Me Myself and I Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 ignazz, again Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 ignazz, again w wszystko powinienem opisać w dziale...kącik ludzi.... bo właśnie otworzyłem absoluta więc od 23:38 nie gwarantuję jakości wpisów :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 I zamiast zadzwonić, to pije sam ? I jeszcze na hale nie przyszedł... do łapu capu z nim ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 I zamiast zadzwonić, to pije sam ? I jeszcze na hale nie przyszedł... do łapu capu z nim ! nie mam obrony :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 teraz poważnie - wg Ciebie Big Ben był pierwszą opcją Pistons?Grunt to powaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 lepiej zacytuj definicję pierwszej opcji w ataku do której pasuje Ben Wallace :mrgreen: edit ja dodam: pierwsza opcja to tzw franchise player czyli ktos wokol kogo budujemy caly zespol.czyli Big Ben był pierwszą opcją Pistons? a to ciekawe Russel w Celtics pewnie też ;] a nawet gdyby, skoro jestes juz taki rozbawiony to zle na tym wyszli?? Big Ben opcją numer 1 w mistrzowskich Pistons :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 lepiej zacytuj definicję pierwszej opcji w ataku do której pasuje Ben Wallace :mrgreen: Big Ben opcją numer 1 w mistrzowskich Pistons :mrgreen: w vice mistrzowskich też był opcja jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Kto na e-baskecie zawsze przypominał że w łapu-capu nie komentujemy? Niech ruszy tu dupsko i podtrzyma tradycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Ignazz @ userzy którzy się przedstawiają BTW Witaj z miasta które darzę spora ilością megasympatii peace ! love ! weed ! bro ! ignazz @ draft 2010 [....] na choryzoncie[....] jebłem Ignazz - to nic osobistego, po prostu jesteś dzisiaj userem dnia [ogólnie przy Twoim stylu pisania będziesz nim pewnie dość często ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 kolo o pseudonimie 'jazzmen' @ BIG7 Utah Jazz są contenderem :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Jest 10 zespolow ktore moga wygrac serie z Lakers na samym zachodzie a Ty juz o finale ligi piszesz...wymień...W standingach od Denver po NOH...Hornets bez Paula, może i są za słabi na Play Offs, ale i tak mają realne szanse na pokonanie aktualnych mistrzów i najlepszej drużyny na zachodzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 a co ma do tego piłka w ruchu, no k**** masz przeciwnego PG (paul, deron, tyreke dla przykładu) którego broni nash. ten PG mija nasha jak przydrożne drzewo, musi iść pomoc rotacja i takie tam, PG ci wchodzi w sam środek, łamie się cała obrona. braki defensywne na PG można troche zniwelować dobrymi shot blockerami tak jak piszesz, ale jak przeciwna drużyna ma dobry spacing i 3pt shooterów to ci shot blockerzy nawet nie pomogą. k**** to jest proste jak ofensywa cavs. nie spodziewałem się tego po tobie chytry dude. a jak wygląda defensywa celtów pod koszem w tym sezonie każdy widzi. perkins napierdala miny jakby grał w pomidora z sędziami, a jednonożny KG nie daje rady. dojście do tego mixu jeszcze słabego w obronie nasha byłoby gwoździem do trumny na której jest napis 'defense 10.2007 - 02.2010 głównie Buła urzekł mnie cytatem z ofensywą cavs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 nie ma to jak dobre wejście na forum: nie zeby cos nie tegens ze mna byla wrecz przeciwnie jestem homofobem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Magic bazował na innych umiejetnościach, potrafił zza lini rzucic nawet hakiem ale nigdy nie miał znakomitego rzutu powyżej 6m, statystyki nie kłamią, Lebron zaczyna takowy mieć, nie techniczy jak Ray, ale lepszy chociażby niż Jordan (napewno nie gorszy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Nie mogę się doczekać play-off, a szczególnie faciala LBJ over KG. Wtedy opcje są dwie - powiesz, że albo LBJ nagle się poprawił, albo winni byli sędziowie. Obudź się, LBJ lepiej rzuca za 3 pkt niż Ray Allen, pozycje ma trudniejsze i zwykle z dalszej odległości te rzuty oddaje... Psujesz nawet łapu-capu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 k**** czytasz w ogole co ja pisze pajacu ? Lebron nie jest nawet na tej samej planecie co Jordan, jesli chodzi o rzucanie. chyba ze chodzilo o Jordana Farmara to wtedy zwracam honor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 :mrgreen: Fakt, czytam coraz mniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Tekst Sir Charles'a po airballu cassipi'ego It's How You Finish, Not How You Start If You start like that You'll be finished ;-) moglem pokręcić trochę, ale tekst mocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 lorak szanuje Cie jako uzytkownika tego forum, ale czasami mam wrażenie, ze na siłe chcesz coś (nie wiem co) udowodnic Bastkowi Zakład kto znajdzie głupsza tezę popartą statystykami czy cos w ten deseń? ale nawet mimo tych dość niesprzyjających matchupowo warunków Amare nieźle (ponadprzeciętnie) wygląda jako defensor i można to podeprzeć liczbami. np. według adj +/- w zeszłym sezonie był na poziomie Bynuma, Gasola, czy Bena Wallace'a... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Z wątku o Spurs: Wiem ze ten fakt nie wydarzy sie ignazz - zgarniasz drugą już nagrodę usera dnia !!! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi