Findek Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Maciek, El, nie wchodźcie do łapu-capu jak nie chcecie poczytać, nie piszcie tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Post o Fesence Maćka najlepiej dowodzi, że go nie widział na meczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Post o Fesence Maćka najlepiej dowodzi, że go nie widział na meczu.Ciebie sie to samo tyczy, nie wiesz po co jest ten temat to nie pisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Ciebie sie to samo tyczy, nie wiesz po co jest ten temat to nie pisz. a ty co do rangi moda już awansowałeś czasem można chyba nawiązać do wypowiedzi którą ktoś cytuje szczególnie że ma ona charakter prześmiewczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 do rangi moda można zostać wyłącznie zdegradowanym:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 a ty co do rangi moda już awansowałeś czasem można chyba nawiązać do wypowiedzi którą ktoś cytuje szczególnie że ma ona charakter prześmiewczy. No właśnie nie można. c***, pół bidy skomentować w charakterze propsa ale tłumaczyć się w łapu-capu to pomysł mało sensowny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Buziaczki Ktoś sie skusi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 nie wiem czy bylo ale to mnie rozwalilo: wow, to mądry czarnuch z tego Odoma. z ust loraka takie cos "madry czarnuch" bezcenne :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyniu24 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 nie wszystkie tylko jakie to ma znaczenie ? nie chodzi nawet o to czy Kobe jest najlepszym Lakersem w historii, ale o to w jaki sposób na taką opinię reagują pajace pokroju Bastiliona czy Rappara. Poza tym akurat w tym temacie trudno chyba o bardziej kompetentną osobę niż West nie sądzisz Lorak ? Kobe jest najlepszym strzelcem w historii drużyny, a być najlepszym strzelcem w historii Lakers to znaczy trochę więcej niż bycie najlepszym w historii np jakiegoś Miami Heat, poza tym ma 5 tytułów mistrzowskich za każdym razem będąc jedną z dwóch najważniejszych osób w drużynie, a kariery jeszcze nie skończył. Najważniejsze to znać swoje miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Nie widzę w tym nic głupiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Lorak ale Ty głupi jesteś czasem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 prawd nie ma też wielu, lecz jest jedna, parafrazując twoje metafory Vasquez - albo masz cipkę, albo jej nie masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Ja jakiś czas temu też odkryłem zajebisty sposób na zarabianie kasy - znalazłem pracę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calogero Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Jeżeli chodzi o ostatnie 25 lat to tak: - 13 razy MVP dostawał gracz z najlepszego zespołu po regural - 9 razy gracz z zespołu numer 2 po regural - 1 raz gracz z zespołu numer 3 po regural - 1 raz gracz z zespołu numer 4 po regural (Nash - sezon bez Amare) - no i raz wyjątkowo gracz spoza ścisłej czołówki ligi - Jordan w 1988 (7 miejsce po regural) . combo: 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Jeżeli chodzi o ostatnie 25 lat to tak: - 13 razy MVP dostawał gracz z najlepszego zespołu po regural - 9 razy gracz z zespołu numer 2 po regural - 1 raz gracz z zespołu numer 3 po regural - 1 raz gracz z zespołu numer 4 po regural (Nash - sezon bez Amare) - no i raz wyjątkowo gracz spoza ścisłej czołówki ligi - Jordan w 1988 (7 miejsce po regural) . combo: 5 zayebista literówka, uśmiałem się do łez, szok !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 tu nie komentujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 .....a także nie wstawiamy nieśmiesznych rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calogero Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 zayebista literówka, uśmiałem się do łez, szok !!!!! nieśmieszna literówka - ok. ja po raz pierwszy widzę pięć takich samych literówek w pięciu kolejnych zdaniach. masakra, jaki przypadek, co rw30? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Pewnie dlatego, że używał kopiuj i tylko cyferki zmieniał. Ewentualnie nie wiedział jak się pisze, co jest już bardziej śmieszne i prawie dorównuje dowcipowi ze skórką banana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 tu nie komentujemy.no właśnie proszę nie komentować ( @Findek dodałem od siebie żeby pouczenie było bardziej dotkliwe ) i prawie dorównuje dowcipowi ze skórką banana. Przychodzi blondynka ze skórką od banana do sklepu: - Poproszę o nowy wkład. temu faktycznie dorównuje :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi