rw30 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 half man half lapu capu napisal: ło masz to szkoda ze ju z wtedy trza było słuchać komentów jaki jest wyjebisty, plus dalej jak mówie gdyby brown nie był takim złamasem i nie wpuszczał go na boisko to by Cavs może i z 1/2 mecze ugrali o to mi chodziło i chciałby aby choć raz się ktoś odpierniczył od tego jego suportu mysle ze on tego nie pisze na serio tylko podpuszcza mnie zebym wrzucal jego posty tutaj no to poki co mu sie udaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 ai3 na wyjezdzie w game 7 to jest gwarantowana lampa i wielkie jajo ot co zniesie Mayo - k**** fraszka jak u kochanowskiego poeta :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 CEO Suns Rick Welts oznajmił, że jest gejem. Podobno konsultował decyzję o ujawnieniu się ze Sternem, Billem Russellem, Nashem i Gentrym, którzy dali mu duży support. Podobno to pierwsza taka sprawa USA, że ktoś na takim wysokim stanowisku w zawodowym sporcie ujawnia się, że jest homoseksualistą. Thoughts? http://sports.espn.go.com/nba/news/story?id=6553603 A po co zaśmiecać temat o Marcinie czyli o 100% samcu takimi śmieciastymi watkami? Co ma to z wyminą i Marcinem współnego? AHAHAHAHAHA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen35 Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 http://probasket.pl/news/mike-dunleavy- ... kers-38687 Link o tym ze prawdopodobnie mike dunleavy poprowadzi Lakers w nastepnym sezonie Podpis kolesia pod nim "lol przeciez on gra w Pacers" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 A po co zaśmiecać temat o Marcinie czyli o 100% samcu takimi śmieciastymi watkami? Co ma to z wyminą i Marcinem współnego? To temat o Suns smarkaczu. To jet temat Gortat/pierwszy za Hed itd... Synuś.a ty ile masz lat? może się pochwal. Ale już po powyższych postach widać że temat o Gortacie już splugawiony z twojej winy i można go zamknąć. Teraz już tylko żarty o pedalstwie tu się będą pojawić. A w ogóle to co ten post ma wspólnego z koszykówką? No chyba że jak myślisz go to the hole to masz na myśli to black hole tego padałka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 "lol przeciez on gra w Pacers" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:trza było odpowiedzieć ze spoko w końcu zostaje wolnym agentem w lato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 pojawila sie ciekawa koncepcja na bleacher report bynum+artest za josha i kirka. to tylko bleacher, kazdy moze pisac, ale to chyba jeden z sensowniejszych trade'ow jaki ostatnio widzialem z udzialem jeziorowcow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 a ja myślę, że z Iversonem zamiast Rose'a - Bulls byliby już w finale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 bedbojs o filu dzexonie: wszyscy pisza, ze po philu nikt nie moze byc lepszy, co imo jest gowno prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 pojawila sie ciekawa koncepcja na bleacher report bynum+artest za josha i kirka. to tylko bleacher, kazdy moze pisac, ale to chyba jeden z sensowniejszych trade'ow jaki ostatnio widzialem z udzialem jeziorowcow. wtf? bedbojs o filu dzexonie: wszyscy pisza, ze po philu nikt nie moze byc lepszy, co imo jest gowno prawda. Nie zgadzasz się to z nim podyskutuj, ma rację bo Phil zjebał kilka ważnych rzeczy w tym sezonie a ty wyrwałeś to zdanie z kontekstu wpierdolisz do łapu-capu i myślisz, że jest fajnie? Nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 uuuuu, a to przepraszam ! juz lece dyskutowac, jak sobie pan szanowny zyczy !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 uuuuu, a to przepraszam ! juz lece dyskutowac, jak sobie pan szanowny zyczy !!!! że niby wtf no i co z tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Kubbas, od roku czekam aż się odniesiesz do tego co mówiłeś wcześniej, że Lebron miał w Cavs lepszy support niż Kobe w LAL ,jakoś unikasz tematu ale tutaj się k**** wielce mądrujesz i do rw30 przypierdalasz. Więc nie bądź hipokrytą i nie oskarżaj jego skoro sam nie masz jaj żeby się chociaż przyznać do błędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 że faszyści no jeszcze przeszło... ale muszkieterowie murzynami? Nosz k****, globalizacja, tolerancja zataczają coraz szersze kręgi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 zaczynając od LeBrona a kończąc na Browna przez inne czynnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 roger jak piszesz guess who`s back to się troche boje i nie wiem czy chodzi o finały czy powtórke z 39go :] bułka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Kubbas, od roku czekam aż się odniesiesz do tego co mówiłeś wcześniej, że Lebron miał w Cavs lepszy support niż Kobe w LAL ,jakoś unikasz tematu ale tutaj się k**** wielce mądrujesz i do rw30 przypierdalasz. Więc nie bądź hipokrytą i nie oskarżaj jego skoro sam nie masz jaj żeby się chociaż przyznać do błędu.Chyba bardzo słabo czytasz bo kiedyś na e baskecie temat o tym zrobiłem i = dałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Kubbas, od roku czekam aż się odniesiesz do tego co mówiłeś wcześniej, że Lebron miał w Cavs lepszy support niż Kobe w LAL ,jakoś unikasz tematu ale tutaj się k**** wielce mądrujesz i do rw30 przypierdalasz. Więc nie bądź hipokrytą i nie oskarżaj jego skoro sam nie masz jaj żeby się chociaż przyznać do błędu.Chyba bardzo słabo czytasz bo kiedyś na e baskecie temat o tym zrobiłem i = dałem Tak, tyle że to było 42 zmiany okoliczności temu. Koniec OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 cóż, prawo ojca założyciela, gwiazdy i dumnie wyprężonej Pyty forumowej [Pyta - rodzaj męski od Pytii, albo coś w tym stylu...] ale żeby wielka, czarna, zylasta Pyta się zajmowała takim małym, chudym, zasuszonym białasem, jak ja, tfu, vasquez jakiś, i moim maryjnym oderwaniem od rzeczywistości ? czy to Pycie nie ujmuje Pyty majestatu aby ?.. ja wiem, ze Pyta się wyluzować nie może, bo musi Pyta sterczeć ku chwale, ale, taką mam ciekawość, czy Pyty aby nie męczy własna Pyty sztywność, nadęcie Pyty, a pomruki z wnętrza Pyty wydobywane Pyty nie śmieszą ? ojp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 To wcześniej to akurat słabe, to jest mocne: "jaki jest WIĘC sens twojej obecności" - miło, że dajesz mi szansę na wypowiedzenie własnego zdania. otoz, wg mnie : ów sens jest taki, że ja nadaję sens obecności twojej, bo poza dojebywaniem się do mnie nie zauważam żadnej wartości płynącej z twojego przebywania na tymże forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi