elwariato Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Witam przepraszam że się wcinam w niewłaściwe forum ale Czy może Ktoś ma może wolne zaproszenie na stronę http://sport-scene.net/ byłbym bardzo wdzięczny Bardzo poproszę o wyslanie na rdziduch@gmail.com dziękuję bardzo fakt to się nadaje tutaj plus @rw a masz wątpliwości ze pobyt w Utah by nie wpłynął pozytywnie na rozwój koszykarski koszarka no i napisałem trochę dla zasady ci przytoczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 temat o nuggets http://www.e-nba.pl/showthread.php?7323-Denver-Nuggets-!-2011-12!/page2 TAAAAAAAK! Nuggetsi pokonali Heat! Powrócił wielki Nene, zdobywając 17pkt, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Ja wiem, że 11 przykazanie, nie wolno komentować, ale wtf? Co w tym śmiesznego, równie dobrze można wrzucać każdy tekst elwariato o Haywardzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Ja wiem, że 11 przykazanie, nie wolno komentować, ale wtf? Co w tym śmiesznego, równie dobrze można wrzucać każdy tekst elwariato o Haywardzie.dobrze żeś nie oglądał dzisiejszego meczu Jazz vs Nuggs byś się k. mać zdziwił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heylbj Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Czyli mogli mieć Bynuma który jest prawdopodobnie lepszy od Howarda, ale ostatecznie skończą z Loopezem ten smith musi strasznie nienawidzić tej ekipy bo nie wieze że jest aż tak głupi Kiedyś Al Jefferson miał być MVP i robić 30-15, a teraz to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 http://www.nba.com/video/channels/tnt_overtime/2012/01/17/20120116_top5_inside_4.nba/ el wariato podziela opinię Shaqa. więc Shaq też nadaje się do łapu capu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 http://www.nba.com/video/channels/tnt_overtime/2012/01/17/20120116_top5_inside_4.nba/ el wariato podziela opinię Shaqa. więc Shaq też nadaje się do łapu capu? nie wiem czy Shaq by się zmieścił słowem hejlbj al miał robić 25/12, 30/15 to tylko vs twoja stara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heylbj Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 nie wiem czy Shaq by się zmieścił słowem hejlbj al miał robić 25/12, 30/15 to tylko vs twoja stara wiem, ale manipulacji uczę się od tvnu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 wiem, ale manipulacji uczę się od tvnu...a to zwracam honor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 theo001 o epic performance cukiereczka: Do tego 4 as przez 30 minut, to też k**** kreował jak pojebany. Normalnie drugi Nash. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 akurat z tego, że dunker z niego cienki to chyba zdaje sobie sprawe... wypowiedz Ugody na temat LeBrona ........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 firefox dictionary [h=6]Rose with 10 points and 8 ASSISTS!! at the half the Bulls lead 55-44, great team effort and forcing those turnovers! Good game so far for CJ and our Rookie Jimmy Butler! Go Bulls, See RED! Róża z 10 punktów i 8 ASYST!! w połowie Buhaje prowadzić 55-44, bardzo zespołowego wysiłku i wymuszanie tych obroty! Niezła gra dotąd dla CJ i nasze Butler Jimmy Rookie! Przejdź byków, zobacz RED! (Przetłumaczone przez: Bing)[/h] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 w temacie o lakers to byloby ciekawe najpierw kobe wali swoje kretynskie rzuty , potem zamiana wchodzi jr , potem kobe , jr , ludzie ogladajacy na slabej jakosci streamach by mysleli wtf , kobe gra caly mecz bez odpoczynku ??? miszcz !!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 ooo Maciek, masz nowego kolegę. poznaliście się na seks czacie?Na c***a takie zaczepki psie? Mnie rozśmieszyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Mnie też. No i w końcu jakiś flejm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 za obrazanie uzytkownikow leca ostrzezenia Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 vontek o klippersachBrawo, drogi użytkowniku rw30, wygrałeś konkurs na najbardziej idiotyczną nazwę tematu na forum! vontek? Boże... Jeszcze większe propsy za utworzenie tematu, gdy jak byk widnieje już drugi o tym samym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Nie wiem, ale ja jak najpierw zobaczyłem nazwę tematu to sobie pomyślałem: "Boże, co zjebana nazwa", ale gdy sprawdziłem kto go utworzył, to od razu mi się spodobał rw30, tak trzymać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Nie wiem, ale ja jak najpierw zobaczyłem nazwę tematu to sobie pomyślałem: "Boże, co zjebana nazwa", ale gdy sprawdziłem kto go utworzył, to od razu mi się spodobał rw30, tak trzymać! lepszy klipers od Cipers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 uzytkowniku microlab ty z koleji wygrales konkurs pt "bystrzak roku" oba wontki istnieja rownolegle juz ponad 10 dni...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi