RLPH Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 HAHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ZNICZYŁ MNIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaszcząb z Atlanty Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Celci mistrzami 10/11 Rondo, Allen, Pierce, Garnett, Perkins, Shaq, Daniels, Erden i Baby graja wszystkie mecze po (bez kontuzji) Allen i PP min 45% za 3. powiedzmy za 10 zloty? Jebuem.Z czego? To była szydera na Rapera i jego sześciu zawodników Denver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Jak rozumiem ty lubisz wdupiać zakłady z powodu kontuzji przegrywając kasę. Każdy robi to co lubi. Zresztą zrozumiałbym sens szydery, gdybym chętnych nie znalazł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaszcząb z Atlanty Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Jak rozumiem ty lubisz wdupiać zakłady z powodu kontuzji przegrywając kasę. Każdy robi to co lubi. Zresztą zrozumiałbym sens szydery, gdybym chętnych nie znalazł. Stary ja wszystko rozumiem ale sześciu? Ktoś Ci już dobrze napisał że jeszcze Balkmana brakło edit Kontuzje są wpisane w ten sport. No risk no fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 S5+6th man, takie dziwne to? No risk, no fun? Idź sie obstaw, że Pudzian będzie mistrzem świata, będziesz miał swoj fun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaszcząb z Atlanty Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 S5+6th man, takie dziwne to? No risk, no fun? Idź sie obstaw, że Pudzian będzie mistrzem świata, będziesz miał swoj fun. Zależy w czym. W jednym już był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 W łyźwiarstwie figurowym, bo czytałem w fakcie, że już zaczyna treningi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaszcząb z Atlanty Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 To mocno mu kibicuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 W sumie niesamowicie tępa wymiana zdań nam wyszła :roll: Aż wstyd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaszcząb z Atlanty Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 To żeby się Findek nie dojebał Affalo w tym sezonie odkrył drugą stronę boiska, bardzo dobrze rzuca i nie oddaje głupich rzutów, idealny shot up shooter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxec Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Panowie, kuźwa, nie dołujcie :mrgreen: edit: przeczytałem te dyskusje (Findek vs Maciek i powyższą) i powiem Wam Panowie, że dawno się tak nie spłakałem ze śmiechu Polecam, naprawdę, niezły ubaw edit2: a tu tekstdh12, jeden z lepszych jakie czytałem, po prostu autentycznie zabawny. W ogóle dh postulat do Ciebie: napisz coś w stylu Mój prywatny alfabet NBA bo "pióro" masz kapitalne: Barkley był ofensywnym potworem, kwintesencją undersized, w dzisiejszej NBA gdzie odchodzi się od grania post up przez nie-podkoszowych - Barkley miałby przydomek Neron, bo paliłby hale do których by przyjeżdzał swoją grubą, szybką dupą i punktem ciężkości obsadzonym tak nisko, że fizyczne powstrzymanie jego parcia na kosz było porównywalne do siłowania się na rękę ze średniej wielkości walcem R-E-W-E-L-A-C-J-A :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 no taki dewiant który naPIsał że w meczu celtics lakers lebron byłby sixmanem to powinna być kara śmierci a ja osobiście bym go palnął w ten poniemiecki głupi łebNie wiem czy to prowokacja, czy nie. Nieostotne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 no taki dewiant który naPIsał że w meczu celtics lakers lebron byłby sixmanem to powinna być kara śmierci a ja osobiście bym go palnął w ten poniemiecki głupi łebNie wiem czy to prowokacja, czy nie. Nieostotne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 chciałbym wam zwrócić uwagę, że widzicie wady u innych graczy, a jakby garnett grał w utah to mógłby nawet nasrać na środku locker room, i kazać z pistoletem ala gilbert każdemu wziąć gryza a dla was i tak polepszyło by to team chemistry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Słaby tekst w sumie, strasznie taki wymuszony. Ale że dojebał Jazz to +1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 @bastillon, z życzeniami luźniejszej defekacji :] by my man @Vasquez jak czytam dziś od rana posty "kolegów" z Gliwic to mam wrażenie że te życzenia zdecydowanie są trafne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Dla polskiej koszykówki nadszedł czas poważnej próby. Żeby w Eurobaskecie mieć trudniejszą grupę, Polacy musieliby mierzyć się w niej z Nazgulami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Kobe bryant 41 punktów 0 asyst. Żałosne. ani razu nie podał. nawet pół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Kobe bryant 41 punktów 0 asyst. Żałosne. ani razu nie podał. nawet pół dobre i jeszcze ode mnie Wiadomo ze takie typy jak Ludwiczuk zniechecaja ludzi do kosza No zdecydowanie Wyobraxmy sobie sytuację jak to młody koleś dostał na urodziny nową piłe do gry w koszykówke. Dzwoni po kumpli: -Hey Zyggi dostałem nowego sprzeta do gania w kosza, zadzwoń do Mario a ja 'kolne' do Walda i pohoopsujemy - Nie. Wiesz co, Mario własnie wysłał mi link do biografii Ludwiczuka. Znięcheciłem sie do grania w kosza ... alternatywna odpowiedź -Nie. Wiesz, dostałem esa od Ludwiczuka i powiedział, zniechęcam Cię! A więc koniec gry w basket :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Jak ktoś chce módz obejrzeć wszystkie mecze archiwalne (tzn nie lecące na żywo) w dobrej jakości to dajcie znać na PW. Wiem, ze to tylko literówka, ale rozśmieszyła mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi