microlab Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Wiem, ale myślałem na początku, że "vontek" umrze śmiercią naturalną, ale ktoś znów zaczął w nim pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 wchodze sobie tutaj zeby wkleic fajny cytat: To skrócony sezon, podobny do tego po poprzednim lockoucie, gdy Spurs rozjechali nowojorski szpital, zresztą posypując głowę popiołem sam byłem jednym z tych, którzy docinając fanom Spurs pisali, że mistrzostwo w skróconym sezonie się nie liczy. Mal mi to chyba zapamiętał, bo jeszcze nie dostałem od niego tej stówy, którą przegrał ze mną w poprzednich playoffs. ....a tu widze o mnie piszecie !! to milo ! microlab, dzieki za gratulacje! no i texty maciusia jak zawsze git, jak zwykle trzyma fason ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samekontuzj Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 rw30 piona z fartem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 pod koszami szaleli Faried i Koufos(obaj po 9 zbiórek). U "Słońc" najlepiej spisywał się tym razem niejaki Redd, zdobywając 20pkt Jakoś mnie rozśmieszyły te fragmenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Longley był ważniejszy dla D bulls niż Pippen? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 "Punkty transmisyjne" - Wojciech Michałowicz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 myslalem ze chodzi ci generalnie o cos innego a ty lapiesz mnie poprstu za slowa lol miesnie to nie woda ale miesnie po kreatynie to miesnie powiekszone poprzez zwiekszona ilosc w tychze wody to chyba jasne??? nie da sie przerobic tluszczu w miesnie - mialem na mysli , chudy kolezka ma problemy z masa zaczyna zrec makarony i inne podobne , chodzi na silownie , stara sie budowac mase , przepraszam nie wiem jak ten proces sie nazywa bialko w sensie overall (w kurczaku np , czy w czyms lepszym) , bialko w zbyt duzej ilosci nie jest przyswajane tylko wydalane dlatego jasno wczesniej napisalem ze powinno byc podawane w okreslonych odstepach czasu aby organizm je przyswoij kreatyna + hmb - duzo osob to stosuje i ma efekty nie wiem moze placebo effect ja nie musze ci opowiadac bajek , napisalem jasno czlowiek wysportowany , majacy predyspozycje genetyczne jest w stanie zrobic wszystko ze swoim cialem w bardzo szybkim czasie - nie masz predyspozycji chodzisz na silownie i sie gapisz w lustro i nic sie nie zmienia lol to sa osoby ktore widzilem naocznie , przyklad z zycia w 100% prawdziwy (bardzo dobry znajomy) szybka akcja : najpierw poltorej miesiace extremalnych pompek - na 3 taboretach , taboret pod nogami zdecydowanie wyzej , 14 -15 serii najczesciej codziennie , czasami co drugi dzien , na roznych rozstawach, , wznoszenie na taboretach na tryceps po 5 tygodniach silownia caly czas odwrocona piramida -od najwiekszego ciezaru, po 5 tygodniach silowni serie zaczynal od 100kg konczyl na ok 85, akcja z silownia zakonczyla sie po ok 12 tygodniach (powrot do pl) i koniec zajawki , na koniec zaczynal serie od 108 konczyl na 100, to co robil to byl anty trening (odwrocona piramida i typowy zestaw plazowicza lol - biceps , tryceps ,klata 7 dni w tygodniu) koles przez ten czas zbudowal sie bardzo i sila mu szla caly czas , na stolowce staral sie zrec kurczaka caly czas oczywiscie zadnych suplementow ,dodatkowo caly czas alko i thc , czary mary , nastepna bajka ???? nie jebana genetyka , masz predyspozycje i formujesz swoje cialo jak z plasteliny, waga tego kolegi okolo 76kg miszczBeatka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 mietku z mietkowej silowni od pana miecia , napisalem po prostu o drillu mojeko kolezki z ktorym mieszkalem swego czasu w akademiku w jednym pokoju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Kolega Maksymo w temacie o Celtics opowiada o "kontuzjach" serca Wilcox podobno ma problemy z sercem. A myślałem, że po Greenie limit poważnych kontuzji wyczerpany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Teraz nadejdzie czas prawdziwego sprawdzianu Ainge'a i ogólnie C's czy będą w stanie zbudować zespół praktycznie od podstaw czy nadal będziemy cofać się do tyłu aż pewnego dnia awans do PO będzie szczytem naszych marzeń.Ja bym się cofał do przodu !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 podziwiam grę transmisyjną Heatignazz strikes again. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 ignazz strikes again. toć to cytat z MM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 błędy jakie nadarzyły się podczas procesu Twego wychowania praktycznie są nieodwracalna i ja niestety nic nie wskóram. oraz Przyznam się szczerze że dopiero w tym sezonie doceniłem/polubiłem grę Chandlera w team d. Niesamowitą metaforę przechodzi ta drużyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Skoro Chytruz może to ja też! Oglądałeś 'Lol nad kukułczym gniazdem'?Jeżeli już nawiązujemy do TAKIEGO klasyka to lepiej uważać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 by Ronnie Artestics czemu nikt nie bierze pod uwage Indiany w kontekscie powiedzmy sobie szczerze, pretendenta do mistrza? Pytam powaznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Mr. Obiektywny fan Lakers: głupie strasznie i pechowe zagranie MWP, ale na pewno nie celowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 głupie strasznie i pechowe zagranie MWP, ale na pewno nie celowe a Breena po tym słuchać się nie po prostu nie da co za gość... Mnie tam bardziej rozwaliła dalsza część. Zły, zły Breen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Faul Chandlera ewidentny. Jego jedynym celem był faul . Zainteresowanie pilką zeroweA po c*** mu była piłka, skoro w posiadaniu jest jego drużyna....... ?lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Ogólnie Hawks ma taką kiłe pod koszem że ja nie wiem jak boston może wygrywać na zbiórce tylko 51-48 i to dzięki 14 rebsom Rondo? kto ma kiłę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 jeszcze cos chcesz?? Anderson juz dostal te nagrode wiec mozesz sobie te swoje marne argumenty wsadzic. wiesz gdzie?? W D U P E Saucy Z drugiej strony zarazem merytoryczne stanowisko i rymik częstochowski, czyli to, co lubię najbardziej :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi