Kamil Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Czekam aż napisze: 25 ppg Amare to jakieś 15 ppg Garnetta. Dałoby sie to obronić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Wiem, że w łapu komentować nie wypada, ale napisze, bo ktoś chyba nie zrozumiał. Oczywiście idiotyzmem byłoby stwierdzenie, że 1 punkt Garnetta znaczy tyle co 2 punkty Stata ;] Ale już powiedzenie, że na 1 punkt zdobyty przez Garnetta przypada tyle korzyści dla zespołu, co na 2 pkt Stoudemire teoretycznie może być prawdziwe, bo ofensywie można pomagać na wiele innych sposobów. Dlatego taki KG zdobywający 15 ppg może mieć (nie mówie że ma) podobny wpływ na ofensywe co Amare zdobywający 25 ppg. Tak samo jak to, że Nash zdobywa 16 ppg nie znaczy, że jest gorszym zawodnikiem ofensywnym niż taki Stat, i o to mi głównie chodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Karl poruszył też zamieszanie w odejście Jerrego Derona: ''The guy I know and love, he don't quit or nothing," Malone said. Może kiedyś dowiemy się jak było naprawdę...[/quote:28d8j1pz] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 garnett to jest kawał ścierwa.Dziwne że kundlowi nikt nie przypierdolił.Po prostu odliczam dni kiedy już nie będzie w nba tego skurwiałego parcha. rajon pizdon ma natomiast zadatki na zajebanego podglądacza.jakiś kloc powinien nim jebnąć o ziemie z siłą skutkującą career ending. k**** nie czaje typów jarających się drużyną grającą taki brud. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 garnett to jest kawał ścierwa.Dziwne że kundlowi nikt nie przypierdolił.Po prostu odliczam dni kiedy już nie będzie w nba tego skurwiałego parcha. rajon pizdon ma natomiast zadatki na zajebanego podglądacza.jakiś kloc powinien nim jebnąć o ziemie z siłą skutkującą career ending. k**** nie czaje typów jarających się drużyną grającą taki brud. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: alonzo: Rondo na Jamesie raczej nie zdarza się co mecz. To jego podejście do naradzających się graczy Heat, czy ogólnie zachowanie Keva trochę mi przypomina Bad Boys, czy później Robaka w Bykach(wyprowadzanie z równowago Mourninga, Kempa, Brickowskiego, czy Malonea). jebłem :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommason Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 OJP kolo nie zalamuj mnie..... Nie widzisz tego "szyderczego smiechu" na koncu mojej wypowiedzi? akurat w tym miejscu mam plame na monitorze to nie widzialem :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Ciekawe z czego ta plama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubW Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 pewnie z walentynek :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 no fakt bo melo jest lepszy od jamesa :] Bez ironii by buła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solox Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 podniesie się taki aplauz, że stevie wonder od tego wrzasku odzyska wzrok, obejrzy powtórkę, a potem się zapierdoli własnymi okularami, że tego nie zobaczył na żywo. bez kombinowania by vasquez :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blizzen Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 ja pi****le rappar twoja lista jest mega wyjebana mógłbyś robić zestawienia dla bravo sport riposta roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Artykuł, że Carmelo jest lepszy od Lebrona i Duranta, wyśmialiby nawet czytelnicy Bravo Sport. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Artykuł, że Carmelo jest lepszy od Lebrona i Duranta, wyśmialiby nawet czytelnicy Bravo Sport.to znaczy ze jesteś jednak na czyimś poziomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 jeszcze Stockton nabijający Calderonowskie asysty na Allenieby Koelner :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Filia Lakers nie pozwoliła na obecność Battiera w barwach Celtics.Taa. Tylko patrzec jak Filia Lakers zaraz zrobi wymiane Battier + Mayo za Artest + Brown.rowny trade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 buła ,ruszę dupę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Carter jest k**** da man Carter to jest k**** da zwłoki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 dlatego mialem dol i musialem sie wesprzec lekami jak zostal mi Magic PG bedzie od zasrania ale huj jest powod dla ktorego gosc zrobil Centra jao rookie , prawko jako sophmore, Hiva w 89 i wygral 5 pierscieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 hicior mam k****: czuje sie z tym McHalem jakbym wyruchal pick Loraka - Ewing , pick Webber pick Stockton pick Yao pick Drwal i pick Anfernee wyruchalem was w kakao , no nic jeden ma inny nie ma NBA 1st all d 1st - bronil wszystko od 6-4 po 7-4, obok Hakeema najwiekszy apanaz post moves wyobrazcie sobie Paua Gasola z jajami to wlasnie wybralem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 swoja droga Lorak co za roznica Bill Cartwright a Ewing jeden i drugi gowno robia w crunch time, jeden i drugi bronia , jednego bierzesz w 2 rundzie a drugiego w 8 wymiekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi