rw30 Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 wiem ze wrzucanie postow tego usera do lapu capu jest troche bez sensu, ale tym razem przebil samego siebie - o ile to wogole mozliwe: A co do oceny Sloana to fakt nie wygrał mistrza, ale z drugiej strony stawianie ponad nim Rilesa czy Jaxa to imoi jakieś nieporozumienie na miejscu modow dalbym mu bana na kwartal zeby troche ochlonal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 nie napisalem kto jest autorem wypowiedzi ale to akurat oczywiste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 A co do oceny Sloana to fakt nie wygrał mistrza, ale z drugiej strony stawianie ponad nim Rilesa czy Jaxa to imoi jakieś nieporozumienie Qrfa, nie zdążyłem... a z myślą wklejenia w/w złotej myśli otwierałem ten topic. W każdym razie sweeeeet :mrgreen: PS. A co do oceny TMaca, to fakt, że nie grał w 2 rundzie PO nie świadczy o tym, że nie powinien dostać MVP Finałów!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Jeszcze tylko brakuje duppara i moje ulubione grono było by w komplecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Racja, Gortatowi należy się szacunek więc nie można go wymieniać, choćby była możliwość ściągnięcia LeBrona czy nawet samego Ala Jeffersona. Chytruz miażdzy, nie potrafię wskazać użytkownika lepiej od niego piszącego :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Chytruz miażdzy, nie potrafię wskazać użytkownika lepiej od niego piszącego :mrgreen: A ty to co :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Chytruz miażdzy, nie potrafię wskazać użytkownika lepiej od niego piszącego :mrgreen: A ty to co :mrgreen: dzieki el po raz kolejny tarzam się ze śmiechu po podłodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 wróci śląsk bedzie poziom :] ale mowa jest o polskiej koszykówce a nie zakamuflowanym niemieckim baskecie.[/quote:20qnfuqs] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 bula: melo - james powiedzmy równo :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 powiedzmy, wiesz to oznacza pewne przybliżenie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 powiedzmy, wiesz to oznacza pewne przybliżenie :wink: No i co? Still łapu capu materiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 najlepsi ida do najlepszych bo najlepszych chca najlepsi i najlepsi zrobia z tej najlepszej firmy jeszcze lepsza az bedzie naj najlepsza k**** proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Do tej pory takiemu Jamesowi brakowało kogoś takiego jak Wade, a Wadeowi kogoś takiego jak James mocne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat_NYK Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Ciekawe gdzie Edek znajdzie robotę w przyszłym sezonie. degustator w burgerkingu k****, najbardziej nużący już żart dotyczący NBA 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 dh12 do jendrasa w all-nba fantasy ale wasz pojedynek to była mała loteria, dzisiaj mógłbym oddać głos na ciebei a jutro znowu na niego. naprawde trudny wybór. Potraktuj to jako pierwsze koty za płoty. trosze mnie rozwalil no jak tam, jendrasku, nie smucisz sie juz ? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 chyba ciągle dojrzewam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 [tutaj nie komentujemy] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calogero Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 temat o MVP 1 Derick Rose, chyba nie ma watpliwosci. 2 Kobe mimo tylu lat ciagle mnie zadziwia akcjami, klasa sama w sobie. 3 Wade hm... Podziwiam go za fajne rzuty z pol dystansu celne. Wydaje mi sie ze lebron w miami to nie ten sam lebron z cavaliers... Pewnie dlatego ze w heat ma rownorzednych partnerow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oruss Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 1 Derick Rose, chyba nie ma watpliwosci. 2 Kobe mimo tylu lat ciagle mnie zadziwia akcjami, klasa sama w sobie. 3 Wade hm... Podziwiam go za fajne rzuty z pol dystansu celne. Wydaje mi sie ze lebron w miami to nie ten sam lebron z cavaliers... Pewnie dlatego ze w heat ma rownorzednych partnerow. O, widze ze byles pierwszy ;D wiem ze nie komentujemy, ale tu nam ostrzezania nie grożą wiec co se bede jak se moge Miscz nad miscze. Łapu Capu all timer. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Ja chciałem dać ten post, ale za fragment, że to ten sam Lebron z Cleveland :mrgreen: Piterr chyba oczekiwał, że w samolocie do Miami go podmienią :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi