Koelner Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 lebrona do blake`a nawet nie porównujcie, bo blake i james w kategorii fundamentals i bball skills czy go to moves nie występują obok siebie. blake jest już w tej chwili, w tej kategorii przed jamesem. ale nie o tym By bula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyniu24 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 buła strikes again jakoś specjalnie się nim nie jaram, tzn za każdym razem jak oglądam hajlajty to mam jape otwartą jak marzec przy blowjobie, ale doceniam go strasznie, podziwiam, a jednocześnie boje się gdy gra z moimi teamami. chyba styknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 tez chcialem to wrzucic mocne cos innego to już lepiej było grać lewisem przynajmniej jest murzynem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 waskes: swego czasu byłem gotów własną dziewczynę sprzedać koledze, w zamian za nagrywanie z dsf meczów z udziałem człowieka z tego miksu. ostatecznie, złośliwy skurwiel nie dał się zbyć byle czym i stanęło na piwku i czekoladowym batonie za każdy mecz. chytruz: to tam jeszcze jest modny ostatnio, Syracuse jak zwykle za wysoko w ratingach i jak zwykle mnie nie przekonują, ale mają nowego drewniaka, który się dobrze nazywa - Fab Melo i ma dramatyczny wąs. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 sorka że nawiąże: nie dał się zbyć byle czym i stanęło na piwku i czekoladowym batonie za każdy mecz Fab Melo i ma dramatyczny wąs wąsa nie widziałem ale z tego co czytałem to koleś ma spore szanse w nba zagrać, ogólnie to jakiś znacznie wyżej ukartowany żart przeciwko antchonemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Fab Melo i ma dramatyczny wąs wąsa nie widziałem ale z tego co czytałem to koleś ma spore szanse w nba zagrać, ogólnie to jakiś znacznie wyżej ukartowany żart przeciwko antchonemu Szanse to "miał" jak grał w HS i myślano, że będzie dobry...NCAA zwerifkowała jego umiejętności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Mówić do słupa, a słup jak dupa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Mówić do słupa, a słup jak dupa.Siedź tam na dupie...sam teraz zajebałeś bezsensownego posta. Będe chciał odpisać w Ł-C to odpisze, a ty nic na to nie poradzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Na cześć maćka hip hip huraaaaaaaa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Hurrraaaa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 maciek walczy z systemem:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Hip hip hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Maciek, to jest mój ostatni post skierowany do Ciebie, ale nie dostaniesz ignora bo jesteś zabawny i trzeba Cię czasami czytać. Przestań się tłumaczyć i nie czyń swojego wizerunku jeszcze żałośniejszym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Maciek, to jest mój ostatni post skierowany do Ciebie, ale nie dostaniesz ignora bo jesteś zabawny i trzeba Cię czasami czytać. Przestań się tłumaczyć i nie czyń swojego wizerunku jeszcze żałośniejszym. Jebie mnie mój wizerunek wśród ludzi z forum i zlewam to ciepłym moczem. Ty za to jesteś irytujący, jak w każdym poście zgrywasz cwaniaka i mocarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Robinson ma moda w wirtualnych, a z tego co widzę w "Inne" wszyscy moderatorzy mogą działać. Także Rob znajdź chwilę czasu i powypierdalaj te gówniane posty z paru ostatnich stron. Ja sobie lubię przeglądnąc łapu capu dla przypomnienia ciekawych kwiatków, a tu połowa to zajebiste dyskusje elwariato i Maćka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Maciek z Lukim powinni dostać nagrodę "1 zdanie award". zobaczcie w profilu z ciekawości na ich posty.;] Jebie mnie mój wizerunek wśród ludzi z forum i zlewam to ciepłym moczem. Ty za to jesteś irytujący, jak w każdym poście zgrywasz cwaniaka i mocarza. Maćku ,nie denerwuj się. To nie jest nic osobistego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Maciek z Lukim powinni dostać nagrodę "1 zdanie award". zobaczcie w profilu z ciekawości na ich posty.;]A swoje przeglądnąłeś?? Po co lać wode jak to co chce powiedzieć można wyrazić w 1 zdaniu. Niektórzy na forum się próbują dowartościować to napierdalają posty z 3 akapitami, ja mam inne zajęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Niektórzy na forum się próbują dowartościować to napierdalają posty z 3 akapitami, ja mam inne zajęcia. jak masz inne zajęcia to mam dla Ciebie prośbę(i inni sądzę ,że także), abyś zajął się jeszcze bardziej tymi dodatkowymi "zajęciami". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 jak masz inne zajęcia to mam dla Ciebie prośbę(i inni sądzę ,że także), abyś zajął się jeszcze bardziej tymi dodatkowymi "zajęciami". Spóźniłem się. W tym temacie zaraz na początku bolesna prawdę napisał człowiek zwany Wirakoczą: Boziu co za forum nawet łapu -capu potrafią spi*****ić :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi