PH#1 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Lakers to Kobe. Kobe to Lakers. Kobe to NBA. taki jest Kobe. taki jest Kobe. taki jest on. bo Ric się zna, Ric ma rację. Od tego oni są. Od tego są oni! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 W związku kończącą się pierwszą dekadą XXI wieku pozwoliłem sobie na małą analizę drużyn NBA ostatniego dziesięciolecia. Kto wygrał najwięcej meczów w sezonie regularnym? Kto najwięcej przegrał? Kto był mistrzem dekady? Zapraszam do analizy (która nie obejmuje bieżących rozgrywek) . Zaczynam od Konferencji Zachodniej. Wschód już jutro. 1. San Antonio Spurs - 576 - 244 (3x Mistrz Zachodu po sezonie regularnym, 3x mistrz NBA. Nigdy nie gorzej niż 4 miejsce, nigdy nie mniej niż 53 wygrane). 2. Dallas Mavericks - 558 - 262 (1x w Wielkim Finale, 1x Mistrz Zachodu po sezonie regularnym. Tylko raz poniżej 50 wygranych, 3x 60 lub więcej wygranych). 3. Los Angeles Lakers - 530 - 290 (4x Mistrz NBA, 6x w Wielkim Finale, 3x mistrz Zachodu po sezonie regularnym). matematycznie lakers sa 3 ekipa na zachodzie.... pierdolnąłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 a jeszcze bym chciał napisać żebyście się odczepili od tego Kobe_GOAT toż to jest half man half łapu capu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n_i_m_h Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 ...pozostając głuchym na prośbę z posta wyżej nie mogłem się oprzeć i... ...bo Kobi wan Kenobi powinien dostać MTV. ...czyżby zaczął śpiewać :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 ...pozostając głuchym na prośbę z posta wyżej nie mogłem się oprzeć i... ...bo Kobi wan Kenobi powinien dostać MTV. ...czyżby zaczął śpiewać :?:[/quote:jzqbtrnh] 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rZeton Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 gg: 1674714 wszyscy na sprzedaż oprócz CP3. yo. łapu-capu tygodnia z tematu ligi fb"5 viewtopic.php?f=34&t=3916&p=133544#p133544 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Z Duhonem, Chandlerem, Jeffriesem na SF, Lee na PF i jakimś normalnym centrem Knicks mogliby mieć zupełnie niezłą obronę, ale D'Antoniemu wtedy ekspoldowałaby głowa, bo nie miałby kto jebać trójek, a jak wiemy jebanie trójek to najważniejszy element w jakimkolwiek sporcie zespołowym. 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 W ogóle Bastillon jest cancerem forum i makes everybody worse, nawypisuje coś i potem ludzie dla zasady jebią po KG czy Nashu, bo Bastillon ich wychwala, a potem ja muszę czytać takie kwiatki, że Diaw zagrał dobry mecz bez Nasha.By Najchytrzejszy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Chytruz strikes again - nieprawda. Fakt, że denerwował mnie mocno w Suns jak odpalał jumpery co chwila (ale wynikało to właśnie z tego, że nie dostawał piłki tam gdzie potrafi z nią zrobić najwięcej pożytku, czyli pod koszem), ale teraz poprawił rzut. W 08/09 oddawał prawie 3 rzuty za 3 na mecz ze skutecznością 42%. Jeżeli tak się 'kiepsko' rzuca, to też chcę być kiepski w niemal wszystkich życiowych aspektach Chciałbyś mieć 42% skuteczności w szczaniu? Diaw na pewno ma lepszą skuteczność, bo na pewno szcza na siedząco - w końcu to kobieta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 jestem ciekaw co teraz wymyślą. pomysły? shannon brown w locie zdejmie spodenki (już wszyscy widzieli jego gołe dupsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 i to są spurs. nie zachwycają a powoli robią swoje. wdrażają rezerwy i mają 4 miejsce na mocnym wschodzie mając nie dużo straty do drugiego. Mocny Wschód ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 i to są spurs. nie zachwycają a powoli robią swoje. wdrażają rezerwy i mają 4 miejsce na mocnym wschodzie mając nie dużo straty do drugiego. Mocny Wschód ;-) Może chodziło o mocny wschód zachodu :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 bynajmniej. lorak i bast prowadzą dyskusje z których można się dowiedzieć (o ile ktoś jakoś sobie oddziela ziarno od plew) więcej niż z jakiegokolwiek innego źródła o nba w języku ojczystym... pozdrawiam i nie zrażajcie się broń boże. Ej, czujecie ? Wyrasta pokolenie fanów NBA, którzy za główne źródło wiedzy uznają dylematy Basta i rzucanie grochem o ścianę Loraka. "Który większy" biblią wiedzy o NBA... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Wysłałem Chytremu na gg dowcip. Zabił mnie jego komentarz ;] Irlandia, Dublin stadion koncert U2 Po odegraniu kolejnego utworu Bono pokazuje że prosi o ciszę, i zaczyna miarowo klaskać, klask...klask...klask zaczyna mówić: - podczas każdego klaśnięcia w Afryce umiera dziecko... cisza, tylko klask...klask...klask nagle z tłumu : - przestań klaskać ty chory sk****synu! Chytry - to pewnie rZeton krzyczal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 2. Salary CUP a NHL Salary Cap, to nie żaden puchar :wink: ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Najszybciej dodany wpis do łapu-capu ever Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 zbieram maszyny budowlane i sprzęt rolniczy w skali 1:87. - Z33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczuś Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 KG mocno faworyzuje nogeCiekawe czy druga noga jest zazdrosna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 O progressie LBJ Jakie nowe elementy dodał do swojej gry na przestrzeni tych kilku ostatnich lat?A o crab dribble słyszałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 2. Salary CUP a NHL Salary Cap, to nie żaden puchar :wink: ;] :oops: cap bo capie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi