matek Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 spokojnie, lebron ze swoim stylem gry ma jeszcze przed sobą wiele lat na wysokim poziomie, a biorąc pod uwagę to, że unikał poważniejszych kontuzji (właściwie w całej karierze miał tylko poważniejsze problemy z łokciem) to nie jedno mistrzostwo go jeszcze czeka a co do serii, to tylko sweep, każdy inny wynik to będzie sukces pacers howard tez byl do tego roku nie do zdarcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obywatelPP Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 generalnie wszystkie posty tego smiesznego lebron-lovera nadaja sie do ŁC.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Nie ujmuje ich klasie, Durant to dla mnie future HoF, ale... fuck the calm down! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 buahahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 przez przypadek otwarłem pierwszą stronę tego tematu i trafił się tam taki kwiatek pan QAS trafia do galerii ludzi pozytywnie zakręconych d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Natomiast co do Danielsa to chyba musi bym dobrym locker room gayem w Bostonie, bo na boisku jego pozycja jest marginalna. 3 znaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 @ chytry - wlasnie mam to w schowku, wiadomo po co : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 ja po prostu nie marnuje czasu na nieprzydatne rzeczy i nie zawracam sobie glowy np. kolokwiami ktore sprawdzaja zero i nie przynosza zadnych korzysci. w LO mialem srednia jakies 2.9, mniej wiecej 9 dwoj na swiadectwie i ogolnie bylem ze wszystkiego zagrozony bo zamiast chodzic do szkoly to siedzialem na realGM i ogladalem mecze z historii NBA. Kurde, jakbym siebie widział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Ja w LO 2 lata ojebałem bo nie chodziłem do szkoły tylko noce zarywałem na oglądanie i odsypiałem potem, o 14 wstawałem, obiad i na basket ;] W sumie wtedy do szkoły może z pół roku wychodziłem w ciągu tych 2 lat co ojebałem, ale już w 3 roku wymyśliłem system i spałem od 15 do 2 w nocy, oglądałem plejofy, szedłem do szkoły wracałem obiad spałem, to jedyne lata w których chodziłem wyspany do szkoły ;d good ol days Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Panowie... pełen szacunek, naprawdę ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Odsypianie? Słabiaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 w liceum ok rozumiem ,mieszka się z rodzicami. ale na początku studiów żeby tracić czas na oglądanie meczów to zboczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 ale już w 3 roku wymyśliłem system i spałem od 15 do 2 w nocy, oglądałem plejofy, szedłem do szkoły wracałem obiad spałem, to jedyne lata w których chodziłem wyspany do szkoły ;dMając ok. 18 lat spałeś aż 11 godzin? Szacun, tyle to śpią niemowlaki. ;] Mi w ogóle się zawsze podobał system, żeby np. spać od 18 do 2, potem czas dla siebie a potem do szkoły/pracy i parę razy go wzdrożyłem ale jednak ciężko się na stałe przestawić i nie pamiętam żebym mi się tak udało dłużej niż kilka dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 opiszcie mi jak smakuje koncowka penisa Harena bo nie probowalem lizecie go naraz czy na zmiany ? Haren Haren sraren i te k**** historyczne advanced staty o ktorych Pop, Phil, Doc, Adelman nigdy nie slyszeli Student medycyny, forumowy nostradamus i mistrz bon motów czyli ai3. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Mając ok. 18 lat spałeś aż 11 godzin? Szacun, tyle to śpią niemowlaki. ;] Mi w ogóle się zawsze podobał system, żeby np. spać od 18 do 2, potem czas dla siebie a potem do szkoły/pracy i parę razy go wzdrożyłem ale jednak ciężko się na stałe przestawić i nie pamiętam żebym mi się tak udało dłużej niż kilka dni. Mniej więcej mówie to chyba jasne? do 23 spałem czasami, ja ogólnie bardzo dużo spie po 10 godzin, do dziś, jak mogę oczywiście. Mi raczej ciężko było zawsze się na zwykły system snu przestawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 czuje colapse bostonu, oglada ktos? malo brakowalo, w 3 q poszedlem do lozka i przysypiajac patrze coraz mniejsza przewaga i bylem zmuszony obejrzec do konca Mistrz nabitych postów wszedł na nowy poziom! Pisze sam do siebie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 w jazda jazda nigdy sie nie liczyly posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 a ty Larry Legend jesteś jakąś obrażoną byłą dziewczyną? bo tylko dziewczyny używają mojego imienia w zdrobniałej formie. 3 znaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Nawet gdybyś zdobył nagrode nobla z fizyki to nie daje ci to prawa umniejszać komuś innemu. No chyba, że sam osiągniesz więcej w jego dyscyplinie. Sory dlamnie jak i zapewne dla lebrona słowa takich chłopaków z forum czy panów z za biórek nazywanych dziennikarzami nic nie znaczą. To on zrobił ze swojego imienia i nazwiska markę. To on gra w najlepszej lidze koszykarskiej i przez 9 lat jest jej topowym graczem. To on przyciąga tłumy na mecze. To jego decyzjami żyje ameryka.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pln2003rok Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 dwie godziny i nikt ci nie propsuje. Słabo koleś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi