rw30 Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 josh przyjebal imo zamiast na silownie chodzil na donaty co widac po jego karmelowatym licu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 winner A w obronie każdy może być solidny, jeżeli tylko odpowiednio nastawi się psychicznie (że obrona jest tak samo ważna, a może i ważniejsza niż atak!) od najmłodszych lat gry w kosza.. A z tym niestety jest u większości problem. Bzdura Panie. Obrona to przede wszystkim głowa, a potem dopiero nogi. Czy to 1on1 czy help defense, czy szerokopojęty interior D najważniejszy jest zmysł, umiejętność oceny, prowokowania, cwaniactwo. Potem wybitna praca nóg. To nie tylko siła w udach, ale i umiejętność i szybkość przesuwania stóp. I jeżeli te dwa warunki są spełnione i w dodatku graj ma długie ręce, wtedy masz elite defendera. Tutaj trudno mówić o talencie. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Bast k****, nie zrozumiałeś ;] Maxec ŻADEN z tych graczy nie odpowiada pojęciu ARCHETYPU Ani Jungowskim, ani postjungowskim ani w wydaniu Ciorana ani Eliadae, ani fenomenologicznym ani wreszcie religijnym. Więc "o-so-si-chosi" Rappar Fajnie, że studiujesz psychologię albo przynajmniej miałeś taki przedmiot. Dla większości jednak Jung nic nie mówi, a archetyp w podstawowej definicji oznacza pewien wzorzec, w sumie sama nazwa oznacza początkowy typ. Ja jak ktoś określi ręką przedramię czy ramię, nie zaznaczam tego i poprawiam go podając anatomiczną definicję. Po prostu język polski ma pewien zasób słownictwa, które może być błędne z punktu widzenia naukowego, jednak mimo to jest powszechnie przyjęte. [/quote:22gom43s] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 poza tym dalej nie wiem czemu ktokolwiek ma jakieś większe uwagi do Turkoglu, swoje robi, pomaga rozegrać itd Bo to itd. to rzucanie cegłówkami w stronę kosza :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxec Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Niestety idzie chyba czas takich jak Howard, który dobierze się z Melo i razem będą mogli sobie wzajemnie ciągnąć druty i napierdalać statsy. W c*** mamy teraz gwiazdek, które wyglądają i zachowują się jakby grzał je termofor Niby "łapu-capu", niby fragment wypowiedzi, ale - kurcze - dużo racji w tym i wielu tekstach wowo jest :roll: 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 buła no mów mi, to co durant robił na mś, to ja oglądałem z dumną erekcją. lubie go czytac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 miszcz znowu uderza: ostatnio pokazali jak się durant pokłócił z boshem... k****, jakby krzysiek ibisz się poszarpał z tomkiem kammelem. jeden drugiego chciał szminką zamalować na śmierć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Przepowiednia wyroczni. dzisiaj Amare vs Griffin czyli szykujcie sie na dobre highlights, bitches. licze na 50/20 Gryfindora. BG 21/6 10/17 z gry 36 minut AS 23/5 10/13 z gry 27 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 ale na pewno Rondo majac 12 apg ma duzy impact na ofensywe, po prostu to nie jest takie 12 CP/Nasha tylko 12 tzw. calderonow, czyli powiedzmy 8.5 CP/Nasha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 BG 21/6 10/17 z gry 36 minut AS 23/5 10/13 z gry 27 minut Był Griffin w top10 to raz, a dwa poprzednio było 45/15. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 rozumiem ,że z Bastkiem razem się pałujecie w Gliwicach ale proszę Cię abyś się aż tak z tym nie zdradzał to jest niesmaczne w łapcu capu nie komentujemy a z danymi nie powinno się dyskutować ,zresztą post Bastka odnosił się do konkretnego meczu i mój post także się odnosił do tego meczu więc nie ma co komentować tylko można uznać ,że Bastka przewidywania się nie sprawdziły po raz kolejny ,tym bardziej ,że Bastek jest orędownikiem na forum Amare "My bitch" więc tym bardziej to się wydaje banalnie śmieszne. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 ale na pewno Rondo majac 12 apg ma duzy impact na ofensywe, po prostu to nie jest takie 12 CP/Nasha tylko 12 tzw. calderonow, czyli powiedzmy 8.5 CP/Nasha. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 E, pierdolisz, ja nie lubię trenerów, c*** im w dupę.Nawet goście od WFu nie mogli ze mną wytrzymać. No i dlatego teraz w Wawrzkowiźnie robisz 2-13 FG z low postu mając przewagę 25 cm wzrostu nad Shavlickiem ;] 2/13 to mam at rim, bez obrony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 sie zawiodlem na Griffinie... poza tym to nie byla przepowiednia tylko "licze na". mam wyjasniac roznice ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Wstawiają Cię na siłę. Tak jak Ty mnie niedawno ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Findek ,zarzucasz mi ,że jestem złośliwy? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Jak mozna dac coach of the year za całokształt? Niech dostanie coach of the całokształt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 COCK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 ale na pewno Rondo majac 12 apg ma duzy impact na ofensywe, po prostu to nie jest takie 12 CP/Nasha tylko 12 tzw. calderonow, czyli powiedzmy 8.5 CP/Nasha. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Czekam aż napisze: 25 ppg Amare to jakieś 15 ppg Garnetta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Czekam aż napisze: 25 ppg Amare to jakieś 15 ppg Garnetta. Dałoby sie to obronić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi