RappaR Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 jesli daliby Milicicia i pick to bralbym nawet Beasleya i Webstera zamiast Love'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 i te same pieniadze dzis moglbym postawic na Kembe - gosc jest sure bet HoFamer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calogero Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 kryptodiss Jendrasa na ai3 :mrgreen: wiem, że jarasz się Jenningsem, bo jego inicjały przedstawiają nazwę twojego ulubionego zajęcia, ale face it - to nie jest Chris Paul. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obasa Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 ja wiem ze to zwykly blad w pisowni ale nie moge sie powstrzymac :roll: Elwariato napisał: odpuścić robienie czego kol wiek :roll: dać Heat dwóch jakich kol wiek by chcieli nawet Shaq to by jakich kol wiek jego haterów podjąć się jakiego kol wiek ja nie wymagam od niego poświęcenia jakiego kol wiek darował byś sobie pouczanie kogo kol wiek No jak co ma piernik do czego kol wiek w której chyba niezbyt kto kol wiek próbując ubrać to w jaki kol wiek sensowny wywód w ogóle nie jest w jakim kol wiek o jakim kol wiek kreceniu to moze mówic czy mu się będzie chciało co kol wiek robić. żeby Jazz mieli kogo kol wiek tam gonić mówiłem w tym czy w którym kol wiek by to wygrał z palcem gdzie kol wiek że go stawiam jak kol wiek wyżej daleki od bronienia kogo kol wiek taki przykład w ekipie, jakiej kol wiek to było w jakiej kol wiek mierze celowe z porównaniami jego do kogo kol wiek czy wzbudzać jakich kol wiek większych emocji indywidualnych postawach kogo kol wiek problem w jakiej kol wiek mierze tkwi ustalmy że co kol wiek dobrego jak kto kol wiek tyle jesli chodzi o rok 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 ze tez chcialo sie tego wszystkiego szukac :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obasa Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 ze tez chcialo sie tego wszystkiego szukac chwila moment- wystarczylo tylko wpisac w zaawansowanym wyszukiwaniu "kol wiek" i wszystko sie samo wyszukalo, nawet ladnie na czerwono zaznaczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 a tak nawet jeden ziomek z Dengiem w avie mi zwrócił uwagę i się na chwilę poprawiłem ale widać dalej nie pomogło ale zwrócę uwagę na to baczną ... no dobra może oleję ale wyryje mi się teraz w pamięć tak że będe pisał razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 mógłbyś elwariato wszystkie wyrazy dzielić na sylaby ,byłoby zabawnie i miałbyś swój styl na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 I bez tego ma rozpoznawalny styl ziomek :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obasa Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 el: Jefferson/Favors/Hayward i rukasy są w Utah i trenują to co maja przestać i nie gadać z kimkolwiek ( rozwijam się ) szacun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 z cyklu - 'zlote mysli, tafne maxymy' - kelner w temacie o boxie: a boksie aż tak się nie znam więc ciężko mi ocenić . w sumie mógłbym wyjść z założenia ,że tak samo jak się waliło kiedyś po mordzie tak się wali teraz albo jak tak samo się rzucało do kosza i trzeba było trafić to jest tak i teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Chociaż nie ma wątpliwości, że losowanie grup było robione pod gospodarzy.Na pewno Litwa tylko marzyła by od pierwszego meczu spotkać się z Mistrzami Europy i vicemistzrami Świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Xamel w temacie o twin towers: budynek skonstruowany byl w 95% z wolnych przestrzeni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Xamel w temacie o twin towers: budynek skonstruowany byl w 95% z wolnych przestrzeni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ej ale to jest oficjalne okreslenie nie wiem co w tym smiesznego, moze skrot myslowy "skonstruowany z" zamiast " skonstruowany w ten sposob ze 95% objetosci budynku to powietrze". chodzi o to ze w przeciwienstwie do klasycznych konstrukcji nie ma tam scian nosnych jest czesc centralna i zewnetrzna kolumnada podtrzymujace konstrukcje, a pomiedzy nimi "wolna przestrzen" czyli po prostu podloga i sufit bez zadnych kolumn podtrzymujacych. wtc7 na przyklad ma kilka szeregow kolumn podtrzymujacych pietra i dach. czyli byl klasycznie zbudowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 xamel jest redaktorem mlodziezowej wersji ''fakty i mity'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 jestem zap stary na młodzieżowe I chyba się p...lem, tam powinno być 75% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 i poźniej się dziwą ze im się rozpadły te budynki, cała ameryka buduja z wolnej przestrzeni i płaczą A tak zupełnie serio to i ja się przy okazji rocznicy zainteresowałem tymi wszystkimi wątpliwościami wokół choćby tego budynku #7, i serio to się w głowie nie mieści, już nawet nei to że Charlie Sheen to mąż stanu , ale że to cąłe pier***** cia sabotowało bezpieczeństwo kraju, mieli im obciąć fundusze to proszę zrobili ładny protest, nawet jeśli całe te teorie spiskowe są nie potwierdzone to wiadomo że sk syny wiedziały o planach itd i nic z tym nie zrobili :? Nie jestem jakoś bardzo wtajemniczony, i sorry za offtopa , ale czy ktoś wie czy ktoś z tych służb poleciał ze stołka po tych zamachach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 el to nie ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 pitti_8 Z Michalakiem trenowalem w jednej druzynie, z tym, ze on duuzo mlodszy. Do 14 roku zycia prawie w ogole sie nie wyroznial, pozniej taki mega wybuch, ze szok! ai3 Zaczal sie masturbowac i jakos to poszlo nie zaden szok :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 el to nie ten tematOn akurat dobrze trafił :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi