w Londynie? Chciałbym pojechac na mecz USA ale nie wiem czy jest stworzony caly kalendarz rozgrywek. właściwie nie wiem dlaczego pytanie kierowane do mnie, ale póki co nie mam wiedzy na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Jak dla mnie to wszystko zależy od Granetta - jeśli zostaje, to C's utrzymają swój człon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 lebron gra jak geniusz - połączenie fizycznej dominacji shaqa i skillsetu birda, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Podawajcie autorów żeby było wiadomo czy śmiać się rubasznie czy uśmiechnąc z politowaniem. a scoring w pomalowanym to istne sk****syństwo! Jak można grać koszykówkę polegającą na wpi****leniu się pod kosz i rzucaniem piłki spod niego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Poza tym świat poszedł do przodu i teraz mamy np. Metta World Peace.By Chytruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 a z drugiej strony Iblacka, Thabo i wysmiewany na forum Perkins - kazdy rzekomo top5 na swojej pozycji w obronie a Heat rozstawili namiot, poszli po suche liscie, wyjeli gitare,, zaostrzyli kijki otworzyli kielbaske z biedronki (90% papieru toaletowego 10% meli kucharki) i rozpalili sobie ognisko w pomalowanym Thunder wiadomo - kto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 zawsze piszę na temat, moje wypowiedzi są bogate pod kątem wartości merytorycznej, a stawiane tezy staram się udowodnić jak największą liczbą argumentówWiele juz czytałem kwiatków, ale to jest TOP3 ever Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 uzytkownik devilnevercry dnia 19 czerwca napisal Ja jestem jak najbardziej za wyborami modów, im szybciej tym lepiej ale chyba przed finałami to się nie uda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Moze chodzilo mu o Finaly w kopana gale Euro ktore niedlugo ruszaja w Polsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 raczej tzw missclick chodziło, że przed końcem finałów się nie uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 (edytowane) by Chytruz Zamieszczone przez Alonzo Natomiast co do Danielsa to chyba musi bym dobrym locker room gayem w Bostonie, bo na boisku jego pozycja jest marginalna. 3 znaki gay {przym.} (też: joyful, joyous, merry, happy) radosny {przym. m.} gay {przym.} (też: jaunty, jocose, jocund, jolly) wesoły {przym. m.} gay {przym.} (też: joyous, happy, merry) wesołe {przym.} gay {przym.} (też: joyous, happy, merry) wesoła {przym. f.} gay {przym.} homoseksualny {przym.} by rw30 @ chytry - wlasnie mam to w schowku, wiadomo po co : )a pałujesz sie przy tym? Ciagle przy tym samym , czy wybierasz ze swojego schowka również inne cytaty? A tak poza tym Kewinek Love jest overrated. twoim jedynym dokonaniem w tej sprawie rw jest to, ze mi obrzydziłeś skądinąd bardzo dobrego rolesa w przyszłości w jakimś dobrym teamie. Love zajął 4 miejsce jezeli chodzi o najwyższą średnią pkt w sezonie lockoutowym. Traf chciał, że w poprzednim sezonie lockoutowym 4ty był Shareef Abdur Rahim do którego Love porównywałem w dyskusji. Ktoś go jeszcze pamięta? 4 sezen w NBA i 4 sezon poza playoffs - świetne CV dla podobno czołowego PFa. Ale ma fajne statsy, jest sympatyczny i do tego biały (nota bene ma bardzo ładna dziewczynę, co tez może oznaczać dobry gust). Za to Udonis Haslem zebrał właśnie najważniejszą zbiórkę w ataku w tym finale i jak Heat dziś wygrają, to zdobędzie swój drugi mistrzowski pierścień Celowo to tutaj napisałem, żebyś juz nie musiał sie męczyć i wyszukiwać tego by to wrzucić do lapucapu. Z socjalistycznym pozdrowieniem! Edytowane 21 Czerwca 2012 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Za to Udonis Haslem zebrał właśnie najważniejszą zbiórkę w ataku w tym finale i jak Heat dziś wygrają, to zdobędzie swój drugi mistrzowski pierścień Dzięki, właśnie miałem się zabrać za game 4 i celowo od wczoraj unikałem wchodzenia do wątku o finale żeby nie poznać wyniku. Teraz będę pamiętał, żeby do łapu capu też nie zaglądać. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Dzięki, właśnie miałem się zabrać za game 4 i celowo od wczoraj unikałem wchodzenia do wątku o finale żeby nie poznać wyniku. Teraz będę pamiętał, żeby do łapu capu też nie zaglądać. ;] Nie znasz dnia, ani godziny.. - jak mawiał znany radziecki poeta Sofronow;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Jak ktokolwiek chce oceniać że lebron tu zagrał słabo, tam sie obsrał, jest głupi, ma niskie IQ, jest chamem itp. to sam niech zagra lepiej i osiągnie więcej. 3znaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi