Przem Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 a ja myslalem ze nie umiem po poslku pisac marec - wychodza 2 z 4 kazdy z kazdym w grupach gra Sami sobie poprawcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 oj teraz to juz ma harakter osobisty liczyłem że Heat wbiją PTB w ziemię czym Jazz trochę pomogą, a tu takie chamstwo :roll: :wink: Zaraz popełnię charakiri :roll: zostan raczej Fanem Miami Cheat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Ojciec mi opowiadał, że zdarzyło się cos ciekawego jemu koledze: Na dyskotece zgasło światło, nagle słychać rozmowę. - O jak ty pięknie tańczysz - Ty też - Jak ty pięknie całujesz - Ty też - Ja mam na imię Darek - O Boże, ja też Zdajesz sobie sprawę z tego, że jak ktoś mówi, że coś zdarzyło się "jego koledze/znajomemu/przyjacielowi" to z reguły ma na myśli samego siebie? :roll: troche racji ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 ai3 is back rapar ty jestes kolesiem z lawki basta czy jak jeden z was idzie do szkoly by drugi mogl pisac potem wymieniacie sie zeszytami i piszecie sobie usprawiedliwienia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Z cyklu "Wielcy odkrywcy" Na początku myslałem że beda spadać w dół,ale nie ma takiej możliwości. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Afflalo i kreacja rzutu? Toż to łapu capu like. Afflalo to definicja shot up shootera w ataku, gość jako guard ma 71% assited. Guard, 71% assisted. Kreacja rzutu :?: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Nene to pizdousty pielgrzym z Rio Hesus z Rio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 offensively and defensively we looked scared at timesKnicks HC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Piterrr Nie skreślałbym go, szczególnie go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 PM k**** nie po to ci dawałem numer, żebyś mi wysyłał sms-a z bramki internetowej tylko wydał te 30groszy na telefon/sms żebym mógł ci odpisac kogo biore bo jak mnie nie ma w domu to mi sms z bramki nie pomoże bo jak ci mam powiedziec kogo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 PM k**** nie po to ci dawałem numer, żebyś mi wysyłał sms-a z bramki internetowej tylko wydał te 30groszy na telefon/sms żebym mógł ci odpisac kogo biore bo jak mnie nie ma w domu to mi sms z bramki nie pomoże bo jak ci mam powiedziec kogo? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :roll: wielki miszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Imi więcej będzie rzucał (nawet tych nie potrzebnych) rzutów, tym więcej będzie zdobywał punktów fair enough Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Pisze od kolezki i mi glupio. Wczesniej juz mialem z dupy schodzic i mowic sorry kotek musze wybrac Jakoś mi się to wszystko zlało w jedno wydarzenie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 ten wszystkie fantasy drafty w coraz większą patologie się zmieniają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Wczesniej juz mialem z dupy schodzic i mowic sorry kotek musze wybracostro a nie jest tak ze najczesciej i najwiecej chwala sie tacy ktorzy maja najmniej do powiedzenia w takich sprawach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 rozgryziony :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calogero Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Apel do niektórych wrzucających: podawajcie autorów cytatów, bo nie wiadomo czasem czy się śmiać czy płakać. żeby nie był offtop Bo ogólnie jestem taki jakiś sztywny. to akurat ma swoje plusy:) przekonasz sie o tym jak skonczysz podstawowke/gimnazjum:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baranek Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Do tego Joel jest ostatnio prawdziwą bestią w ataku i zdobywa nawet po 4-6pkt. Zdarza mu sie nawet rzucać i to celnie z 4-5metra. bez obrazy dla autora ale to mnie rozbawiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Harden jest easily najlepszym graczem temtego draftu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calogero Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 nawet Kubica się lekko uśmiechnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi